Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 41 947
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета, най-накрая стигнах и до тук, че покрай малкия бубарак не ми оставаше много време. Ние вече станахме на 4 мес и 1 сед, 7 килца и 61 см (мерени преди около 2 сед) и сме само на кърма.
Имам един въпрос предложение: има ли рускоговорящи мами (няма значение дали са дошли от републики на бившия СССР, като мен, или просто са фенки на руската култура и език) и ако има такива бих предложила да се събираме чат пат да си пообщуваме, че за 10 години прекарани в БГ станах българка патриотка  newsm51, но почнах да забравям руски  smile3518 smile3518

# 586
  • пловдив
4ikolina аз не съм рускоговоряща, но пък съм рускоразбираща  Joy и в Хоби сме си спретнали едно отборче и си слушаме на воля руски песни
Заповядай  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=443133.240

# 587
здравейте.айде сега помагайте-искам да си сменя личната-Дамянова в 1-ва полик. голяма селянка е и много е груба и надута.моля някой ако знае детски педиатур в района около бирената-благодаря ви!

# 588
До Гранда има един Еленски май беше, той работи с една педиатърка (в смисъл че е към практика му и консултира всичките си пациенти-деца с нея) Моя приятелка е много доволна. Иначе в 1-ва няма много избор, а в Св. Врач хептен.

# 589
Във военна болница д-р Иванова.

# 590
д-р Корудова е нашата педиатърка. на Марица.Доволни сме от нея.Често ни се налага да ходим ту с едното ,ту с другото дете.Преди бяхме в Тракия ,но се преместихме в Кършияка.утре ще ходя да се записваме за детската кухня.казаха ми че имало доста наплив.А с яслите как стои въпроса.Някой знае ли на каква възраст трябва да се запишем/плануваме/

# 591
Здравейте,наща педи също е Д-р КОРУДОВА,аз също съм доволна от нея....А за кухнята мен ме посъветваха да се запиша по рано-да се пази място както се казва,отидох с акта за раждане копие и оригинал,на Марица,когато станем на осем месеца ако има място ще почнем ако ли не на десет със сигурност.Успех.

# 592
  • Пловдив
Ние сме пациенти на д-р Еленски. Наистина винаги го гледа педиатърка малкия. Досега не ми се е случвало д-р Еленски да не си вдигне телефона. Определено съм доволна.

# 593
благодаря Ви!D123456 -записвай колкото може-по-рано-да хванете ред-особенно за градината.

# 594
  • Пловдив

Имам един въпрос предложение: има ли рускоговорящи мами (няма значение дали са дошли от републики на бившия СССР, като мен, или просто са фенки на руската култура и език) и ако има такива бих предложила да се събираме чат пат да си пообщуваме, че за 10 години прекарани в БГ станах българка патриотка  newsm51, но почнах да забравям руски  smile3518 smile3518

Аз съм рускоговоряща, макар и българка. Смея да твърдя, че го владея на доста добро ниво  Peace

За Пловдив ако се организира среща съм на линия.

Снощи малкият се самоприспиваше в другата стая като си пееше "Спят усталые игрушки..." Мъжо беше учуден, а на мен ми стана едно мило, че е запомнил думичките докато съм му ги пяла за приспиване.

# 595
Някой би ли споделил ако знае някъде около стадион Ботев  да има  каланетика ,аеробика или нещо подобно ?Може и на друго място да споделите ако знаете и сте доволни от там ?

# 596
Здравейте искам да ви питам дали някоя от вас е раждала в Окрьжна болница,при кой лекар и изобщо всякакви отзиви за престоя ви!? Praynig

# 597
  • Пловдив
Здравейте искам да ви питам дали някоя от вас е раждала в Окрьжна болница,при кой лекар и изобщо всякакви отзиви за престоя ви!? Praynig
Първото си дете раждах там и повече не искам и да стъпя в тази болница при доктор Йончев бях и така ме измъчи, че имаше и последствия за здравето ми, няколко години след раждането ми трябваше да ми направят конизация на шийката на матката, че си беше оставил ръцете и щях да развия рак. Условията там също не са добри. Това е само мое мнение и не ангажирам никого с него! Confused

# 598
Първото си дете раждах там и повече не искам и да стъпя в тази болница при доктор Йончев бях и така ме измъчи, че имаше и последствия за здравето ми, няколко години след раждането ми трябваше да ми направят конизация на шийката на матката, че си беше оставил ръцете и щях да развия рак. Условията там също не са добри. Това е само мое мнение и не ангажирам никого с него! Confused
Казаното за Д-р Йончев не го коментирам, уж има добри отзиви за него по форумите.Учудва ме, обаче изказването ти, че условията там не са добри, точно писах в една друга тема за това, и мнението ми е противоположно на твоето.Между другото, ето го сайта на родилно отделение : http://www.ag-plovdiv.com/.Има видео и снимков материал, може да се информираш за битовите условия, аз намирам, че са доста на ниво.

# 599
  • Пловдив
Казаното за Д-р Йончев не го коментирам, уж има добри отзиви за него по форумите.Учудва ме, обаче изказването ти, че условията там не са добри, точно писах в една друга тема за това, и мнението ми е противоположно на твоето.Между другото, ето го сайта на родилно отделение : http://www.ag-plovdiv.com/.Има видео и снимков материал, може да се информираш за битовите условия, аз намирам, че са доста на ниво.
[/quote]
Тези промени на отделението не съм ги виждала, изглежда много хубаво и чисто, аз не си го спомням така...мисля, че твое е решението къде да родиш и при кого, аз изказах само моето мнение и най-вече исках да те предупредя за лекаря, който не се погрижи добре не само за мен, мога само да спомена, че когато бях на въпросната операция за корекцията на последствията от разраждането му, се запознах с една майка, която също беше раждала при него и за същата операция беше?! newsm78 Желая ти успех при раждането ти, много се надявам да мине всичко успешно при теб и да видиш детенцето си с радост в очите и удовлетворение от грижите към вас! Peace

Общи условия

Активация на акаунт