''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 179
  • 491
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз нямам голям опит със сайтовете,имам само една поръчка от Гет за сега съвсем читава,парфюма е на 100% оригинален.Утре си чакам втората дано и тя е наред Laughing

# 406
Говорете така, говорете. Ако знаете колко пари ще ми спестите. Crazy

# 407
  • София
И мен до скоро ме беше страх да поръчвам от нета,миналата седмица чак се престраших и не съжалявам.  Mr. Green

# 408
  • In The Middle Of Nowhere
Познавате ли ароматите на Оскар де ла Рента? Ровейки се във фрагрантика, случайно попаднах на неговите творения http://www.fragrantica.com/perfume/Oscar-de-la-Renta/Oscar-Citrus-1125.html а във фрагранса не ми се видяха много скъпи  Simple Smile

# 409
  • Балчик
Не мога да не се похваля- хвана ме среднощната депресия и я излекувах като си купух La rose.
И понеже гледам не съм само аз лудата (не се обиждай Рапунцел- с добри чувства го казвам), ще си призная,ч е и аз поръчах Пионите заради шишенцето, макар че Лилията е по-евтина. Н епознавам и двата аромата и мис е стори,ч е божурът повече ще ми допадне. Ако не и аз така- ще разменям съдържанието. Laughing

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 01:22 от Джемма

# 410
  • София
И аз все се чудя, в сайтовете ли са фалшиви, или парфюмериите много надуват цените..  Rolling Eyes

Тук например цените са на половина : http://get.bg/catalog/product_info.php?manufacturers_id=304&products_id=35263

аз си взех 40мл за 104лв от Дъглас.

И какво да си мисля сега?

Има нещо, ама незнам какво  Thinking Значи тези, които са в бг сайтовете май ги внасят от арабските страни. Водят се оригинални, баркода им отговаря на оригинален при проверка, но...има нещо. Примерно един от парфюмите ми, който би трябвало да е френски, при проверка в сайта излиза, че е произведен в Швеция, друг пък беше произведен в Испания. Някакви шмекерии има  Rolling Eyes
Като аромат си отговарят на 100% , но като трайност не бих им дала и 40%. Значи пръскам си парфюм на китката в БЗ и се усеща дори и след измиване на ръцете, същия парфюм купен от бг сайт половин час след пръскане не се усеща или едва се усеща в/у дрехите   Tired

Говоря за парфюми поръчани единствено от бг сайт, от Ягодката са по-читави парфюмите т.е. откъм трайност.

# 411
  • Враца
Не съм забелязала такова нещо. Аз имам Линстан маджик - 1 френски с капачка и кутия и един от гет.бг тестер, Гучи ръш - 1 френски и един от гет.бг тестер, О де стар 1 френски, 1 от гет.бг тестер и един от тук от размяна незнам от къде е, но има надписи по шишето които другите два нямат, Бос Уоман - 1 от гет.бг и един от реномирана парфюмерия, Уиш - един от мегашоп и един от парфюмерия, Черути - едно от Франция и едно от гет.бг. Използвам ги едновременно. В смисъл един път се пръскам с единя, другия път с другия. Постоянно се стремя да намеря разлика и такава не откривам. Единствено босът от парфюмерията изветрява по-бързо от този от гет.бг.
От мегашоп имам още поръчки, последно Майкъл Корс - Айланд и Тиери Мюглер - Cologne. За тях обаче нямам база за сравнение, но не виждам нищо нередно.
Да не ви описвам пък колко телефони сме си взели от там и колко от технополис и от тези от технополис нито един не работи.
Мдааа...   bouquet

П.С. Брейййй, гет.бг трябва нещо наградка да ми дадат.  Аз съм им била страхотен клиент. То нали знаете ... лакомията няма граници.

Една говоряща рибка съм си харесала от там, ама трябва да си я комбинирам с едно парфюмче , не мислите ли ? Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 02:37 от vmarinska

# 412
  • Козлодуй
Щом пазаруваш от Фрагранс и им имаш повече доверие,и тук го има Peace
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_J-am-pid_ … 0W__products.html

# 413
И аз все се чудя, в сайтовете ли са фалшиви, или парфюмериите много надуват цените..  Rolling Eyes

Тук например цените са на половина : http://get.bg/catalog/product_info.php?manufacturers_id=304&products_id=35263

аз си взех 40мл за 104лв от Дъглас.

И какво да си мисля сега?

Има нещо, ама незнам какво  Thinking Значи тези, които са в бг сайтовете май ги внасят от арабските страни. Водят се оригинални, баркода им отговаря на оригинален при проверка, но...има нещо. Примерно един от парфюмите ми, който би трябвало да е френски, при проверка в сайта излиза, че е произведен в Швеция, друг пък беше произведен в Испания. Някакви шмекерии има  Rolling Eyes
Като аромат си отговарят на 100% , но като трайност не бих им дала и 40%. Значи пръскам си парфюм на китката в БЗ и се усеща дори и след измиване на ръцете, същия парфюм купен от бг сайт половин час след пръскане не се усеща или едва се усеща в/у дрехите   Tired

Говоря за парфюми поръчани единствено от бг сайт, от Ягодката са по-читави парфюмите т.е. откъм трайност.

Напълно е възможно да си попаднала на подобен парфюм.
Доколкото зная, от гета и мегашоп зареждат от същите места, от които и БЗ. БЗ са просто прекупвачи, не са официални вносители.
Относно тестерите им- нормално е да са по-трайни. Все пак стоят на светлина, и трябва да са по-издръжливи. Почти на 100 % ги подсилват....
Но ако пазарувайки от чужди сайтове се чувстваш по-спокойна..  bouquet
То и от тези сайтове имат достъп до Дубайските пазари...не само от нашите.

# 414
  • виртуално

И понеже гледам не съм само аз лудата (не се обиждай Рапунцел- с добри чувства го казвам), ще си призная,ч е и аз поръчах Пионите заради шишенцето, макар че Лилията е по-евтина. Н епознавам и двата аромата и мис е стори,ч е божурът повече ще ми допадне. Ако не и аз така- ще разменям съдържанието. Laughing
всички тук май сме поне малко лудички  Joy
Мен Лилията ме грабна, но шишето ми е без пръскало - сега ще си я прехвърля и пръскам с кеф  Crazy

# 415
  • Има много детски смях.
Имам няколко парфюма от гет- а и определено са си истински и мнооого трайни.
Въпреки това, като цяло избягвам да пазарувам от там, само ако много ме напъне зора нещо  Laughing

# 416
Егати ужаса, цените на Poison са направо  #Shocked

Бива ли във Фрагранса 30 мл. да са $74  Tired

Добре, че се намери добра душа да ми помогне да се снабдя с отливка  Blush

Колкото и да не ми харесва варианта с отливките по принцип, в този случай просто идеално сработва.

# 417
Джемма можеш ли да ми кажеш La rose от къде го купи и колко мл плс,че и при мен е на дневен ред. Heart Eyes

# 418
  • Варна
Феи, помагайте. Ще поръчвам Trouble на сляпо. Дайте човешко, носибелно описание.

# 419
Щом пазаруваш от Фрагранс и им имаш повече доверие,и тук го има Peace
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_J-am-pid_ … 0W__products.html

Дам, видях го тука.  bouquet Само дето от псоледните забавяния, и на мен не ми дойдоха едни виалчета, за които не ми пука, ама се притеснявам за парфюма.  Crazy Хем ме боли, хем сърби, се казва моето. Ще го помисля, и утре вече или ще поръчам, или от БЗ.

Егати ужаса, цените на Poison са направо  #Shocked

Бива ли във Фрагранса 30 мл. да са $74  Tired

Затова мразя като ми свършва Отрова. Mr. Green Последният път си взех от Испания, 100мл, беше над 130 евро.

Общи условия

Активация на акаунт