Отговори
# 225
  • София
Регенце, мила, макар сигурно да не ти е до празнуване, искам да ти кажа, че всички тук много те обичаме и ти желаем от сърце само най-доброто - здраве, любов, сила и вяра!  Hug

# 226
Регенце
Честит рожден ден миличка!!!
Пожелавам ти най-вече здраве!!!
Пожелавам ти разбира се късмет, много успехи и най-вече искам да видя усмивката в очите ти - усмивката от сбъднатите ти мечти!!!

Пингвинчоооо пожелавам ти тепърва да те болят гърдите  Hug Flutter Hug доста повече и дори ти пожелавам да ти се гади, изобщо пожелавам ти все хубави неща  Hug Hug Praynig Praynig

Поли - радвам се за малкото човече 8 седмици - кеффф  Hug Hug Hug малката душица то - силно се надявам всичко на е наред  Flutter Flutter Flutter

Девойки и младеж, тези дни гледаме да сме повечко навън в резултат на което трудно ви изчитам, но знаете че не ми излизате от главата  Hug Hug Hug
Прегръщам всички ви и след малко ще се върна да ви прочета детайлно, за да не пропусна някоя важна новина в суматохата и бързането  Hug

# 227
МИЛА ПРЕКРАСНА РЕГЕ!!! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

# 228
Реге-нце, Честит Рожден Ден!!! желая ти да си здрава и все така добра, мила и обичана. Слънце  Hug отново ще има изгрев и ние ще ти помогнем с всичко, от което се нуждаеш  Hug

Ама човек да не ви  остави за половин ден  ooooh! Не мога да ви изчета  Crazy

Поли  Hug Ето - още една крачка мина  Mr. Green Малко по малко, крачка след крачка, лимон след лимон и всичко ще стигне до щастлив край   Praynig Абе аз да питам, че нещо изпуснах края - ти в 8 г.с. ли си или в осма реална?!?

Пингвинче, пускай ги да растат, че скоро корема ще дръпне с няколко дължини напред и ще изглеждаш по-смешна и от сега, ако изобщо е възможно  hahaha

Прасковката нещо ми липсва. Аз ли изпуснах нещо  newsm78 Май наистина съм претоварен - не намирам запис в тефтера за предстояща ваканция  Thinking

Кръщелнице страхотно-съвършенски котарак си имаш. От най-любимия ми модел  Heart Eyes Ама всичко около теб цъфти  Hug Еххх, грижовничка си ми ти  Hug

Зазиииии... ти па вземи ни се изсипи в Дружба и даже не се обаждай  Crossing Arms Да знаеш, че там имам връзки в 75% от хотелите по две линии и трудно ще ми се измъкнеш  Crossing Arms Чакам обаждане и не търпя оправдания  Naughty

Хайде после ще драсна още някой и друг ред  Hug
И докато не съм забравил - nikol без малко да забравя, че си ми приятелче newsm66 newsm66 newsm66 Веднъж ти се обадих лично, но после два пъти писах тук, така че  Naughty без оправдания. Поделяме си "вината" по братски  Hug

# 229
re_ge -нце,

Честит рожден ден, мила!  newsm59

Бъди силна и мъдра и знай, че ще постигнеш мечтите си, ако ги следваш докрай! Ние сме с теб!  Hug  party023

# 230
  • там където мога да си закача хамака
Ейййй виждам че пак ще вадим голямата бутилка вода - имаме си рожденик и по-точно рожденничка!
Честит Рожден Ден Рени!  bigdance2
От здраве, щастие, мъдрост и любов да не се оттървеш! Вярвай и ще се сбъднат мечтите ти!
Hug Hug Hug

# 231
  • там където мога да си закача хамака
Поли  Абе аз да питам, че нещо изпуснах края - ти в 8 г.с. ли си или в осма реална?!?
8 гестационна седмица - т.е. минали са 8 седмици от първия ден на последния МЦ, иначе би трябвало да съм в 6-та ембрионална.

Бъни преди 2 седмици бях на преглед - гледаха ме на вагинален. Тогава докито каза, че са два сака, но че единия няма да го бъде - та се бяхме стреснали доста. Сега ако не го бяхме видели на коремен пак щяхме с вагинален.

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 19:56 от papolino

# 232
TA-ДAAAAAAAAAAAAAAAM! Та-Дам! Та-Дам!

Я да видим сега какво ще кажете за аватара ми? А? ААААААА?  Joy

Моето момче каза: "Нова бира - нов късмет!"  cheers

smile3534  superuu

# 233
  • На планетата Земя
Къртиш мивки, направо яко!!!!!

Ще има бира за всички в тази чаша. Или не може, вече си е само твоя?  Crossing Arms  Mr. Green

Ей, да ми беше наоколо, така щях да ти нашокам репата! Лелеее!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мисля те, с тебе сме всички утре в 8 часа. И после пак.

# 234
TA-ДAAAAAAAAAAAAAAAM! Та-Дам! Та-Дам!

Я да видим сега какво ще кажете за аватара ми? А? ААААААА?  Joy
...

"Я сум само иедна кукавицааааа..."  hahaha Blush

Ха дано е на късмет, пиле  Praynig Heart Eyes Praynig

# 235
  • На планетата Земя

О, Квази даде тон. Вече почвам да припявам. Хайде банда, за здравето на Маргаритка!!!!  beer beer beer

# 236
  • София
Хехе... ама пълните ми сърцето с тези ваши закачки... Heart Eyes Супер аватар!

Аз не ви казах, че днес сутринта имах час при психолог. И аз не знам защо точно отидох.... Но една приятелка отдавна ми говореше, че е добре да се консултирам с психолог. Пък и си казах: аз опитах всичко възможно, защо да не пробвам и това? И така, отидох, поговорихме си... Нищо особено, просто жената ми каза някои работи, дето и аз си ги знаех, ама имах нужда някой да ми каже от страни.... Ох, сложно е за обяснение, но в никакъв случай не съжалявам, че говорих с нея.

Миле, пък на теб си ти личи, че си отпочинала, просто бъкаш от идеи!   Joy

# 237

О, Квази даде тон. Вече почвам да припявам. Хайде банда, за здравето на Маргаритка!!!!  beer beer beer

Joy Joy Joy абре хора имайте милост раздруса ми се къщичката и взех да цвиля като кон тук. Хората се чудят дали съм нормална или  hahaha това е от  preggo

# 238
  • Варна
Веднъж в един пашкул се появила малка пукнатина и случайно минаващ човек стоял часове и наблюдавал как през тази малка цепнатина се опитвала да излезе пеперуда. Минало доста време, но пеперудата сякаш изоставила своите усилия, а цепнатината оставала все така малка. На човека му се сторило, че пеперудата е направила всичко възможно и че у нея не са останали никакви сили за каквото и да било повече. Тогава човекът решил да помогне на пеперудата: взел малко ножче и разрязал пашкула. Пеперуда излязла веднага. Но нейното телце било слабо и немощно, крилата й били недоразвити и едва се движели. Човекът продължил да наблюдава, мислейки че крилата на пеперудата ще се оправят, ще укрепнат и тя ще може да лети. Но нищо подобно не се случило.

През остатъка от живота си пеперудата се влачила по земята. Тя така и не могла да литне.

И всичко само заради това, че човекът, желаейки да й помогне, не разбрал, че усилието за излизане от пашкула е необходимо на пеперудата, за да може течността от тялото й да премине в крилата, те да се разгърнат и така тя да може да лети.

Животът заставял пеперудата с труд да напусне тази обвивка, за да може да расте и да се развива.

Понякога именно усилието ни е необходимо в живота.

Ако ни беше позволено да живеем, без да срещаме трудности, то бихме били ощетени. Ние не бихме могли да станем толкова силни, колкото сме сега. Никога не бихме могли да полетим.

Аз молих за сила ..., а животът ми даде трудности, за да ме направи силен.

Аз молих за мъдрост..., а животът ми даде проблеми за разрешаване.

Аз молих за богатство..., а животът ми даде мозък и мускули, за да мога да работя.

Аз молих да мога да летя..., а животът ми даде препятствия, за да мога да ги преодолявам.

Аз молих за любов..., а животът ми даде хора, на които мога да помогна да разрешат проблемите си.

Аз молих за блага..., а животът ми даде възможности.

Не получих нищо от това, за което молих... Но получих всичко, което ми е нужно.
Ренка честит рожден ден!!! Hug Hug Hug

# 239
nikol  newsm10

Зази аз съм за разговорите с психолози. Имам един приятел психолог. Няколко пъти ми се е случвало да споменавам пред него, че "Сякаш имам нужда да си поговоря с някой от неговата гилдия". После следва: "Защо?!? Я виж онази мома каква гръдна обиколка има!!!  Изглеждаш уморен?!? Искаш ли още една бира - аз черпя? Как се справяш с мечтата си да останеш завинаги Просто момче - че много ми харесва!?! Хайде да те изпратя до вас за да си поговорим още малко..." и ей такива, след което неусетно за мен, за месеци напред ми изчезва нуждата от разговор с психо-специалист  Laughing Laughing Laughing Май моят човек е добър  Thinking Трябва някой път поне да го почерпя  Joy Joy Joy

'айде, Милееееее...  Hug Коя е следващата песен от репертоара  Crazy

Аз се прибирам. Отново се разсеях и не мога да работя повече. Напоследък все по-често и по-често ми се случва да му изпускам края  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт