Отговори
# 45
Добро утро!

Честит рожден ден Zazolinka! Много здраве, радост и късмет ти желая и много сбъднати мечти. Да си все така борбена и положителна и само напред, когато много силно искаш нещо то все някога по-някъкав начин се сбъдва и то точно когото най-малко очакваш.

Весело изкарване!

Гледам Варненци се по окопитват. Поли радвам се че всико се подобрява. Квази напълно те разбирам, аз бях така 2 седмици, но от утре се връща един от мойте колеги и не му завиждам  Mr. Green(то аз само си говоря де, не че ще му тупна повечето неща).

Приятен ден и не увесвайте носове има време за есенни депресии, още е лято дори и при нас  Laughing.

Hug Hug Hug

# 46
Мила Зази, честит рожден ден!

Да си жива и здрава, да се радваш на живота от сърце всеки ден, да ти се случват чудеса!
 Hug Heart Eyes Hug

# 47
Зазолинка, честит рожден ден!! Много здраве, любов и сбъднати мечти ти желая  Heart Eyes

Между другото Лъв е страхотна зодия, на мен сестра ми, баща ми и мъжа ми са Лъвове Simple Smile

# 48
ЗАЗОЛИНЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ПРЕДИ ВСИЧКО ЗДРАВЕ И ДА СЕ ЗБЪДНАТ МЕЧТИТЕ ТИ!

Аз минавам само да ви пусна една усмивка  Grinning и да ви кажа че не съм ви забравила. Hug lovekiss

# 49
Наистита тук е паднала бомба, но не от тези бомбички, за които си мечтаем, а за една от тия бомби дето ни разпръсква на хиляди местенца. Надявам се всички да си прекарвате весело и ви очаквам с мноооого разкази за щастливи мигове и впечатления!

Ние сме си в къщи, спокойствие и безделие цари сред нас.  smile3507 smile3502 eat gydiНищо ново или интерестно. Всичко това очаквам от вас пътешественици!

Марги ти как я караш? Полежаваш ли си? smile3525

Поздрави!!!

# 50
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЗАЗИ!!!ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ ТВОИ МЕЧТИ!!!

# 51
Честит рожден ден миличко другарче
Желая ти здравето да е твой спътник през цялата година,
Желая ти много сбъднати мечти и много нови и красиви желания на хоризонта!!!
Желая ти винаги да срещаш обич в очите срещу своите и винаги да има кой да отговори на усмивката ти!!!

На всички много прегръдки - днес водихме Влади в парка - добре поспа, само с храненето пак си измъчихме, но ще се оправят нещата.

# 52
Здравейте  Hug Heart Eyes Hug
Имате много усмивки и специални поздрави от Mileto  Hug Heart Eyes Hug До сега бяхме при тях в Албена  Mr. Green Май само малкото им ангелче ( и моя любома партийка Heart Eyes ) не се е уморило от почивката  Crazy Във вторник си пътуват към провинцията Crazy Ама добре си живеят пилетата по морето Hug Хич не ги и мислете  Naughty

# 53
Мила слънчева Зази
Честит Рожден ден
Пожелавам ти да откриеш тази година своята детелинка от това букетче

Да ти го донесе най чевръстия и мил щърк и да кацне на твоето покривче без грешка и без да се лута  Praynig Praynig Praynig

Да си много щастлива мила Зази, да те обичат и подкрепят най любимите ти хора.
Бъди усмихната и красива като този букет

# 54
Мила Зази, ЧРД newsm59 bdbaloni baloni Hug Heart Eyes  love001

# 55
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ЗАЗИ!
Бъди здрава, много щастлива и обичана! Пожелавам ти скорошно сбъдване на двойната мечта!
  newsm67

Здравейте банда! Дотътрих се и до новата тема...  Crazy
Аз нещо се позагубих, но много ми беше тежка седмицата. А през уикенда решихме с милото да се отдадем на домашни удоволствия - готвене и ядене, гледане на филми, мързелуване  Mr. Green
Tess, радвам се че диагнозата е "здрава"! Дано от здраве да не се оттървеш  Hug  Hug  Hug
Маргаритка, давай го по-полека. Наблягай на лежането, че тези фоликули дето ги имаш в яйчниците от хиперстимулацията много болезнено се пукат. Хайде скоро да ни зарадваш с пъпешовидни новини  Hug Hug Hug
Регенце, Паполинка, дано скоро приключат тези ваши мъки  Sick Наистина е адски неприятно, но и това се преживява  Hug Hug Hug
Квази, не се преработвай човече  Crazy инъче току-виж тиквен медал ти нахлузили на врата  Hug Hug Hug
Мнооого мнооого ви прегръщам всички  Hug Hug Hug

P. S. Ще ви замоля само за едни палци лекинко... пуснах изследвания на влагалищен секрет, микоплазма и уреяплазма. Секрета е готов - перфектна съм. Но другите две изследвания все още не са излезли и много се притеснявам. Обещавам като ги получи веднага да ви информирам. От тях зависи отчасти планирането на замразения трансфер  Praynig И дано са отрицателни
Целувки на всички за лека нощ и разбира се успешна нова седмица!

# 56
Lorka  Hug Heart Eyes Praynig Heart Eyes Hug Стискаме, разбира се  Praynig
А за престараването може и да си права Thinking Да взема да успокоя малко топката, а?!? Каквато си ни "щатна вещица" по познаването  Crazy Като нищо другата седмица да ме накичат с половин кило изгнила тиква  hahaha

# 57
E-e-e-e-e сети се най-после и ти Квази  Peace Така те искам...  Laughing
Аама аз да не съм познала нещо... казвай, похвалвай се бързооо  Mr. Green

# 58
... Аама аз да не съм познала нещо... казвай, похвалвай се бързооо  Mr. Green
afwitch smile3537 ku-ku Hug Heart Eyes Hug

# 59
  • София/Кюстендил
Добро утро, банда  Hug Hug Hug

Аз, като гледам, цяла тема съм пропуснала  Embarassed Ама с мойта работа в сезона на отпуските е така, колкото и да ми е неприятно. Като излезе човекът срещу теб в отпуск и става ад. Не можеш глава да вдигнеш... Tired

Пожелавам на Зази на патерици честит рожден ден и безброй сбъднати мечти и се връщам да чета.

На всички пожелавам лек ден и ви черпя с кафе

Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт