Споделете мнение за тази мама

• 6 963
  • 94
  •   1
Отговори
# 90
Съвсем нормална е жена ти, не се притеснявай, няма опасност детето ти да се привърже към нея така, че да не може да се оправя само. Все някога ще дойде момента за градина, тогава ще му се наложи да свикне. Не е хубаво да се бият децата, правилно мисли твоята жена. Аз обаче си признавам, че не успявам винаги да се въздържа, но търпя много дълго. Моят мъж също смята, че съм го разглезила, че прекалено много неща му позволявам, но аз смятам, че сега е момента да живеят на свобода и на воля да лудеят. Но по отношение на бабите сме на различно мнение с нея - аз нямам нищо против да гледат детето когато пожелаят у тях. Той ходи с огромно желание, защото там се чувства обичан и желан, така както у нас. Колкото повече роднини показват любовта си към детето, толкова по-добре за него. Децата имат нужда от бабите и дядовците, защото с тях връзката им е по-различна. Те повече се занимават с игри, песни, разходки, докато майката е ограничена откъм време за такива неща, защото трябва да се грижи за още много, много други работи.

# 91

Проблемът не е, че много работи, а че е страничен наблюдател в семейството си.
Ако изобщо е писано от мъж, още повече - баща.  Laughing

Това си мисля от самото начало, дори и самото заглавие е поставено дразнещо безлично, както само страничен човек може да го направи.

# 92
Цитат
Бременна жена, с още едно толкова малко дете - на моменти мисля си е практически невъзможно да се справи сама, при все колко голямо желание има.
въпрос на организация - просто различните хора са различно организирани (неорганизирани) и се справят различно бързо и качествено с едни и същи ситуации  Peace

Аз нямам предвид разпределението на времето. Щото организацията не винаги е само въпрос на желание и сръчност от страна на майката.. на едно дете на 2 години не можеш да му кажеш - стой мирно половин час, за да направя това и това..
Имам предвид друго - тъй като съм в сходна ситуация в момента - бременна в 6-и месец, а голямото ми дете е на 3.4 години. Ами, все по-трудно ми става да си нося корема, да не говорим /в момента/ как започвам да търся алтернативни начини да му вържа връзките например  Mr. Green Ами още 3 месеца? През които ще става все по-трудно? Да не говорим, че детето ми е доста енергично, и постоянно се движи, иска да ходим на разходки, а кръстът ми започва да се обажда след половинчасово стоене права.. ей за такива досадни подробности говоря - които са още повече при по-малко дете.. дори не включвам периода след раждането, в който тази жена /сама/ ще трябва да намери начин да "укроти" по-голямото дете за цели 20 минути, докато нахрани бебето.. като цяло ситуацията ми се вижда голям зор за съвсем сам човек.
понякога е зор, но е съвсем възможно. И за всичко си има начини. Че какво да кажат съпругите на моряци, или тези с породените деца?

абсолютно споделям мнението на Селтакис от 1 стр.

# 93
Имам две деца.
Вижда се в подписа ми колко са големи.Каката не ходи на градина,гледам си ги двете вкъщи,не съм ги давала на баби ,гостуват само когато сме и ние.Не съм перфектна домакиня,понякога не мога да смогна със всичко ,признавам си,а и отгоре на всичко работя от вкъщи.Но не виждам нищо лошо в това,не се оплаквам,трудно ми е понякога,но децата ми слушат и нямам проблеми,не ми тежи.
И бременна бях с малката и пак си я гледах,много ни беше забавно двете,а сега трите ходим на разходки  Grinning Heart Eyes

# 94
много си е нормална жената.
аз имам две деца,гледала съм си ги сама и не съжалявам.
не оби4ам да ми се пре4кат баби(много баби хилаво бебе).
понякога и на мен ми е писвало.
виж ако бабите искат да поразходят децата,с удоволствие,но да ги гледат те съм категори4на НЕ.
родителите както си възпитат децата такива Ще си ги имат.
нали 9 месеца преди да се роди едно дете никой не вика родителите си за помоЩ????

извинявам се ако някой се е засегнал,това е ли4но мое мнение и не искам да го натрапвам на никого

Общи условия

Активация на акаунт