Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 42 007
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Къде има йога за деца в Пловдив?
В Нада на Васил Априлов, също мисля, че и Рашко води в Тракия- клуб Амрита.

# 496
  • Пловдив
Видях сайта, но няма информация за цени и къде точно се провеждат заниманията. Интересува ме и дали може с детето да ходя. Знаеш ли нещо повече? Иначе перфектно ме устройва от 19.30 и е точно до нас Simple Smile

# 497
Рашко води йогата всеки ден от понеделник до петък,от 19,30 до към 21,40, като в четвъртък само си говорят, не се правят упражнения. Доста продължава и не знам дали на детето няма да му е скучно, пък и понякога се събират доста хора и си е гъчканица.

# 498
Видях сайта, но няма информация за цени и къде точно се провеждат заниманията. Интересува ме и дали може с детето да ходя. Знаеш ли нещо повече? Иначе перфектно ме устройва от 19.30 и е точно до нас Simple Smile
За Рашко ли питаш? Аз ходя при него, но в Тримонциум. Най-добре му се обади и го разпитай. Ще ти даде пълно инфо.

# 499
JeniB, кажи нещо повече за йогата в Тримонциум - дни, часове, каква точно йога правите. Аз съм ходила доста преди време и ми се иска пак да започна.

# 500
Ами вторник, четвъртък има в 10(или 10.30 беше), 1.30 и 5.30. Петък е от 4 без 15. Продължава към 1.30. Първо си говорим малко , после разни асани (всякакви видове животни, триъгълници и т.н. Simple Smile)като всеки прави докъдето може, после медитация 10-тина минути и накрая дишане 5-10мин. Посещение е 4лв. Можеш да отидеш някой път само да гледаш и да придобиеш представа.

# 501
Привет и от мен.Аз водя Вики на йога в Логопедичен център Мечо пух.Намира се на гърба на х-л Марица,до Първа инвестиционна банка.Всеки вторник и петък от 18.30 - 45 мин е заниманието и струва 6 лв.Приемат деца от 3-12 год.
А сега да ви подканя за нещо добро за нашите деца.Може и да сте го коментирали ,нямам време да се връщам назад.Ако е така ме извинете.
http://www.mestazaigra.bg/register
Предавайте нататък.Срока е до 31.01.2010.

# 502
Момичета, има ли някоя мама тук, живееща в тракия? аз си търся добър педиатър , но в справочника ми е много трудно да изчета всички мнения, а и когато става въпрос конкретно за този район...дълга и широка. Простете, ако спамя темата, може и на лични да ми пише някой. Благодаря предварително!

# 503
  • Пловдив
доктор Рашкова е добра педиатърка mushmulka

# 504
Само да не е Чешмеджиева!

# 505
  • Пловдив
JeniB, мерси много за информацията  Peace

Момичета, има ли някоя мама тук, живееща в тракия? аз си търся добър педиатър , но в справочника ми е много трудно да изчета всички мнения, а и когато става въпрос конкретно за този район...дълга и широка. Простете, ако спамя темата, може и на лични да ми пише някой. Благодаря предварително!

Ние сме при Драгиева, много добър диагностик е, само че  препоръчва ранното захранване, но не е фанатизирана на тази тема, като някои други педиатъри.

# 506
  • Пловдив
И ние сме при Драгиева. Много е добра, никога няма да се държи зле с теб, разбрана е и си отбира от работата. Единственото което не й харесвам е, че винаги има адски много народ пред кабинета й (не пред детската консултация, а амбулаторния прием) и доста се чака. А в тесните коридори на Тракийската поликлиника, сред всички кихащи и кашлящи деца... На мен ми идва малко в повече. Но няма как, де, всеки трябва да мине. Peace

# 507
И аз да се запиша тука!Живея в Кьршиака и това ми е пьрва бременност,термина ми е през юни! Peace

# 508
  • Пловдив
Привет и тук, Злати! Hug

# 509
Здравейте момичета,
моля ви споделете мнения и впечатления...  bouquet
търся подходящ ресторант за сватба
искам да е с градина по възможност, за до 100 човека.
За 31.07.2010 става въпрос.
Мислех си за Джия Бийч, но мямам кой знае какви отзиви.
Помагайте  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт