Отговори
# 30
  • София
И аз съм тук. Едно голямо чистене му ударих..... Сега трябва да си оправя ноктите на ръцете. Днес ходих до новооткрития магазин "dm" на Стамболийски (дано не ми се скарат, че правя реклама). Може би се досещате, че от форума научих за него. Ами хубав магазин, просторен, обикаляш си между щандовете и разглеждаш, защото има доста непознати неща. Аз си купих няколко неща, като най съм доволна от кърпичките за почистване на очила, една кутийка от 52 броя за 2,20.

Марги, радвам се, че си добре. Дано това да е било всичко от към неприятната страна на нещата. От тук нататък само приятни емоции  Laughing

Каритасче, що така бе, мила, с това главоболие.... Дано отмине и не се налага да ходиш на доктор.  Hug

Варнаааа, айде някой да се включи, че вече наистина почвам да мисля, че има нещо лошо......  Praynig

# 31
Здравейте дружина Hug Hug Hug.
Вярно затишие тука.Ама дано да е от   luvbed
Аз днеска се разходих с милото.Поразтъпкахме стари кокали Mr. Green, похапнахме в едно любимо наше място.И аз като първо прасе и за десерт се класирах.Както казва една сочна мацка от телевизия Фиеста "Винаги има място за десерт".
За себе си нищо не купих, но на милото купихме и това ме радва, че той по трудно от мене харесва.
Зази какъв е този магазин newsm78, какво продават.
А  ooooh!забравих да кажа купих си и накрайници за пош за украса на торти и моята работа стана като копчето за балтон и балтона.Купих аз накрайниците по 6 лева парчето и лелката в магазина ми вика сега девойко hahaha девойко ха ха ха hahaha ама нищо де погали ми ухото лелята....та вика сега трябва да си купиш пош...викам колко пари...а тя ами малкия 16 лева ooooh! ама не може без този накрайник, викам той колко пари, а тя ами 15 лева ooooh! ooooh! ooooh! и аз беш от магазина.Ама понеже съм мазохистка та се варнах да питам колко струва едно килимче за точене не тесто.И лелята ей тука вече ме застреля hahaha вика 42 лева ooooh!.Викам хубаво лелче ама друг път ooooh! и така.........смешки hahaha
Кари за главата първо провери очите PeaceМоже и от рязка смяна на времето да е...но отиди на лекар.Всичко ще е наред Hug, но трябва да се знае защото притеснението много психясва.
Ленка миличка дано с твоите приятели нещата да са поправими.Ако не е свързано със здраве...всичко друго се оправя.
Как е Владко - Шоколадко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes расте ли Hug
Маргаритке мътиш ли бе пиле Hug.За белтъците не разбрах ама явно Зази ги разбира тия работи Peace
Тесче утре ще има почивка нали Hug

# 32
  • там където мога да си закача хамака
Здравейте и от мен!
Фиорче, мерси за новата тема  bouquet!
Аз съм горе долу добре - днес след една седмица лежане в къщи успяха да ме изведат навън. Положението като че ли се подобрява благодарение на едни хомеопатични хапченца, които Ре-ге ми препоръча. Милото не успяло всички да ми купи - аптекарката била много агресивна и вместо безропотно да даде всичко на мъжа ми веднага се разпоредила кое е за моя случай и кое не. За жалост Каритас хапченцата с джинджифил не му ги е дала, защото според нея били за акне Shocked. И в UK ми бяха казали че джинджъра помага против гадене. И едното от хомеопатичните също не му го продала. Усещам как в най-скоро време ще им спретна скандал - само да успея да се задържа по-дълго права, защото не им е за пръв път. Както и да е. Важното е че вече след като се намали повръщането в разумни граници вече имам и апетит и мога да стоя малко повече от 5 минути права без да ми стане лошо.
Ще трябва да се върна да ви прочета, че малко изостанах в новините. Опитах се един два пъти да ви прочета, но не ми стигаха силите, а и напоследък интернета станал много капризен - чезне през 2 минути и е много досадно.
 Hug Hug Hug ви всички.

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 00:35 от papolino

# 33
  • София
Ей, Поли, как се радвам да чуя новини от теб!  smile3521 И то хубави новини, чудесно е, че усещаш положителна промяна. Дано спре това гадене и повръщане.  Praynig А джинджърът се продава и като подправка, в Пикадили има, само не знам дали може така и как точно се приема. Лично на мен не ми е приятен на мирис, на вкус още по-малко.  Flutter
Бънка, така е, мила, не може да си майстор-готвач без съответните приспособления. Аз си признавам, че имам тенджери и тави, които използвам 2 пъти в годината. Но пък си мисля, че ти и без килимче можеш да си точиш...  newsm62 А иначе за този магазин - това е немска верига, предлагат всякакви перилни, почистващи и други препарати за дома, козметика, парфюмерия, детски храни и принадлежности, хигиенни материали. Хубав е магазина, тяхна е марката Балеа и още една друга за козметика, не я запомних, имат и собствена марка почистващи препарати, прах за пране и за съдомиялни. И са на много прилични цени. естествено, има и много други познати марки козметика. 2 магазина са открили на 06.08, но къде беше втория  newsm78

# 34
Ей Поли привет Hug.
Абе аз се чудя вие така с Регенцето на работа влачите ли се бе момичета.Така както го описвате ми то ужасна работа това все да ви е лошо.Поли ти не работиш вярно ooooh! ама Регенцето горката как ли се оправя Sad
Дано скоро да мине този перод и при двете ви и да се радвате на бременноста си Hug Hug Hug

# 35
papolino, аз пак да напомня, че всяко зло за добро, щом имаш такова гадене, значи всичко с бременността е наред! А това е най-важното, защото всичко лошо отминава, а само детето остава (тоест хубавото  Simple Smile)

Срам не срам, ще си призная, че нито веднъж през живота си не съм точила или месила тесто  Embarassed Тоест веднъж опитах и оклепах цялата кухня, оттам мъжът ми пое нещата и направи пица от моята бърканица. Възхищавам се на уменията на всички, които се справят с тестените предизвикателства, моята сила не е там и това си е.

# 36
Ах, Поли, как се ядосах!
Те хапченцата с джинджифил са и за ревматизъм даже, ама то не значи, че няма да ти помогнат и за гаденето! ooooh! Пращай пак милото да ти ги купи, и каквото там трябва, без много-много да се обяснява - поне хомеопатичните и водещите се за хранителни добавки все още са без рецепта. А ако намериш пресен джинджифил на корени, ще е най-добре, обаче не знам във Варна къде има - освен да взема да купя и да ти пратя, с куриер ще стигне за ден. Ако кажеш, веднага ще свърша тази работа, и хапченцата мога да ти пратя още в понеделник.
А иначе много се радвам да те "видя"! Дано все така да вървиш към подобрение! Hug

Главата малко ми помина, за щастие. Ще видим утре как е, дано още по-добре.

Бънка, благодаря ти, мила, за съвета. Аз съм със средно висок диоптър, така че очичките ги следя изкъсо, ама то май станало време за годишния профилактичен преглед... newsm78

А ти - майстор готвач, а?  Heart Eyes В този ред на мисли - кога ще си правим кулинарна среща, мм? Че като слушам какви ги бъркате... вкусотии!  bouquet Аза готвенето съм го зарязала напоследък, ама с толкова пресни зеленчуци май само салати ядем.

Ох, друго било да ти просветне пред погледа!

Хубава вечер на всички!   bouquet

# 37
Здравейте, здравейте, здравейтеееееее  Hug Heart Eyes Hug
Аз май малко зачезнах, а  Blush Ша прощавате  Praynig Нямам абсолютно никаква възможност и настроение да пиша. Претоварено ми е до максимум и въпреки че истината не е точно такава, имам усещането, че времето лети и всяка секунда е загубена, ако не е свързана с работата ми. Психарийка, но така ще е до 19-ти  Confused

Просто няма начин да не се включа обаче, след като видях появяването на Поли Heart Eyes Така ми олекна. Малко се бях притеснил Blush И честно казано не смеех да я притеснявам по телефона, след като последния път, когато се чухме звучеше доста измъчено  Sad Поли Hug Heart Eyes Hug само всичко да е наред, пиле. Всичко лошо се забравя  Hug Само всичко да си върви по реда  Praynig

_re_ge  Hug дано и при теб всичко започва да влиза под контрол. След първата ФМ идва времето на щастливото бременеене и дано да го посрещнеш  със спокойствие и усмивка Praynig

На всички пилета оставям много усмивки  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Чета си ви, но ми е трудно да пиша. Ще се постарая, да поправя това положение.

Аз утре все пак ще ходя при Милето и нейната банда  Heart Eyes Ако има желаещи варненки за една разходка или ако има желаещи за срещичка тук във Варна да ми пишат по-скоричко за да организираме нещо. След два дни ще бъде късно, а вие наистина не знаете, какво изпускате, ако не се запознаете  с тези слънца  Hug

Лека нощ  Hug Отдавна не съм писал и имах много неща да казвам, но психарията ме притиска и постоянно имам чувството, че "губя" ценни секунди. По-късно може пак да се включа, ако се почувствам по-спокойничък  Mr. Green

# 38
Букет от слънчеви цветя за едно слънчево момиче!

Heart Eyes Hug Heart Eyes

Честит рожден ден, Зазинка!

Нека здравето никога не те напуска!
Нека никога не спираш да мечтаеш!
Нека Красотата изпълва живота ти, а Любовта да му дава смисъл!
Нека да е цветно на душата ти!

Hug HugHug

# 39
Скъпа Зази,

Честит Рожден Ден!!! Бъди здрава, усмихната и щастлива с гордо вдигната глава и вяра в сбъдващите се мечти!!!!

Весел празник!!!!

# 40
  • Лондон
Ей, часовата разлика ми изигра лоша шега, уж трябваше да съм първа, но не стана Sad

Зази, един голям букет от мен   bouquet и да си жива и здрава!!!

Честит рожден ден!

# 41
Зазинака бъди много здрава и щастлива!!!
Всички твои желания са мои пожелания!!!

# 42
Зази, нежно цвете  Hug Heart Eyes Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet Heart Eyes  bouquet

Днес посрещаш Нова Година в твоя живот  Mr. Green Желая ти да е изпълнена с щастие и сбъднати мечти  Praynig Heart Eyes Praynig Да си най-лъчезарното Зази в целия свят  Mr. Green И най-здравичкото, разбира се  Heart Eyes
Фейът на Личните Нови Години те орисва  babydust7 да преживееш едно вълшебство през следващите дванадесет месеца  newsm67

ura  Hug ura  Heart Eyes ura Hug

# 43
Мила Зази,

Честит рожден ден!

Желая ти винаги да реализираш мечтите и желанията си и да успяваш да намираш щастието всеки ден!  Hug

# 44
  • София
Ей, разплакахте ме..... Аз от снощи съм си подготвила картинки, които да ви постна за почерпка и уж бързах да е рано сутринта.....

Почерпете се за мое здраве! И на вас да ви се връщат всичките тези прекрасни пожелания, много, много ви благодаря.
Аз сутринта съвсем случайно хванах по Скат едно предаване за бебета. Давах 2 момиченца-близначки на около месец. Е, пожелах си такъв подарък за рождения ден......  Blush
Ние след малко тръгваме на извънградска разходка. На вас пожелавам усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт