DM - Drogerie Markt - новооткритите магазини в София

• 14 354
  • 20
  •   1
Отговори
  • София
Дано да няма пусната такава тема, в противен случай - заключете я.
Вчера се откриха най-после и в София два магазина от тази немско-австрийска верига. На "Ал. Стамболийски"51 и на "Мария Луиза"75. Много съм доволна от продуктите им - козметика, парфюмерия, препарати, но преди си ги набавях само от Австрия. Утре смятам да посетя някой от магазините и да си накупя туй-онуй.
Има ли някой, който вече е ходил в магазините? Разбрах, че вчера е имало доста хора. Някакви впечатления? Дали цените са така атрактивни и като в Австрия и Германия  newsm78

# 1
интересно, ще следя!

# 2
  • In The Middle Of Nowhere
Аз съм от пазаруващите от магазин ДМ, но не в София. Много съм доволна като цяло от магазина, особено от козметиката Балеа, много добро качество на ниски цени(които обаче нещо започнаха да завишават  newsm78)

# 3
  • София
И аз основно Балеа ползвам. Интересно ми е какви са цените тук, защото привлекателното във веригата е съотношението качество-цени  Flutter

# 4
  • In The Middle Of Nowhere
И аз основно Балеа ползвам. Интересно ми е какви са цените тук, защото привлекателното във веригата е съотношението качество-цени  Flutter

Ами ниски, страшно ниски  Simple Smile Като цифри не ми се говори, но аз толкова неща си накупих от началото на годината и за 1 не мога да кажа лошо нещо, абе за цената си са супер(че и повече)  Grinning
Но пак да кажа, че това някакъв маркетингов трик в началото явно, защото сега забелязвам, че са малко по-високи...

# 5
  • София
Аз разбрах, че в момента има 15% намаление. Не знам до кога е валидно. Влязох и в сайта, но там има само различните видове марки, а няма каталог с артикулите.

# 6
Само в София ли ги има тези магазини?

# 7
  • София
Само в София ли ги има тези магазини?
Не, има във Видин, Пловдив, Бургас, Ямбол и Силистра.

# 8
  • Belgium
Смятам да посетя магазина в най-скоро време. Доста добри отзиви чух за Балеа.

Момичета, кои техни продукти харесвате?

# 9
  • гр. София
Преди малко направих едно кръгче в магазина на Мария Луиза.
Боже каква опашка се беше заформила,направо не повярвах на очите си.Ще каже човек,че тези хора никога не са си купували подобни стоки.Дори всичко даром да го раздаваха не бих загубила часове от свободното си време.

# 10
Сутрин, преди работа.....Днес се замъкнах към 9 и беше все още много спокойно. Освен намалението ми направиха и подарък - крем за ръце! Peace

# 11
Преди малко направих едно кръгче в магазина на Мария Луиза.
Боже каква опашка се беше заформила,направо не повярвах на очите си.Ще каже човек,че тези хора никога не са си купували подобни стоки.Дори всичко даром да го раздаваха не бих загубила часове от свободното си време.

наистина , като невидели. а после се оплакваме: криза-мриза, парите не достигат, ала-бала. На всеки новооткрит магазин става едно и също Laughing
Писах в две поредни теми и тук ще повторя - имат добри неща в козметиката  - имат и лоши. В петс-продуктите - добри, хартиите им са скъпи, но горе-долу струват. Препаратите, в голямата си част не струват, колкото и да са евтини. Като цяло приятни магазини, ниски цени, асортимент от собствени марки. Обслужването леко куца. Касите за уикенда са малко, за през седмицата-много - касиерките трябва и да подреждат и да ви консултират/ако са компетентни Laughing/
Цените наистина ги вдигнаха преди откриването на трите магазина, бяха още по-ниски. Е - сега правят уж отстъпка Wink
Дано намерят клиентите си и се развиват. В Германия са в топ-3 на дрогериите. Тук са първи.

# 12
  • София
Какво е работното време на магазините?

# 13
Имаме гости от Германия и определено казаха че Drogerie Markt  тук е по скъп Peaceпък и много др.марки магазини

# 14
Здравейте на всички . Аз съм от откриването на втория магазин в този бизнес " опаковки; етикетиране и т.н."  Наистина много мнения чух и всеки е доволен по малко или много. Искам да кажа за обслужването ( персонала много е изморен ) не са спирали и на двата магазина да работят даже и нощем . За продуктите ВСИЧКИ съм ги виждал и ползвал наистина има и хубави                               За в тази криза са много удобни и недостига на пари ПАЗАРУВАЙТЕ

Общи условия

Активация на акаунт