Жабче, не прилича ми на хрема
Имаш ли (как беше му название?) уред който мери влажността в стаята? Може би въздуха е прекалено сух или пък влажен? Ползвате ли климатик в къщи? Моята Маги пък като става от сън задължително киха поне 10 пъти! Все мисля че се разболява, а тя като се "прокиха" и всичко е наред.И ние сме все на ръце.. Направо, вече лявата страна ми цялата схваната! Особенно, като отидем в парка, веднага иска на ръце, да гледа деца, листа.. То и каката все бяга, скача и вика :"Миша! Виж ме !Виж ме!" А Мишенка се надига, точно като го описа Олче, и още малко и тя ще скокне на батута! На това надигането викам, че детето прави коремни преси!
Момичета, напомнете ми ,моля ви, колко може да се съхранява кърма в хладилника, и къде, по-точно, на кой рафт да я сложа? Че концерта на Мадона наближава, и смятам на 28-ми да се налея ударно с "Инка" за да мога да оставя на Мишка "вечеря".
Даже се чудя дали да не я заведа на очен лекар на частно. Педката каза, че ще ми даде направление ако не се оправи канала след 6ия месец. Вече е по-добре очето, но все още си има малко секрет въпреки капките и масажите.
Дано по-скоро мине хремата, от каквото и да е!
То е така като работи без договор , да бях се сетила на времето
Сега януари другата година ще почна да вземам майчински 

Съседите ни са много "щастливи" от факта,че над тях живее бебе. Нощно време гледам веднага да реагирам като заплаче, но не винаги успявам. И през деня, като ги срещна отнасям по някой укорителен поглед. 
, ама не съм се отчитала, малката шматка беше 6.250кг и 62 см

Аз като се замисля , че Тони изобщо не го вързвам с колани и като четох написаното от теб чак лошо ми стана
ще ходя май до цеха 
Много хубав ми беше , сега пак стои на леглото и си приказва нещо : " Аги " ; "Аку" "Бпф" "Гу", но агу не иска да каже . Преди няколко дни ми вика " Ей " , после " Ау"
На Фия,след като и сложих последния път,ака веднъж сама и оттогава не. Сега пак ще станат три дни без да е акала,но пък всеки памперс е обилно напикан,така,че не се притеснявам.
Нямам търпение вече! Топи път ще карам и курса за шофьорска книжка.
Оф, Не ме питайте защо!И какво мляко да купя?