Отговори
# 105
Наде аз коригирах поръчката си,пратих ти мейл,за съжаление две от нещата ми са изчерпани Sad
Яна много хубави снимки,Дими как си стои на крачетата Shockedи какъв е пухкав само за мачкане.Аз ще съм малко любопитна,младия мъж на снимките предполагам е брат ти?Другото бебе негово ли е,и цветнокожата жена отнея ли е бебето?Просто ми стана любопитно ако тя е майката как може да е толкова беличко детето.Извинявай ако съм много нахална Blush
Йоли вие много фотогенични ще излезете,малката е страшен сладур Heart Eyes
Креми не се ядосвай, за съжаление някои хора отказват да минат в новия век Confused
Ние напоследък се кърмим в странна поза,снимала съм ,но за съжаление  с тел,а тъпия ми лап топ няма bluetooth,а си затрих кабела за телефона,но утре ще отида да си купя и да ни видите Mr. Green
айде лекичка и мекичка,както обича да казва сватята

ппСВАТЯ как не те беше срам по светло да се прибереш,детето само да спи Mr. Greenама как ти завидях Whistlingхич не благородно,щото много ми се вилнее вече dance newsm24 smile3546

# 106
Привет пак по късните часове  Hug
Аз се ровя из сайта да си харесам това онова и имам една питанка за този продукт http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.cs.fe01.05/1732754 цената само за номер 62/68 ли е валидна или и за следващия  newsm78

Утре ще пиша за поръчката ... пък може и варненска поръчка да пуснем

# 107
Ние си бяхме две седмици при мама на балкана и днес като си тръгвахме направо ми се ревеше, не ми се стои в този гаден град smile3514.Та и доста съм пропуснала, ама едва ли ще имам време да се връщам назад и да чета.
Преди няколко дни за първи път дадох месно пюре (пиле и картофи) и въобще не му се зарадвахме.Ще пробвам тези дни да му направя домашно , та в тази връзка малко глупав въпрос ,ама  има ли значение от коя точно част на пилето да речем, трябва да е месото  Embarassed
Яна, Йоли много хубави снимки и по-точно дечицата  bouquet
Кремуцка  за съжаление подобни хора не са рядко явление ,а и не зависи нито от образованието нито от населеното място.Наскоро гледах едно интервю с Маги Малеева относно това как отглежда децата си и  бях меко казано изумена.
Ето една снимкa и от нас в стил "на мама алкохоличето"

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 00:48 от TONITA 6

# 108
Здравейте   bouquet
Да питам Карбо кога реши да пускаш поръчката ?
Аз си избрах някои неща ама трябва да видя утре ( хм, то утре станало вече днес  Laughing, така че под утре имам предвид понеделник ) дали са ми превели парички и колко за да знам дали ще се включа
Иначе май това ще са нещата:
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sl.sl02.14/1817400
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sl.sl02.14/1732755
май все пак реших да е розовото , защото синьото ще ни е все едно е подарено  Confused
А и да питам какво значи това : Alter:  6 Monate bis 12 Jahre , защото аз си мисля , че Jahre е години ама да е от 6 месеца до 12 години малко някак не ми се връзва  Thinking
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.07.08/1606782

много ми хареса и това , но за съжаление го нямат в наличност  Cry
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt-start/1832919#rating

Ееееех , какви сладки бебоци си имаме в нашата сектичка  newsm51 да са ни живи и здрави всичките  Heart Eyes

Хайде даа ви покажем и ние новата си супер,ултра, хипер модна шапка  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 01:56 от wondertedy7

# 109
Кремуцка, има и такива хора, не си го слагай на душата. Както е казала мама З- добре, че са ни издържливи децата. А пясъка, дето го ползват за естествен филтър откъде го вземат интересно? И на годинка детето вече може да дъвче, защо майката му дъвче. А иначе, доколкото знам, навремето така са захранвали- майката е сдъвквала парченца от общата трапеза и ги е давала на детето си. Една баба навремето съвсем сериозно ми предложи да захраня така с боб Калина, когато беше на около месец. Същата ме съветваше да държа детето си постоянно без чорапи за да му растат краката, сякаш в чорапите не растат.  Mr. Green

# 110
Добро утро, глезанки! Последна лягам, първа ставам.  Mr. Green Закуска в леглото от мен:

А аз за закуска ще правя това:

Лек ден!  Laughing

# 111
Виви, това е цената и за по-големия номер Peace
Теди, точно това значи, явно е печатна грешка, малко трудно ще й стане този номер на 12 години Laughing, вероятно са искали да напишат от 6-12 месеца, но са се пообъркали.

# 112
Здравейте   bouquet

но се чудя какво значи това ab пред някои цени  newsm78 Чудя се също дали не е много 40 лв за това халатче  Thinking Някой знае ли колко вървят тук такива  newsm78

Добро утро! 10x  за закуската   bouquet точно в кауфланд вчера гледах на промоция по 10 лв халатче от плюш Peace

# 113
Теди,не забравяй,че има халатче и халатче...Според качеството на плата и изработката може да намериш за 10 лв,може и за 80 лв... Ками,плюша не попива водата и чувството с плюшена хавлия,облечена след баня е доста неприятно. Peace

Яна,много е хубаво мястото и начина,по който сте се забавлявали! Толкова ми беше сладък Алекс на клипчето,където ти обяснява да не го снимаш..

Йоли,честита първа професионална фотосесия на Деничка! Прекрасна е !

Мами,а вие сигурни ли сте,че дечките ще смучат плодовете през тази мрежа на онази джаджа.. Laughing (сещате се,де..) Няма ли да стане голямо мазало?Особено с диня или пъпеш..

# 114
Здравейте сладурки   bouquet

Спретнала съм ви по един коктейл по случай половин годинката на мойто гардже

Тортата по-късно като я направя   chef

Честито и на другите половингодинчовци  newsm51
Красен на DuBoTo DuBaHe ,  Виктор на sve82
Александър на Son4e
, Аглая на pebles07 и  Алекса на Rumyana

Момичета не ми се смейте , но пуснах тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419183.new#new защото искам да намеря някаква статийка която да навра в муцуната на оная вещица, ама май няма да стане защото може би тя е единствената, с такова мнение  Rolling Eyes Дори в чичко гугъл няма нищо по въпроса, сигурно защото никой друг освен нея не се съмнява в отговора на този въпрос

# 115

Момичета не ми се смейте , но пуснах тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419183.new#new защото искам да намеря някаква статийка която да навра в муцуната на оная вещица, ама май няма да стане защото може би тя е единствената, с такова мнение  Rolling Eyes Дори в чичко гугъл няма нищо по въпроса, сигурно защото никой друг освен нея не се съмнява в отговора на този въпрос

Честито на малката, Ева и на станалите бебоци! newsm59
А, Теди не се занимавай с глупости...убий простака с мълчание Laughing Peace
Толо, знам че не попиват хубаво/ на мен ми харесва колко са мекички Heart Eyes/, аз и не я купих...просто нали питаше за цена.

# 116
Здравейте и от нас  Hug
Не съм прочела много назад Embarassedно поне последните 3 странички ги минах Peace
Креми,и аз мила съм мнооого изумена на неща който видях за отглеждане на деца и то в 21 век ooooh!Имам доста съученички,познати и братовчедки който имат бебета и малки деца...видях и научих много страни неща #Crazyнапример бебетата се къпят в морска сол #Crazyхранят се от 40 ден с кисело мляко със захар,къпят се със жълтък,не се кърмят след 3 месец,защото кърмата нямала витамини #Crazyи разни други глупости Mr. GreenКогато кажа на някой че все още кърмя...ме гледат като луда Close
То всеки сам си решава как да си гледа децата...ама някой неща са направо лудост Wink
Честити месечинки на всички бебоци  party023  party023  party023

# 117
Ками, не мож' уби простака с мълчание. Ти ще мълчиш, пък той ще мисли, че те е затапил с факти.  Twisted Evil

# 118
Ками, не мож' уби простака с мълчание. Ти ще мълчиш, пък той ще мисли, че те е затапил с факти.  Twisted Evil
Да,да абсолютно съм съгласна  Peace Тая колкото повече и мълчиш , толкова повече си мисли , че е права и вирва гагата до небето Sick

Отивам до банката и после ако всичко е наред бебунка ще има подарък за половин годинка от май тойс  Mr. Green

# 119
Добро утро Hug
Нямам време да пиша..Само искам да помоля мама Пети да ми изпрати 3 снимки на Яна на мейла ми.Имам една,но ми трябват още 2 и за да не стане повторение на снимките искам една в повече..за всеки случай...
Ох,моята подготовка за малката ми изненада вече е към своя край.Сега започва същинската част... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт