Отговори
# 60
Добро утро и от мен  Hug

Зази, и аз  на дълга патерица да ти честитя   bouquet Желая ти много усмивки и сбъдване на съкровената мечта  Hug

Marpen, благодаря, страхотно кафенце....ммм....

Лора, стискам плаци, но всичко ще е наред, и тези изследвания ще са отлични  Peace

Поли, Реге  Hug , малко остава и ще мине този период, но пък тези симптоми са най-сигурния признак, че всичко с бебче е наред- така че - радвайте им се  Hug

Марги, как си мила?

Оф, аз днес ще ида на лекар ( хич не ги обичам гинеколозите беееее ) , ей така да ме види и евентуално малко хормони да пуснем  ooooh! , че знам ли- почвам и аз нещо да се психясвам защо не се получава ?! Thinking

Хайде, лека седмица на всички, а на почиващите- незабравими мигове   bouquet   bouquet   bouquet

P.S. А, забравих да питам- има ли промяна в паролата на албумчето, или аз нещо съм изперкала и не пиша както трябва?   newsm78

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 08:57 от rumix

# 61
Здравейте скъпи мои   bouquet!
Зази, Честит Рожден Ден   bouquet! Пожелавам ти много здраве, любов и семейно щастие! Дано се сбъдне твоята мечта с пълна сила.
Марги, дебелей на воля - това е първия симптом на пъпешоправенето. А аз на галено мога да ти викам Пъпи (надявам се това да не те обиди!)
Паполинка! Радвам се, че се обади и си по-добре   bouquet! Мисля ви и двете с Реге. Хайде дано скоро да се отпуснете и да се порадвате на най-хубавите мигове.
Лени, мила, радвам се и теб да видя   bouquet! Много целувки за Влади и теб! Нагушкай го от мен. Дано получиш по-добри новини за твоите близки.
Румикс, не се отчайвай   bouquet. Когато с Мишо бебеправехме Иван, точно се бях отчаяла и си казах, че явно нещата не стават и като се върна от отпуска започвам по-сериозни изследвания... Ами не се наложи, защото като се върнах бях бременна. След тъмните периоди следват светли   bouquet
Лорка, стискам палци за твоите изследвания и за добрата кауза!
Фиор, мила, дано скоро изгрее слънчице на твоята уличка  Hug!
Николче, стискам палци и за теб! Хайде, да сте си дружинка с Марги  Hug!
За всички, които не споменавам - хубава и спокойна седмица!

# 62
  • София
Добро утро! Минавам само да ви кажа, че много ви обичам!  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes Искрено ме трогнахте с вашите честитки и пожелания. Аз вчера прекарах страхотно, ходихме на разходка в планината, на един чуден малък манастир, после пак разходка, ресторант, вечерта с приятели....
Руми, не се психясвай още, моля те. Ще се получат нещата, само имайте малко търпение.  Hug
Лора, стискам палци, дано всичко е ОК с изследванията. Само да те питам, лекар ли ти ги назначи или ти сама реши?
Marpen, не се преуморявай. Отпуска няма ли да има?.....  Tired
Рея, радвам се че се обаждаш. Пиши по-често. Как си, как е мъжът ти?
Марги, ти днес не трябваше ли да пускаш хормони? Как са нещата? Постоянно те мисля, да знаеш.  Praynig
Запалих вчера свещичка за всички нас, които сме тук, в тази тема, и се помолих да сме живи и здрави и да се сбъднат мечтите ни за дечица.  Praynig
Хубава седмица на всички от мен!

# 63
Мила Зази,
Макар и със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Пожелавам ти здраве, любов, щастие и следващият рожден ден да празнуваш поне с още един член на вашето семейство!

Регенце как си?  Hug  Hug  Hug Мисля те.
Фиорка дано проблемите ти не са сериозни и скоро да ги преодолееш  Hug
Vanhorne ๏̯͡๏) благодаря за загрижеността. Не съм писала скоро, защото имам проблеми и се боря с тях. Затова не ми е до писане. Иначе когато мога влизам и чета.
Рея радвам се, че се обади. Дано си добре  Praynig
Илче и Пипи скоро не са се появявали. Сигурно забравям и други, но да ме извинят.
Стискам палци на всички, които очакват хубави новини.
 Hug на всички и лек ден!

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 09:56 от roslem

# 64
  • Манчестер
Ехооо, Ето ме  wavey
Много сте писали и нова тема си имаме  Crazy Както винаги Фиор е невероятна в това отношение  Hug.

Зазииии,  Hug

Честит Рожден Ден  newsm51 мила Зази !
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и много любов! Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност! Hug

Ванхорне, Честита годишнина! newsm51
Аз ви пожелавам да сте преди всичко живи и здрави,
да откриете истинското щастие заедно,
да може винаги да разчитате един на друг,
да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги.
И не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик.
Любовта ви е събрала и вярвам, че няма да угасне и ще е с вас постоянно.

МаргиииHug не съм спирала да мисля за тебе  Hug. Много се вълнувам, и така се моля да успееш  newsm17
Паполино и РегеHug малко остана, много неприятно това гадене  Sad . Стискайте още малко, милички  Hug чула съм . че след 4-5 месец тези симптоми отшумяват  Peace

Аз, успях да мина на зъболекар и гинеколог Wink.
Зъби перфектни  newsm47 .
Прегледа при гинеколога, мина перфектно. Каза , че съм супер и всичко е чисто...няма кисти , ранички и др. подобни. Гледа ме с вагинален ехо-граф. Имам и снимки  Laughing. Цитонамаската ще излезе другата седмица , и се надявам да е ок Praynig. Каза ми че няма видими причини да не мога да забременея, и да не се панирам, още ми е рано Wink. И ако реша да пускам хормони и спермограма и проходимост на тръбите, обясни ми кога и как  Heart Eyes, но аз тази информация си я знаех Mr. Green. Даже ми написа на лист, кои хормони кога....за спермограмата ми обясни че трябва 5 дни въздържание преди да се пусне  Peace..... Сега остава да реши ме, кога и къде  Heart Eyes. Дали да правим изследванията тук, или в БГ  Thinking.

Това е за сега Heart Eyes. Не успяхме да се видим, но чух гласчето на Зази  Crazy. Ей, толкова мило ми стана Hug и едно такова нежно гласче  Crazy точно така си го и представях  Heart Eyes

# 65
Vanhorne ๏̯͡๏) честита ви годишнина! Извинявай, но забравих да ви поздравя в предния си пост! Добре че Мили Ванили ми напомни.

Аз ви пожелавам да сте преди всичко живи и здрави,
да откриете истинското щастие заедно,
да може винаги да разчитате един на друг,
да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги.
И не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик.
Любовта ви е събрала и вярвам, че няма да угасне и ще е с вас постоянно.

Мили Ванили добре завърнала се. Новините са ти хубави, така че пожелавам ти успех!

# 66
  • София/Кюстендил
Момичета и момче,

имам едно питане, ама с ББ, за да не дърпам дявола за опашката: Някой има ли информация за Реге? Лентичката и е изчезнала. Притеснено ми е за нея

Praynig Praynig Praynig

# 67
Здравейте, приятели!

Марпенче, не разбрах каква е питанката ти...

Поли, добре, че се обади - радвам се, че вече започваш да се подобряваш и все по-рядко да се срещаш с WC-to!

Реге обаче ми липсва, нищо не казва...

Мили Ванили, добре завърнала се! Липсваше ни свежарското ти настроение! Радвам се, че отново си тук!

Зази, много пълна програма сте изкарали на рождения ти ден! Браво, много хубаво!

Момичета и момче, МОЛЯ за помощ! Както знаете, гледам у нас баща ми, който е след тежък инсулт. Макар и с доста усилия, може да става, да ходи сам до тоалетната и да се храни. И все пак досега имах една много свястна жена, която в делничките дни идваше от 12 до 16 ч, за да му прави компания и да му помогне ако трябва с нещо. Също и на месец-два, ако ходим някъде уикенда, идваше да му помага и да го наглежда сутрин и вечер. Обаче нейните ангажименти в нейното семейство доста нараснаха и днес ми каза, че ще трябва да напусне.  Sad Много съм угрижена...
МОЛЯ ВИ, ако имате някаква идея откъде мога да намеря жена да ми помага, пишете мина Лични!!!

# 68
  • София
Ох, Марги, миличка, разбирам какви грижи имаш.... А точно сега ти трябва спокойствие. Не може ли някакви обяви да погледнеш, даже и в интернет.... Сигурно не е лесно да се намери подходящ човек, все пак го пускаш в къщата си. Дано имате късмет!  Hug

Марпен, чак сега видях какво питаш..... Дано не е това.... Боже, имай милост.....  Praynig Praynig Praynig

Мили, добре си дошла в новата тема, липсваше ни.  Heart Eyes

Рослем, дано не са сериозни твоите проблеми и дано ги пребориш по най-безболезнения начин!  Peace

