Отговори
# 330
  • там където мога да си закача хамака
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! newsm51

Заминавам на заточение за 10-на дни. Мобилните там нямат покритие, но споменаха, че ако съм послушна Rolling Eyes, ще мога да ползвам интернет през друг компютър - така че ще мога да ви наглеждам от време на време.

Оставям ви да празнувате този светъл празник и тръгвам по задачки.

# 331
  • София
Поли, където и да отиваш, надявам се хубаво да си изкарате. Ако наистина има възможност, драсвай по някой ред, че ще те мислим. И да се пазиш, ей!
(аз, така, тренирам за свекърва....  Embarassed)

# 332
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Мнооого здраве и щастие ви желая. Чудеса се случват само ако вярвате в тях, така че ви изпращам на вашият специялен ден цялата си вяра в чудеса! Късмет мои виртуални приятели!
Хиляди благодарности за почерпките и кафетата - аз си заплювам Бейлиса.  Embarassed

А сега добро утро на всички без повод за празник, работещи и отпускари! То аз като послушна, уж да се отпусна, се ококорих в 6 часа сутринта и да му се невиди и моят човек (дето немога да го събудя и с топовни гърмежи и заплахи и какво ли не) и той скокна в 6:30 - нали и той отпуска от днес. Та решихме да уползотворим сутринта в леглото, както си трябва и съвсем забравих, че е богородица в България (аз се старая да спазвам малко приличие на празници, ама днес се изложих) и стана тя каквато стана...Надявам се да ми е простено...

Сега се наслаждавам на прекрасната слънчева сутрин и си ви пиша...ех най-после ще се отпусна малко. А за ревността в семейството - аз изобщо нямах проблем, сестра ми се роди когато бях точно на 5 и много я чаках. Бях много горда кака и знаех че сега имам аз нещо или някого да командвам, контролирам и пазя... Mr. Green. И изобщо не съм и почувствала по-малко обич, или неща подобно, но аз от малка съм си независимо диктаторче  Mr. Green- почти като Хитлер. Разни хора - разни идеали, а?

Приятно изкарване на всички! Лек работен ден работохолици!
  love001

# 333
Скъпи мои, Честит Имен Ден на всички празнуващи. Днес е хубав празник, пожелавам ви да изкарате Ден Чудесен!
Богородица е символ на майчинството и използвам деня да пожелая на всички, всички, много Вяра в хубавия край, много Надежда, много Любов и много дечица според мечтите ви  Hug Днес и аз имам празник и съм много щастлива. За съжаление не се научих да слагам картинки и не мога да почерпя както подобава  Embarassed.
Искам да ви кажа, че съм много щастлива, че ви имам  bouquet

# 334
Честит Имен Ден на всички които днес празнуват  bouquet  bouquet  bouquet
Марги  за теб специлани прегрътки Hug и продължавам да стискам палци до големия гръм. Кога ще пускаш втори тест? Желая ти удвоен и утроен резултат Praynig
Приятни почивни дни на всички  Hug Heart Eyes Hug

# 335
  • Манчестер
Честит Имен Ден, Марги, Квази, Маринекс, Марпен, Мишанка и всички които носят това прекрасно име  newsm51 newsm51 newsm51
Камъче, пожелавам ти незабравима отпуска Hug. Да си починеш и да презаредиш батериите Hug и по-честичко да ни пишеш Heart Eyes
Миле, приятно прекарване на тържеството  Heart Eyes, ще бъдеш неотразима, сигурна съм Crazy. Чакаме те да разказваш Heart Eyes

# 336
Добро утро и Честит Имен ден на както разбирам - Маргаритка, Квази, Маринекс, Марпен, Мишанка ( дано не пропускам някой) !!!!! Да сте живи и здрави и все така ведри и оптимистични!!!! Сега се върнах от църква и запалих свещичка за всички ви тук и се помолих  да се сбъднат мечтите ви! На всички, които ще заминават, най-весели и незабравими преживявания!!!

Тук града се е опразнил до дупка. Няма на кого да натиснеш нервно клаксон или да се ядосаш, че няма къде да паркираш. newsm01 Много ми харесва така - спокойствие и слушам само щурчетата и шума на листата. Аз имам нужда от компетентното ви мнение по един въпрос, който ме мъчи вече няколко дни, но все не ми беше удобно да го задавам. Опитвам се да си изчисля овулацията и за тази цел, за първи път си правя тестове всеки ден от понеделник до вчера. Използвах тестове които си взех от БГ - Clear Ovu test, които са 5 в опаковка. Значи в
понеделник 2 чертички ( бледи, но равностойни),
вторник - същото,
сряда - същото, но тестовата по-оцветена,
четвъртък същото като сряда,
петък - не мога да определя, но май пак малко по-оцветена или почти същите и двете..........
Аз нямам нищо против да съм в овулация цяла седмица, но нещо не ми се връзват нещата.... Даже се чудя, ей така за майтапа да видя и днес - може още да съм с 2 чертички. Изчетох доста неща, но повечето момичета в нета коментират, че може и само за един ден да видят положителен тест.......Ние използвахме този случай най-упорито, ама..........все пак тая история ме изненадва......Какво мислите вие?

# 337
Честит имен ден на всички носещи прекрасното Богородично име или част от него!!!
Пожелавам ви да носите гордо прекрасните си имена!!!
да сте обградени с любов и топлина и да сте много, много щастливи и с късмет!!!

Пожелавам ви прекрасен празник с най-близките ви хора и много сбъднати мечти!!!

# 338
Много благодаря за поздравите  Hug! Да ви се връщат хубавите пожелания!

# 339
Честит имен ден на празнуващите днес - Маргаритка, Мишанка, Марпен, Маринекс, Квази!

Да сте живи и здрави и да се радвате на много прекрасни моменти!

На всички - хубав празник! Дано Света Богородица да ни закриля и да ни помогне да сбъднем мечтата, която ни е събрала тук! Praynig Praynig Praynig

# 340
Честит имен ден и от мен на всички празнуващи!! Много здраве, любов и късмет  Heart Eyes Hug

# 341
Честит имен ден на всички,които носят това свято име!!!!
Да сте живи и здрави и дълги години  да празнувате на този ден!!!!

# 342
Честит имен ден на всички именици Да сте живи и здрави и да ви се сбъднат всички мечти
Марги без малко да пропусна бомбичката Дано всичко е добре и след  9 месеца да гушкаш сладко бебче

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 17:52 от if-73

# 343
  • Варна
Честит имен ден на всички именници!!! [/img]
Да сте живи и здрави и само радостни мигове да имате.
Квази не се скатавай ами вземи и почерпи. hahaha hahaha

# 344
Благодаря ви за хубавите пожелания  Hug Много ме развълнувахте , да ви се връща тъпкано на всички  Praynig Hug Laughing

Общи условия

Активация на акаунт