Вече сме на линия!
поем, ужас...изтръпнах ,докато четях.
радвам се ,че всичко е ок.Какъв кошмар само....Много ни липсвахте.Ние бяхме 2 седмици на Хиасря.Изкарахме си вълшебно и не ми се прибираше, но пак ще отидем септември:)
Борис е много добре, пълни бузки и бутчета и става все по-сладък.А как бързо расте ....ммм май искам вече друго ,малко бебче за гушкане.Е, всичко с времето си.Кафенцето е написала старохотен пост за майчинските чуства ,заставам зад това.
И аз релаксирах в Хисаря,малко процедурки ,малко масажи и много раходки,както и срещи с приятели.За първи път се пррестраших да оставя Бобо на баба му за 3 часа и да излезем с моя съпруг сами:) и то по тъмно

Е,мислих го през цялото време,но все пак беше и весело.
Малко по малко запонах да свалям килограми и това ме вдъхновява.Искам и да спортувам или да танцувам,ама още ме е страх ,пустата му операция.А и май бях чела някъде,че токсините от потта влизат в кърмата?! Някой знае ли нещо по въпроса?
ЗА захранването -Борис е само на кърма ,без вода и чайове.Мисля ,да захраня на 6 навършени месеца с каша от елда или зеленчук.Сокче няма да види до 1г
Ще се опитам утре да положа снимки ,въпреки ,че съм доста зле с тези дейности:)
ssiillvvi :

Честити месечинки на всички бебоци - желая им ного усмички ,мниого здраве и много да слушкат.
Поздравления на Олче и Дея
Честити празници на всички празнували.
Ох,засега това от нас,че друго не се сещам.
Целувки и красиви сънища и мнооого да слукат бебоците.
П.С.Дано вс са ок,съжалявам ско съм пропуснала някоя мама илил някой априлски бонбон
!
,радвам се че вече бебчо е добре
.Наистина белите стават много бързо...
.Почти всеки ден имаме и ние едно хранене с АМ(когато сме навън),засега това не се е отразило по никакъв начин на кърмата ми
.Аз също не се цедя
,честито и на всички останали вчера и днес порастващи младежи и девойки

.
Като видя как се мъчи.... 
.Саши е със стеснени слъзни каналчета и на двете очета.Така е от бебе,не са ни препоръчвали хирургична намеса