- така ми се отдава, т.к. не знам как да кача тортичка като снимка, но е от сърце, защото моята приятелка и колежка снощи роди един хубав младеж 48 см и 2650 гр. на име Кирил.
Ще видя дали проблема не е в количеството , но ме съмнява , но все пак да проверя . Аз мога и да не давам АМ , но нали от АМ акът всеки ден и реших да добавя , а кърма имам за 2-ма като Тони 

Ама както и да е, трябва някак да се справим! 
,и малката не й отстъпва.
нашия ако го завия така ще стане война 
ти си една от малкото дето казват че Диди прилича на мен 
е то угодия няма
ама наши са си ще си ги търпим
нещо да знаете , че мойта док е ваканция тази седмица та не мога да я питам, надявам се да не е 
,предният път с априлки 2006 се говореше,че ако бебето си стискало постоянно ръчичките на юмручета,то имало някакъв проблем,амй пак за нервната система ставаше дума 
Според него по цял ден нищо не правя,само се разхождаме с децата и пръскаме пари
и все за нещо ще намери да ме пита "ми ти това що не го направи"

нашия ако го завия така ще стане война
,а как Деси много сладка
,мрънкаше да и занеса килимите да ги изпере тауж и вече месец не ги е пипнала,едната седмица не било подходящо времето,другата не знам си какво я боляло,третата нещо друго,та после вика "ми ела и ти ,та да ги изперем заедно"
,ми то ако беше така,да си ги бях изпрала сама и си имам перяща прахосмукачка,ама тауж искаше да помага
,ама хич вече не моля и аз,омръзна ми всичко да се прави с физиономии,затова и на почивка отидох с децата,защото така го каза "ми ще гледам,какво да правя",че побеснях.

.Оригинални изпълнения имат-малката как е заспала в поза на балеринка,а каката колко е щастлива в багажника

.Иначе всичко тяхно което съм вземала(за Сашко още) е било супер,повечето неща си ги ползвам сега и за Ани.
.Ей го баткото като по голямo бебе как спи
,и малката
.
,Мамочка,и твоята също 
,гледам много са му интересни играчките на количката.Ние имаме същите,Анито има зъб на слона,все го дърпа за хобота горкото,кара му се 

,абсолютно същото мисля.

).А сега сестра му-точно обратното-само да мерне телевизора,и ей така
,и я завъртам веднага
,сладурчета.

,ма то така като не пиша редовно 
Ти си знаеш да ги намачкаш както подобава от мен!
С баткото, като колежка по съдба вярвам, че ще ти е по - трудно, но не невъзможно. 

, особено напоследък, работи на две работи, една от които нощем и дефакто не мога и да му се сърдя, че не е толкова съпричастен.
ме е научил, като има нещо да се казва на момента, без заобикалки и намеци. Мъжете са малко неандерталци
Един мъж няма как да обича децата си, ако не полага грижи за тях, ако майката не го прави част от целия процес. За домакинстването - пак е горе - долу така. За да оцени, трябва понякога да го оставиш сам да се оправи. И да види що за "кеф" и "шляене" е. 
Определено ми се струва,че има смисъл от тази ваксина. Само че в статията пише,че се дава на два пъти,като първият път трябва да е преди 12 седмица,а вторият път между 24 и 32 седмица.Това означава,че ние май сме изпуснали срока. Отделно проверих и се оказа,че моята здравна каса не поема разходите,а те хич не са малки,186 Евро 
А твоите бебоци мога да ги мачкам,мачкам.... 
А иначе тъщата,какво казва по въпроса 
Стига ми,че в свободния ни ден,ходим да пазаруваме основно за седмицата. Иначе на мене не ми тежи. Върша си цялата работа чисто сама,хойкам по улиците поне по 3 часа на ден с малката и въпреки това успявам вкъщи всичко да е наред. Номерът е в системата. Имам си ден за смяна на чаршафите,ден за пране,ден за гладене и т.н и не най важното:не оставам да се натрупа,че тогава става лошо...
Препоръчани теми