# 69
Здравейте, милички   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лорче Hug, стискам палци изследванията да са ОК  fingerscrossedи да си приберете сладоледчетата stork-girl stork-boy 
Марпен Hug, страхотно кафенце си ни приготвила. Нищо, че е малко късничко- ще си пийна с удоволствие.
Чак сега видях питането ти. О, Боже, смили се  Praynig Дано не се е случило нищо лошо Praynig Praynig Praynig 
Румиксче Hug, спокойно мила. То всички имаме такива периоди на психясване, ама не  трябва да го допускаме. Дано изследванията са добри  fingerscrossed  и да продължавате смело напред.
Мише Hug права си, че точно когато най-не очакваш- бебко прави изненада. И при нас с шушулека беше така- тогава живеехме в София и работех по 12 часа. С милото се "срещахме" от дъжд на вятър. И изведнъж- две чертички  Grinning.  Чак се напъвах да се сетя кога може да е станала бебка  Crazy А преди това поне 5-6 месеца се опитвахме, а резултат-тц. Можеш ли ги разбра делата на природата  newsm78
Зазинка Hug, радвам се, че си имала вчера един специален и хубав ден. И ти благодаря за молитвата и за нас. Дано Бог чуе думите ти Praynig
Мили Hug, добре си се завърнала отново в темичката. Сега когато вече знаеш, че всичко е ОК и си спокойна- чудото няма начин да не стане  fingerscrossed
Марги, Hug и аз все те мисля. Изпращам ти цялата си положителна енергия и се моля малкото пингвинче да се гушка послушно в мама Praynig Дано по-бързичко се реши въпросът с  баща ти. Няма ли някакъв хоспис, където предлагат грижи и по домовете?
Квази, научи ли песничката  dance
Рослемче Hug, и аз се тревожа за Илчето- никаква не се обажда  Sad
Пипинка Hug трябва да се появи тези дни- почерняла и отпочинала  Wink
И моето шушулче се завърна от моренце с баба. Имам чувството, че е порастнала за една седмица. С какво ли я е хранила баба и, че е като гъбка Laughing
Аз утре съм при доки да ми види резултатите от хормоналните. Уж са в норма, ама нещо не ми е както трябва. Но да не ви занимавам с това. Да видим от тук нататък как ще действаме  Rolling Eyes

Гуш за мама Лени  Hugи Влади Hug и за мама Ифче Hug и Габи Hug.
И погал по коремчетата всички наши бремелинки  preggo

Усмихнат ден и слънчево настроение

# 70
Здравейте, банда Hug
Виждам Зази е изкарала страхотно вчера, разходки в планината, вечеря с приятели дори и свещичка е запалила за нас. Благодаря ти Зази Hug Heart Eyes!
Марги, съжалявам за случилото се, дано бързо намериш някоя жена, която да се грижи добре за баща ти fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover късмет! Hug
Лора, имаш и от мен стиснати палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и дано Praynig резултатите да са добри! Hug
Аз все още не мога да разбера въпроса на Марпен, но ще се  Praynig Praynig Praynig всичко да е наред! Hug
Румикс, и аз така се чувствах преди няколко дена Cry, но не трябва да се отчайваме. Бебо ще дойде точно когато най малко го очакваш, кураж миличка spoko.
Милли Ванили, добре си се завърнала Hug радвам се, че всичко е наред при теб!
Дуденцеfingerscrossed късмет мила утре с доки Hug!
Аз си прекарах един страхотен уикенд  Mr. Green голямо хайманосване му изкарах ме с милото. Открих ме един самотен плаж и познайте, колко романтично си изкарах ме  newsm08.... Ама да не навлизам в подробности  smile3503 newsm62......
Лек и усмихнат следобед! Heart Eyes Hug

# 71
Здравейте на всички,

вчера се завърнахме и от нашето пътешествие по морето - от Крапец та чак до Созопол стигнахме. Изкарахме си наистина прекрасно, починахме и днес пак на работа....ужас. Но сега се чувствам значително освежена, с хубав тен, приятни емоци в душата и надежда......Надявам се тази седмица да е плодотворна за нас, защото от днес започват ония сладки 2-3 дена, в които усилено ще бебеправим. Сами сме с мъжа ми, детето е на лагер, така че от тази вечер се заемаме за "работа" Laughing  

Не можах да изчета всичко изписано от вас, но пожелавам успешна и слънчева седмица на всички мили момичета и на Момчето (с голямо М).

Пак ще пиша, но сега трябва да поработя малко и за съжаление ви оставям......

Зази, честит рожден ден на патерици!
Марги, стискам палци и УСПЕХ!    

# 72
Марги, не познавам такава жена, съжалявам! Успех в търсенето!

# 73
Момичета и момче,

имам едно питане, ама с ББ, за да не дърпам дявола за опашката: Някой има ли информация за Реге? Лентичката и е изчезнала. Притеснено ми е за нея

Praynig Praynig Praynig

И аз се притесних  Sad , видях текст в профила й, който не помня дали го имало и понеже ви познавам от скоро , се надявам да бъркам и всичко да е наред  Praynig

# 74
Имаше текст, но не беше същия  Weary smile3518

Общи условия

Активация на акаунт