Отговори
# 345
Честит имен ден на всички именници!!!!
Да сте живи и здрави и скорошно сбъдване на най- съкровените мечти!!!!

# 346
  • Манчестер
Голямо затишие  newsm78 като пред буря  Mr. Green
Yoskrek, ще споделя моя опит с тестовете. Три месеца вече се тествам, дори не спазвам точен час и даже си пия течности, но избягвам да се наливам като жаба Mr. Green. Поръчах от най-простите от Интернет, много евтини 30бр. за около 10.00 £ Crazy. Винаги имам втора черта но тя е едва забележима. Наближи ли ову единият ден имам еднакви на цвят черти и на следващия ден тестовата е толкова ярка , че контролната направо бледнее Mr. Green, което за мен е точно пика и го смятам за положителен Peace. На следващия ден, пак равни на цвят или може би с една идея по бледа Peace. Обаче, освен тестове аз меря и БТ Peace. Когато видя ярко наситената черта, на сутринта БТ е спаднала, а на следващата сутрин вече е висока. т.е. 24 часа след положителния тест при мен настъпва овулация и всичко си съвпада.Много пресен пример Mr. Green тази сутрин БТ 36.3, вчера БТ 36.5 и тест+ Mr. Green, имах болки в яйчниците и ЦС обилна и много разтеглива , а утре сутрин БТ очаквам да е висока Heart Eyes, ако нищо не направим, след точно 14 дни идва лелището #2gunfire #Cussing out.
Първия тест съм го показвала, но ще го пусна пак да го видиш. Моите всичките са все категорични и не можеш да сбъркаш. В твоя случаи , не знам newsm78 моя съвет е да ги събираш и да продължиш да се тестваш още няколко дни, за да видиш дали пък няма да се появи някой с по-ярка черта Peace. Но е хубаво и другите признаци да наблюдаваш: БТ и ЦС  newsm78 знам ли , аз вече така му хванах цаката, че и без тестове мога Laughing
Ето и теста

# 347
Благодаря ви, пилета, за хубавите пожелания  Hug Heart Eyes Hug Дано всички да сте здравички и щастливи  Heart Eyes

Аз окончателно започнах обратното броене до деня, в който ще мога да се наспя като хората  Mr. Green Остават още 4 кофти дни и нещата ще се успокоят за известно време. Нямам търпение  Hug

Лека нощ ви желая  Hug

# 348
Ей, аз ли съм най-ранобудната? Не може да бъде! Laughing Явно много сте празнували снощи! Heart Eyes

Кафе? Чай? Закуска?

Хубав ден на всички ви желая!  bouquet

# 349
Добро утро!

Благодаря за закуската Каритас, точно с кафе, кроасан и сок от грейпфрукт закусвам в момента - гот.
Аз не съм празнувала, ама нещо неможах да се събудя до 8:30 тази сутрин, май почвам да се чувствам във ваканция  Laughing. Най-странното е че сънувах че плача неистово, направо цялото ми лице се беше подуло от плач (няма да разказвам съня) и като се събудих бях така уморена с болки в очите...Ей това подсъзнание или което е отговорно за сънищата не е шега работа, направо може да те поболее или обратното излекува.

Сега ви пожелавам приятен ден!  Hug

# 350
Добро утроооооо!!!

caritas
  страшна закусчица, пък и ягодките и маргаритките - направо разкошТ!!!

milly vanilly страшно ти благодаря за изчерпателният отговор!!! Май наистина е по-добре да се съчетават тестовете с БТ....все се каня да си купя и аз дигиталин термометър, ама ако нищо не стане този месец - ще купя и ще опитам да следя всичко. ЦС - премина, така че всичко ме навежда на мисълта, че пика е бил на 12 и 13..Благодаря ти!!! УСПЕХ В ТВОИТЕ ПОДХОДЯЩИ ДНИ

Kamache
знам ги този тип сънища, дето са като истински и се събуждаш като парцал. Тия дни и аз съм на кошмарната вълна. Вчера ми откраднаха колата, тази нощ пък беше тъмно и аз трябваша да се прибера до в къщи.....един малко по-сериозен мъж ме изпрати, но после не можех да се оттърва от него, блъсках, блъсках вратата, а той напира ли напира да влезне......еееееее, скъсаха ми се нервите..........но плаченето е от най-неприятните преживявания......Опитай да го забравиш и се радвай на новият ден!!!

Ейййй тия емоцикии, много са ми забавни, пораздвижиха ми изразителните способности.....

Хубав ден на всички!!!! Как е по морето? При нас дори спаднаха доста температурите - не е за плаж дори и духа един вятър - това си е направо феномен. Винаги около 15 август си е жега....

# 351
  • На планетата Земя
Здравейте!

Жива съм!  Tired Мина страхотно, представихме се супер! Младоженците бяха повече от щастливи! Което пък прави мисията изпълнена.

Затова пък джеронимото ни събуди в 8 часа и сега не знаем на кой свят сме! След малко обядваме и лягаме да спим!

Обещавам снимков материал и разказ, като се освестя!  ooooh!

# 352
Ненагледни мои
влизах преди ден исках да напиша нещо, но не можах, неадекватен събеседник съм все още.
Не смея да твърдя че съм добре, но дишам.
Листнах предните две страници на темата прочетох че има хубави новини, поздравявам и с малко закъснение всички именници, бъдете здрави.
 Hug

# 353
Регенце Hug
Почивай си, миличка, сега.
Радвам се, че писа. Heart Eyes

# 354
  • Манчестер
Регенце Hug миличка  Hug. Разбираме те ...душичка златна  spoko Гушкам те  Hug

# 355
Регенце много ме зарадва с наколкото думи, че въпреки мъката не се предаваш. Това само доказва колко силен човек си и чудото те очаква някъде зад ъгала на скръбта, не забравяй това. С теб сме във всичко  Hug Hug Hug!

# 356
Добре завърнала се Ре-ге  Hug
Радвам се че намери сили  Heart Eyes

# 357
  • На планетата Земя
Реге, благодаря ти, че писа. Прегръщам те!

Мислим за теб всеки ден, постоянно!  Heart Eyes

# 358
Eхоооооооо,

ето ме пак сред вас, разбира се, че си върнах и букета в София заедно с мен!  Grinning

Ре_ге-нце, добре завърнала се при нас - много се радвам!  Hug Чети ни просто и знай, че ние сме винаги тук за тебе и за всеки друг, който има нужда!

Благодаря на всички за пожеланията по случай именния ми ден!

Аз противно на очакванията ми не можах да се наспя нито една от двете нощи, защото ми беше ... твърда възглавницата!  Mr. Green Не се майтапя, преди месец някъде с милото си купихме латексови анатомични възглавници и се родих, а тези във вилата са си от "старомодните" с пух, ама много натъпкани, и това е резултатът - куквах в 06,30 ч! Това обаче няма никакво отношение към релакса, защото успях да си почина перфектно - там е такава тишина, чуват се само мушичките и птичките, а през нощта - щурчетата...

Хайде, до после!

# 359
Здравейте бандаааааа Поздрави от моренцетооооо  Hug Hug Hug Взехте ми тока докато ви изчета, ноооо определено си заслужава  Hug Hug Hug
Марго страхотна бомбичка си пуснала изпод килимчето  Hug Hug Hug Пожелавам ти само хубави емоции и след 9 безпроблемни месеца да гушкаш малък и пухкав бебок  Hug Hug Hug
Сега вече мога да честитя със закъснение рождениците и имениците Да сте живи, здрави и много обичани. Сбъдване на МЕЧТАТА!
Паполинка, много се радвам и за теб  Hug Hug Hug Надявам се гаденето и  Sick вече да отминават и да си по-добре  Hug Hug Hug
Реге силни  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Прегръщам ви всички и ви изоставям за малко, че сега следва пране... до после... ще разказвам за страхотните преживявания и ще пусна снимчици  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт