подсъзнанието може всичко 13

• 78 962
  • 456
  •   1
Отговори
# 150
  • Добрич
Писка Лиска,   bouquet

# 151
aspasia, привет!!!    bouquet Много се радвам да те "видя" тук  Wink
За да усетиш действието на мантрите се изисква само известно постоянство при слушането им. Просто се отпускаш, релаксираш и ги слушаш  Heart Eyes

Вчера си изтеглих книгата на Алла Свиридова, която Амитола е пуснала в темата за информационните източници. Книгата е изключитено интересна и полезна. Направих си теста за определяне в коя чакра има дисбаланс и бях изненадава от резултатите  Thinking
Оказа се, че за чакрите, за които си мислех, че имам дисбаланс са ОК, а пък за тези, за които бях сигурна, че нямам - всъщност имам newsm78
Това ми се стори много интересно и не мога да си го обясня...

Вчера прослушах медитацията "Активация на чакрите" по Крион. Допадна ми и съм решила да я редувам с медитациите на Дорийн  Hug

Писка Лиска , и аз ти благодаря за споделената информация  Hug Hug Hug

# 152
Алла Свиринская е страхотна. Преди години я четях и четях и много неща разбрах от нея за енергията. Всичко при нея е точно и разбрано без излишни сложни неща. Подарих я на моя близка за рожден ден. mijjjka и при мен беше така не се притеснявай просто направи каквото трябва. А най-хубавото е че дава и точни съвети как да коригираме дисбаланса с прости неща от ежедневието. Ако имаме проблем с първа чакра съветва да си подредим чекмеджетата и да си плащаме сметките на време и разни такива напръв поглед смешни неща ноимащи поразителен ефект върху енергията ни.

# 153
  • GYM
Здравейте Hug
Много ми бяха полезни последните ви линкове, БлагоДаря  bouquet
Имам въпрос към практикуващите метода на Силва: Доколко е важно практиките да се осъществяват сутрин, тъй като мен ме събужда детенце и не ми е възможно да легна пак...
Най добре ми се получава следобед, а в книгата е написано сутрешни занимания...
Може ли съвет Heart Eyes

# 154
bluelady♥D , в Метода Силва се преопоръчваха сутрешните занимания, защото преди и след сън мозъка е най-близо до своето алфа-ниво.
Ако за теб е по-удачно да ги практикуваш следобяд и успяваш да навлезеш в алфа, не виждам никакъв проблем  Peace
И аз като се занимавах със Силва, ги правех следобяд.

# 155
  • GYM
mijjjka , благодаря ти за отговора. Не само ми е по удачно, но като че ли и по-добре ми се получава Hug
Хубав ден на всички  bouquet

# 156

Вчера прослушах медитацията "Активация на чакрите" по Крион.

А може ли малко инфо?Откъде я намери? Simple Smile

# 157

Вчера прослушах медитацията "Активация на чакрите" по Крион.

А може ли малко инфо?Откъде я намери? Simple Smile

Да, разбира се  Hug
Ето линк: http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1020296

# 158
  • София
Амитола много благодаря за книгата на  Алла Свиринская - Тайната на енергията. Тя даде отговори на много от въпросите, които напираха в мен. mijjjka Добре, че писа за нея за да я потърся, иначе щях да я пропусна. Никога не поглеждам в библиотеката.

Благодаря ви, момичета!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
  • София
О, много сте напреднали ей!
Записвам се да ви следя.

# 160
  • морето, сините вълни...
Привет момичета
от известно време ме измъчва един въпрос - ако моето желание е свързано с нежелание на близък човек то тогава не мога да искам изпълнението му нали?
Ще ми се да чуя вашето мнение по въпроса.
Искам да ми су случи нещо конкретно, но знам че това мое желание не се споделя. Какво мога да направя. Засега не смея дори да си мечтая за това, а не съм готова да се откажа от желанието си.

# 161
Привет момичета
от известно време ме измъчва един въпрос - ако моето желание е свързано с нежелание на близък човек то тогава не мога да искам изпълнението му нали?
Ще ми се да чуя вашето мнение по въпроса.
Искам да ми су случи нещо конкретно, но знам че това мое желание не се споделя. Какво мога да направя. Засега не смея дори да си мечтая за това, а не съм готова да се откажа от желанието си.

Крен, според мен е добре да се молиш да стане това, което е най-добре и за двама ви. Или молитвата ти да звучи приблизително така- Да бъде Волята Божия!
Освен това можеш да потърсиш ангелите за помощ в тази ситуация и за съвет.
А може би да помислиш дали това твое желание може да се осъществи по друг начин, някакси да го видоизмениш за да го възприеме този човек .
Успех. Няма невъзможни неща!  bouquet

# 162
  • Добрич
Здравейте, момичета  Hug
Знам, че състоянието ми няма да се подобри като с магическа пръчка, но наистина още ми е зле, сутрин правя "Петимата тибетци"/доколкото мога/, опитвам се да медитирам, слушам мантрите, които ми посочихте, вечер преди сън и сутрин като се събудя прилагам утвърждения опитвам и визуализация, след 10 дена ми свършва отпуската и така като гледам едва ли ще съм в състояние да работя, днес едва отидох до спирката да се кача на микробуса/мислих, че от въздуха ще се разведря малко/, за да отида на гости в сестра ми, едва не рухнах по пътя, залитах,бях като пиян морков  newsm45
исках да споделя  Embarassed

# 163
Здравейте, момичета  Hug
Знам, че състоянието ми няма да се подобри като с магическа пръчка, но наистина още ми е зле, сутрин правя "Петимата тибетци"/доколкото мога/, опитвам се да медитирам, слушам мантрите, които ми посочихте, вечер преди сън и сутрин като се събудя прилагам утвърждения опитвам и визуализация, след 10 дена ми свършва отпуската и така като гледам едва ли ще съм в състояние да работя, днес едва отидох до спирката да се кача на микробуса/мислих, че от въздуха ще се разведря малко/, за да отида на гости в сестра ми, едва не рухнах по пътя, залитах,бях като пиян морков  newsm45
исках да споделя  Embarassed

От какво се страхуваш?

# 164
kartel4e, виждам, че си от Добрич. Като гледам, Дани Аврамова също е в Добрич. Що не се видите и на място да поговорите, че иначе много писане и време... Междувременно ще усиля аурата ти и ще поработя върху чакрите ти, ако разрешиш.

Общи условия

Активация на акаунт