''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 199
  • 491
  •   1
Отговори
# 375
Noir тоя нов Адикт, от снимката само ми лъха яко на цитруси, които обонянието ми няма да понесе. Mr. Green Дано не съм права. Между другото тия от БЗ не ми отговориха изобщо. Joy

И на мен не ми звучи обнадеждаващо, ама.... даже още по-добре!  Joy Засега единствения Адикт, който харесвам (съответно и имам) е О Фреш...
А за БЗ... незнам защо така, дай ми текста на мейла, който им пращаш да пробвам и аз....

Да, и аз предпочитам да не ми хареса. hahaha Joy
Сега чакам да спуснат ония на Victor&Rolf  да видим дали ще е това, дето всички си представяме. Laughing
Иначе за БЗ, аз всъщност щях да те питам ти какво им пишеше за да ги питаш за цена? Може би не пиша по правилен начин въпроса си? Laughing Искам да ми кажат на Черният Жасмин цените във всички разфасовки. Аз ще си взема 100-ца, и знам че е към 200лв, но ми трябва и на 30-ката цената.

Ах'че аз не съм почитателка на Ескадите. За мен са просто един плодови спрейчета, нищо повече. Даже им викам компоти. Blush Без никакво развитие, без нищо. Почитателките, да не се обиждат. Жаки   bouquet.

# 376
Да ама аз обичам сладникавите.  Embarassed Много даже ги обичам.

# 377
Да ама аз обичам сладникавите.  Embarassed Много даже ги обичам.

Знам. Mr. Green Аз също съм по тях.
Ама има достатъчно хубави сладникави парфюми, с развитие и т.н. Но ти си знаеш. Hug

# 378
Аз пък мисля, че няма лошо отвреме-навреме да се полееш и с по някой компот, ей-така, да ти мирише на ягодки, черешки, карамелче и да ти идва настроението да подскачаш по улицата  Crazy

# 379
Аз пък мисля, че няма лошо отвреме-навреме да се полееш и с по някой компот, ей-така, да ти мирише на ягодки, черешки, карамелче и да ти идва настроението да подскачаш по улицата  Crazy

Не съм казала, че е лошо. Просто на мен не ми допадат. А аз обожавма да се поливам със сладки аромати. Но Ескада не са моите парфюми просто. Simple Smile Предпочитам ягодки, праскови,круши, карамелчета и т.н. от други парфюмчета. Laughing

# 380
Аризона ха-ха,приемам забележката за Insolence ама карай,то и прасковите всъщност може да са били круши,манго и много други плодчета:-)))По-кофти е факта,че обонянието е моментно усещане и докато отидеш до магазин ще почне чудене newsm78
Аз пък вчера поръчах на приятели в Ирландия Burberry brit red,че ужасно си паднах по него зимата и докато се усетя в БГ го няма вече.Много топъл и чувствен аромат  PeaceСъщо от продавалника един страхотен лот на Lancome с 2x4 сенки,2 червила и много сладурска чантичка за фантастичните 50 лв и щастието е неописуемо.
Днес съм с Angle .Мммммм прелест!
Klemy да се оправяш,мила .Искам да те черпя с чайче с мед и виртуално ти пращам това:
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=9250
 Joy Joy Joy Blush

# 381
# 382
  • София
Да си кажа аз за новите парфюмни впечатления от вчера:

Escada Desire Me - нищо особено, не ме впечатли, което е нормално де, нищо от бранда не ме е впечатлявало...
Вкусен е, жизнерадостен по начина на Ескада, определено не е моята представа за секси или провокативен аромат, какъвто според мен предполага името му, но е някак лолитски закачлив и мисля че ще се хареса от феновете на марката.

Bvlgari BLV Eau de Parfum II - от него очаквах повече, но и той от първия опит е разочарование. А толкова харесвам BLV...
Аромата е слабичък някак, липсва му характера на BLV, няма я студената, сочна, мокра мистичност на предшественика му. Просто един приятен, според мен летен аромат...

Ferre In The Mood For Love - поне този ми хареса. Наистина напомня на Чистата отрова, само че е по-слаб и по-олекотен аромат. Много приятен и романтичен, подхожда на името си.

Това е от първа проба, но не ми се вярва че последваща среща може да ми промени мнението... Thinking Хубавото е, че човек никога не знае... Mr. Green

# 383
vmarinska много благодаря! HugАз когато гледах беше изчезнал,основно съмпоръчвала от 3 сайта в БГ и за гета нямам спомен.Както и да е,вече е поръчан!Дори ще ми излезе 40 лв ,което пак си е някакви спестени парички.
Noir супер описания!Ferre изненадва приятно в последно време и това,което виждам ми харесва като визия .Ще се пробва  Peace

# 384
Това Фере ще бъде пробвано задължителлно. Party И много приятно флаконче са направили.

# 385
vmarinska много благодаря! HugАз когато гледах беше изчезнал,основно съмпоръчвала от 3 сайта в БГ и за гета нямам спомен.Както и да е,вече е поръчан!Дори ще ми излезе 40 лв ,което пак си е някакви спестени парички.
Noir супер описания!Ferre изненадва приятно в последно време и това,което виждам ми харесва като визия .Ще се пробва  Peace

За какво количество е тази цена?

# 386
  • София

Миши, мерси!

Това Фере ще бъде пробвано задължителлно. Party И много приятно флаконче са направили.

Пробвайте го, хубав е, една по-лесна Чиста отрова  Mr. Green Флакона и на живо е красив, само дето на този в БЗ в Мола му бяха счупили пръскалката (липсваше горната й част) и доста се измъчих докато се пръсна, но от трите този най - много си заслужаваше...

# 387
  • In The Middle Of Nowhere
fata_morgana, 100 мл тестер  Peace

# 388
Да,fata morgana 100 ml тестер.

# 389
Днес бях лееекичко полята с Адикта...Сега усещам (след около 6 часа) сладък карамел...
Готин е , и определно се развива различно в хладно и дъждовно време...

Поздрави за всички парфюмни феи...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт