Тайната на дългата и здрава коса - 72

• 52 192
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • В полите на Пирин планина
Аз обикновено слагам само едно масло и най-много 3-4 съставки общо в маската.

BG_kaka гъстотата на коста и дебелината на косъма са генетично заложени, както са ти писали по-горе. Но е възможно от маските да се стимулират някои космени торбички и от там да поникнат косъмчета - нови. Но едва ли чак толкова много ще се сгъсти косата от тях  Grinning

# 151
  • Бургас
Благодаря за отговорите момичета.  bouquet И аз смесвам до 2-3 масла най-много.Е понякога и само едно  слагам.
Взех да му се чудя вече и аз на рициновото масло.Наистина ли има ефест от него? newsm78

# 152
Аз обикновено слагам само едно масло и най-много 3-4 съставки общо в маската.

BG_kaka гъстотата на коста и дебелината на косъма са генетично заложени, както са ти писали по-горе. Но е възможно от маските да се стимулират някои космени торбички и от там да поникнат косъмчета - нови. Но едва ли чак толкова много ще се сгъсти косата от тях  Grinning
Да така е, защото не може тия торбички да станат повече, от колкото са по рождение Simple Smile може при повече опадали косми да се стимулират да порастнат пак, но от рядка коса по рождение да стане много гъста...

# 153
Аз си купих онзи ден хининова вода....
Забравила съм отзивите за нея, но като видях на шишенцето един таралеж с дълги и здрави бодли, и викам айде и аз в кюпа.....  Twisted Evil
Вчера си "вчесах" малко водица в косата след като я измих.

# 154
  • В полите на Пирин планина
Някои твърдят, че от хининовата вода косата расте по-бързо, а други - че косъмът изтънява от нея ... Аз съм ползвала, но не видях ефект - по-скоро доста ми се омазняваше косата от нея  Thinking

# 155
Момичета Simple Smile,
знам, че при вас ще намеря отговор на въпроса си - харесах си една маска от тази серия http://www.basler-haarkosmetik.de/oxid.php/sid/8083fa5caf8c9890a … arkur-Konzentrat/,
но силиконова, а не Алое Вера.
Харесва ми как се грижи за косата - става плътна, гладка и по-лесна за разресване.
Въпросът ми е - внася ли се в БГ?! И някой виждал ли я е в БГ магазини... Вече 3-4 месеца търся и не намирам, сайта като че ли няма шипинг до БГ?!

# 156
Ето ме и мен тук.. Купих маската с чесън, за която по напред бях писала. Не я купих от Била, а от един магазин  за 7лв. Чудих се и за тази със змийско мляко, но го оствих за друг път.  Crazy Ще ползвам 2-3 пъти и ще дам отзиви. Жената в магазина беше заредила много от тях. Каз,а че много се купуват и хората са  много  доволни..

# 157
мацки, утре ще ходя да си купувам шампоан против косопад. Моля, кажете какъв да си взема като изключим Фитовал, защото много ми омазнява  Peace
Благодаря предварително!   bouquet

# 158
Аз да се похваля, че бях на фризьор и останах очарована! Мисля, че намерих точният човек.  Mr. Green Heart Eyes

Това е първият фризьор, който ме разбра какво искам. Сега ми е много хубаво на душата.  Mr. Green

# 159
Анч,ако имаш нова прическа,бих искала снимчици  Blush

# 160
Анч,ако имаш нова прическа,бих искала снимчици  Blush
Мдаа, без снимки не се брои  Wink Честито  Hug

# 161
здравейте момичета
 имам проблем с косопада - започна от зимата , после за малко спря и сега пак се е усилил .вече се вижда оредяването на косата . страх ме е .какво ще ме посъветвате - на доктор ли да ида ... има ли подходящ в Пловдив?
сега се сещам , че имам едно  неизвадено коренче на умъртвен зъб ... дали и той не играе някаква роля ?(чувала съм , че състоянието на зъбите доста влиело на косата)
 благодаря ви предварително
  bouquet

# 162
Не я купих от Била, а от един магазин  за 7лв. 
Еее в била я видях за около 5 лв де  Thinking
В кваралното магазинче видях и шампоан същия като маската с чесън...беше пак 5 лв.(200-300 гр.)

И чакаме отзиви от маската  Hug

# 163
Не я купих от Била, а от един магазин  за 7лв. 
Еее в била я видях за около 5 лв де  Thinking
В кваралното магазинче видях и шампоан същия като маската с чесън...беше пак 5 лв.(200-300 гр.)

И чакаме отзиви от маската  Hug

Еми значи съм се минала   Laughing  тръгнах към Била, но ми стана топло и влезнах в един иза козметика, ей така да проверя какво има, видях я и я взех. И там имаше шампоан с чесън  за 5 лв, но не го взех. Вчера влезнах да си мия косата и се намазах с маската. Мога да кажа, че много ми хареса, направи ми  я една такава много мека и с блясък. Порпинцип косата ми е  много суха и твърда. Flutter.Ще продължавам да се плескам и ще докладвам..

# 164
Маската от първата страница през колко време трябва да се прави?
Ако си мия косата 3 пъти седмично става  ли да си я правя на първото и третото миене от седмицата?
И не знам защо ,но въпреки старателното ми отмиване на места ми е оставала на съчки като мазна.Може би слагам повече мас ,но като спазвам количеството точно ми идва твърде малко количеството (само за корените и малко по-надолу).Слагам може би три лъжици тривитаминол и към лъжица и половина мас, но добавям и хума(единствената странична добавка ,която слагам)за да стане на каша.

Общи условия

Активация на акаунт