Отговори
# 315
  • На планетата Земя
И на мен само ми дайте идеи и веднага ги изпълнявам!

Казвай, Лени!

# 316
Каритасче у наше село сме 10 часа. При вас е 7:45 вечерта, а при мен е 9:45 сутринта. Тенксаж за кайвенцето.

Айдееее Ленката с идейката!!!!!!!!!!!!!!!!

Ееееей, заспал народ! Петък е бе хора, размърдайте стари кълки!!!

smile3558

На мене ми се реве тук, но се правя на "мъж" и търпя.

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 22:40 от Vanhorne ๏̯͡๏)

# 317
Хей поспаланковци  Hug Heart Eyes Hug
Да знаете, че утре нашата Рошава Пъпешова Маргаритка има Имен ден. И аз  newsm56 също  Blush И други, които тепърва ще трябва да си признават  Hug
Утре е невероятно хубав празник. Символ на чистотата на човешкия дух. Ама хайде да не избързвам. Исках само да не пропуснем Пингвина, 'щото му е празник  Blush

# 318
Ехо банда! Тук съм и от няколко часа съм отпускааааа!  newsm68 newsm68 newsm68

Ехо бомбички! Маргаритке  newsm44 newsm44 newsm44, упорита и решена на всичко, не съм се и съмнявала, че резултата ще е такъв, то неможе човек вечно да не успява. Палците продължават да са стиснати и направо отново започвам да се вживявам в ролята ти и усещам чувствтата ти  да ме пита човек защо (за съжаление при мен няма и 0,01 процент шанс да съм в твоето положение скоро). Може би ми се иска да се впрегна като теб и да успея като теб. Дано всичко върви по мед и масло от тук насетне.

Зази блягодаря ти че се сещаш за мен и на другите също. Аз ви чета всеки ден, но в работата изобщо нямам време да пиша, пък и по цял ден на английски и шведски едновременно трябва да се справям и като включа да почна да мисля и на български и се уморявам много бързо. Та затова само ви прочитам за по 10мин, 2 пъти на ден та да не ми се насъбере цял роман, че вие каквито сте тестописковци... Но съм в течение на всички събития и дори и да не ви поздравявам често и да не успявам да дискутирам всичките ви теми съм непрекъснато с вас и съпреживявам радости и мъки.

Някой спомена нещо за албумчето, ами то мен ме е срам да се покажа  Embarassed - аз съм едно такова слонче, а вие сте все едни фиданки. Ама един ден ще се престраша и ще разкрия какъв е при мен проблема за липсата на бебче и ще ме видите, но не е дошъл този момент. И аз като Бънката, ако не ви е приятно така, ще продължа да си ви чета зад колисите, но ме интересува бъдещето ви така че немога да не ви наглеждам  Wink.

Но сега започва купона и при мен, отпуска цели 3 седмици, еха ...Доста пътуване се очертава, но и малко пренареждане в къщи ще спретна. И ще мога да пиша почти всеки ден, ще видите вие и аз какви романи ще ви измайсторя, пък и гледам някъкъв адрес на нови имотиконки се подвизаваше, трябва да го посетя.

Сега ви желая лека нощ и приятен ден на онези отвъд океана, и Квази и твойта отпуска идва, дръж се, знам колко е стресиращо последните дни.

# 319
Ей, Камъче  Wink вие с онова малко зайче, поне като не се показвате ще пишете, 'щото иначе вече ще го обявим за несправедливо. Хайде тя Хъни-Бъни е редовничка, но ти... все по обиколни пътечки се търкаляш  Crossing Arms Казвай поне "Здрасти" грабвай по една усмивка и беш  Hug
А това за моята отпуска грешно си го разбрала  Sad От 19-ти просто ще започна да работя нормално, но то това ще си е направо отпуска де  hahaha

Лека нощ  Hug

# 320
  • Лондон
Тук както винаги е интересно newsm53 newsm53 smile3521

Маргаритка, браво, браво, както се казва Peace

Квази, много си потаен, но ако искаш да се надработваме, само не знам как ще измерим резултатите newsm78

Много ми стана интересно за големите деца и новите членове на семейството и не се сдържам да ви дам следният пример от реалността - на 5.5 години бебето се появява и девойката заявява "е, най-после да има с какво да се занимавате и да ме оставите на мира, да не ми определяте режима и да не ми перете дрехите, аз мога и сама". Познайте от 3 пъти кой кой е Laughing Казвам й аз на майка ми, че е имала от най-лесните за гледане деца, а тя не от най-трудните съм била Grinning
Хайде, много приятен уикенд и много емоции по морето, мен днес ме налегна една носталгия....по морето по принцип, не по друго Grinning

# 321
Извинявам се млади момко, че съм те разбрала погрешно. Ама ти пък неможеш ли да си вземеш поне 2 дена за отпускане и романтика, а? Я ги зарежи тези строежи, уж сме в криза целия свят, ти .... newsm78.

За пишене пиша бе човек, само че неща да пълня темичките с безмислените ми и песимистични постове, ако изкочи нещо по-оптимистично ви пиша... Hug Аз вече си имам 4 четирилистни детелинки, като последната си я намерих преди 2 дни, така че ...

А сега пак лека нощ, че батериите ми свършват!
 Hug Hug Hug

# 322
Ей, Камъче, пиши бе - колко пъти да обяснява Квази, че тук не сме само за да се радваме на хубавите моменти, а и да се подкрепяме в лошите. Hug
Дано изкараш хубава и релаксираща отпуска! Simple Smile
И недей така с тия мисли за слончета - тука преди няколко страници се говореше за съществото шморц, и не беше за теб, налииии? hahaha Ама така е - който непредпазливо слага разни морски снимки в албумчето, ще си носи последствията. Embarassed

Ще се радваме да те видим, но и да не се покажеш, няма да те отлъчим от бащина дружина. Heart Eyes

# 323
_re_ge-нцето ни е посетила тайничко, но нищо не ни писа пилето  Sad

Камъче, аз ще си почивам в събота и неделя от следващата седмица, а това си е направо разкош. Само да минат още 4-5 дни  Praynig

# 324
Честит имен ден на всички празнуващи !
И аз имам имен ден днес  Laughing

ей така скромно да почерпя за здраве  Laughing

# 325
Добро утро на всички!!!
Честит празник и честит имен ден на Маргаритка , Квази и Маринекс ( и за тези ,които не знам Embarassed)!!! Пожелавам  да са здравички и все така духовити ...за подаръче избирам ...това ...дано ви зарадва...

Квази ,така те разбирам с тази работа...вчера следобед не издържах вече да стоя там ...мачкаше ме и обстановката и хората всичко ...обадих се на вишестоящите ,че си искам почивката веднага  Naughty и ето ме днес ...бял човек ...с кафенце пред компютъра ...точно както харесвам да започват почивните ми дни  Wink
Камъче , на мен лично изобщо не ми пречи дали имам твоя снимка или не...но съм сигурна ,че си много симпатично и лъчезарно камъче...и определено добричко...така че както ти харесва ,така постъпи...и страхотна отпуска ти пожелавам и мнооооого ти завиждам за нея да знаеш Embarassed Embarassed Embarassed
Маргаритке , новините около теб и цялата позитивна енергия ,която витае около теб ме извадиха  веднага от лошото настроение .Сега съм много по добре ,за което ти благодаря...страхотна си ей!!! Hug Hug Hug
По въпроса за детската ревност ...когато се роди брат ми (  от мен е по малък с 11 години) ние със сестра ми стояхме до креватчето му точно като на Ленката синчетата и нямам спомен да съм изпитвала нещо друго освен гордостта ,че и аз съм кака и много се грижехме за него ...а когато казах на синът ми ,че ще става батко след обяснението ,че ако той не е съгласен на мен ще ми е трудно да се справя и много разчитам на помощта му ...и да го пази....такива работи ...той също беше много горд ,че ще е батко....после плакахме заедно за бебчето....когато го загубих.Мисля ,че всяко дете е различно и подхода да е взависимост от характера му...и много да му се говори колко важен член от семейството е и без него направо сме загубени аз предполагам ,че така щях да постъпя...

И след толкова писане ...айде на кафенцето....

# 326
Добро утро  Hug Heart Eyes Hug
Честит мен Ден на всички девойчета, носещи това прекрасно име   bouquet Да са здрави и много, много щастливи  Hug Heart Eyes Hug

marinex, да почерпиш звяра с едно кокалче от мен и да го намачкаш  Mr. Green

Лек ден на всички  Hug

# 327
Честит празник на всички маргаритки и сродни на нея!  Laughing

Нека недоимъка и страданието никога да не присъстват в живота ви,
а красотата и изобилието винаги бъдат с вас!

# 328
  • На планетата Земя
Честит имен ден на всички другарчета - Квази, Маргаритхен, Маринекс!

На този чист, неповторим празник ви желая цялото здраве и щастие на света! Прегръщам ви силно!

Мен вече треска ме тресе, имам още 100 дела - организационни и по разкрасяване - и сватбата започва. Кумата трябва да е на ниво, нали така!  Flutter Flutter После ще има и снимки, обещавам. Пожелайте ми успех!

Все я мисля Маргатирка, дано да си почива. Щастлива съм , че другата седмица ще ми дойде на гости и ще мога да й се порадвам и да я пипна за късмет.

Хубав ден ви желая!  Heart Eyes

# 329
  • София
Честит имен ден на Маргаритка, Квази, Маринекс, Марпен, Мишанка и на всички, чието име е близко до това на Божията майка! Бъдете здрави, влюбени, щастливи и вярвайте, че чудото ще се случи на всеки!  smile3525   
Миле, сигурна съм, че бъдеш най-прекрасната кума  4470 Весело да си изкарате и после да разказваш. 
Цвети, знаех си аз, че още от малка си била с характер  smile3521
Камъче, пожелавам ти една незабравима отпуска. Почини си хубаво и взимай от всички удоволствия по много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт