''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 174
  • 491
  •   1
Отговори
# 420
Егати ужаса, цените на Poison са направо  #Shocked

Бива ли във Фрагранса 30 мл. да са $74  Tired

Добре, че се намери добра душа да ми помогне да се снабдя с отливка  Blush

Колкото и да не ми харесва варианта с отливките по принцип, в този случай просто идеално сработва.

И аз никак не обичам отливките. Губи ми се някак очарованието на парфюма, завършеността му. Обаче в моменти на откровен фалит или друга невъзможност да се сдобия с даден аромат, няма начин просто. Даже в момента обмислям да потърся две отливки, но съм в процес на чудене още.

По нашите сайтове го гледах наскоро, към 60 лв беше, или ти не пазаруваш от тука?

# 421
  • Бургас
Феи, помагайте. Ще поръчвам Trouble на сляпо. Дайте човешко, носибелно описание.

прекрасен аромат, но описанието ми ще е само от проба, а не от дълга носене. Аромата е свеж и сладък  Rolling Eyes като цитруси поръсени обилно със захар и ванилия, много красив, плътен и топъл, други нотки не мога да опиша, но определено е от най-желаните от мен в момента аромати. Няколко дами от другата тема го имат и би могла да попиташ и там за мнение  Peace

# 422
Феи, помагайте. Ще поръчвам Trouble на сляпо. Дайте човешко, носибелно описание.

Не мога да го разфасовам на съставки, но за мен беше голямо разочарование този парфюм. Бях го натоварила с огромни очаквания, а той се оказа съвсем ординарен аромат. Ванилен, леко сладък, вкусничък. Никак не е лош, просто не е нищо главозамайващо.
Мислех, че е лесен за харесване, но тук момичетата си менкаха проби, и се оказа, че не е баш така.

# 423
# 424
  • Варна

Не мога да го разфасовам на съставки, но за мен беше голямо разочарование този парфюм. Бях го натоварила с огромни очаквания, а той се оказа съвсем ординарен аромат. Ванилен, леко сладък, вкусничък. Никак не е лош, просто не е нищо главозамайващо.
Мислех, че е лесен за харесване, но тук момичетата си менкаха проби, и се оказа, че не е баш така.
ga_aMa_He
Две абсолютно противоречиви мнения. Според гардероба ми /има го в подписа/, дали ще ми допадне? Как мислите?

# 425
Трудно е да се каже така, но мисля, че ще ти допадне. Thinking

# 426
  • София
Егати ужаса, цените на Poison са направо  #Shocked

Бива ли във Фрагранса 30 мл. да са $74  Tired

Добре, че се намери добра душа да ми помогне да се снабдя с отливка  Blush

Колкото и да не ми харесва варианта с отливките по принцип, в този случай просто идеално сработва.

Рони, ти Пойзън ли искаш...?

# 427

Благодаря! Да, сутринта минах да разгледам всички сайтове, откъдето може да се пазарува с кредитна карта за България и там наистина беше най-приемлива цената.

Но заради парфюмните си безобразия този месец (2) ще се въздържа от покупка засега и ще се насладя на отливката   bouquet

(и без това казват, че отлят и splash парфюм се развалят по-бързо, не мога да го допусна  Crazy )

От български сайтове пазарувам понякога, но най-вече бих им се доверила за по-евтини парфюми, които не са много масови и нямат имитации (например Fleur de Cabotine).

Ноар, искам, но съм готова да почакам, знаеш този месец, че съм се отчела откъм поръчки  Wink

# 428
  • Варна
Трудно е да се каже така, но мисля, че ще ти допадне. Thinking
Мерси. Ще го поръчвам тогава. Ако не се разберем, очаквайте го в Размени Simple Smile

# 429
  • Бургас
Богиня, много се надявам Трабъл да ти допадне, ако не струва ми се че е доста често търсен аромат в размените  Peace

# 430
  • Варна
Богиня, много се надявам Трабъл да ти допадне, ако не струва ми се че е доста често търсен аромат в размените  Peace
оооо, супер! Значи при всички случаи няма да залежава Simple Smile

# 431
Мацки, извинявайте за тъпия въпрос, ама от нашенските сайтове не може ли да се пазарува директно с кредитна карта, или задължително трябва да се минава през epay? За Euroline American Express става дума.
Гледам някакви Euroline кредити има в мегашоп, ама не това ми трябва. Нещо не мога да схвана. newsm78

# 432
Днес полята с Хипнотичния елексир Simple Smile.Страхотно парафюмче, за съжаление не е шлейфов стои много близо до кожата.Никой не ми го забеляза в работата, но моите колеги са такива никога не забелязват нещо ново и различно newsm78

# 433
Може би сега не му е сезона. Дай му шанс зимно време  Peace

# 434
Днес пробвах да понося Цветната Бомба...
Ами ужасно много ми прилича на един стар Библос и това е....
След няколко часа усещам захар, тъмна ванилия и маааалко мъжка нотка...
Няма да ме спечели и това си е Tired

Момичета ,да ви похваля това: http://www.fragrantica.com/perfume/Tommy-Hilfiger/Tommy-Girl-Sum … ne-2006-1402.html
Много свеж, но е подходящ и за есента...Остатъчната му миризма много напомня за Beyond Paradise...
Хареса ми!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт