и аз да се запишаУтре сме на сватба с трите деца и напрао съм полудяла с подготовката. Другата седмица вече ще пиша че съм ужасно несериозна и много заета

Много ви
и целувам всички малки 
До скоро

Имам още 7 да свалям отпреди да забременея за 2 път, а от първия път още 6, така че, ако искам да изглеждам добре трябва да сваля 13 
Jylieta Честит Празник! Да ти е жив и здрав, много да те обича, да те радва и да имате много красиви дни в живота се пожелавам от сърце!

Обаче ти си като някое торнадо бре, как успя да овършееш толкова зарзават на буркани, поклон. 

чакам с нетърпение да видя малките жабчета колко са пораснали, да те питам за чувалчето като ги сложиш в него те не протестират ли? Моята девойка много се върти докато спи и не съм я повивала като новородена, та се чудех дали ако и купя ще стои в това чувалче 

Ние само върху мама/тате/баба... се изправяме така, ама сама на леглото, ела я виж, забила нос и вика като на заколение.
Още мами ми се губят. Бързо да се отчитат, че са добре. 

видяхме се с другите русенски априлки (stelavi и Стефан с *dessi* и Ани vili shildarova и Йоан

и като се умори забива глава и почва да пищи, вече е все на ръце, поради тази причина никаква работа не може човек да свърши докато тя е будна 
да я нацелуваш малката принцеса
Момичета, някое бебе да има нашия проблем да обменим инфо?