Отговори
# 120
  • Варна
Привет и от нас. Искам да попитам някоя от немско говорящите мами дали това комплектче включва олекотена завивка:
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca03.(de-mt.fu.ca … 06.01.04)/1565107  newsm78

# 121
Яна,супер снимки и клипчета.Досега ви гледах и много ви се радвам Hug

Мами,имам "проблем".Сега може и да ми се смеете,но на мен наистина ми е криво...Преди 2 месеца  с огромно желание си купих един панталон.Тогава ми ставаше,но вчера реших да го облека /той е дълъг,затова не го нося често/ и се оказа,че мога да го обличам без дори да го откопчавам...Тоест,неусетно толкова съм отслабнала,че сега дори и да сложа колан,той просто ми виси на задника и там,където е колана се набира грозно,за разлика от по-надолу,където ми стои като торба..Ако щете ми вярвайте,ама много ми стана криво.Отидохме вчера до магазина,от който си го купих,но имаше останал само размер XS.Пак ми стана,но панталона стоеше по мен,затова не го купих...не знаех дали ще се отпусне,а дрехи по мен не обичам да нося...Сега се чудя дали ако пусна моята М-ка в пералнята на 90 градуса ще се свие поне малко.Материала е 100% памук,ама свеки вика,че няма да се свие..Вие какво ще кажете?

Карбо
,благодаря! Hug

# 122
  • София
толо, можеш ли да ми препоръчаш зъбен хирург? или някакъв център... не е задължително да е име...
Че един мъдрец ми расте и ми  #Cussing out живота Simple Smile

Момичета, тъй като най-късно в сряда ще правя поръчката, който иска да се включва има време 1 ден, вкл. парите да преведе..

следобед пак ще публикувам списък  Peace

# 123
  • София
Riccie, не включва завивката, само чаршафите.

Карбо, ей сега ти пращам.

Да питам немскоговорящите мами, мислите ли, че това става на нормална рамка на вратата:

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.05.(de-mt.to … 02.03.13)/1515925

Или трябва да ма ръб? Пише: "Der Türrahmen muss eine permanente, sichere Einfassung haben, deren flacher Bereich oben mindestens 1,5 cm breit und ausreichend tragfähig ist."

Фокси, а на Йойо снимки имаш ли? Мога да ти пратя някои нови... Simple Smile

# 124
Здравейте буболини  Hug
ние тая сутрин пак сме кисели,ама тоя път заради магазина на свекитата,те нали са на море и нощес са се опитали пак да ги оберат,разбили са стената,направили дупка но нещо явно не са успяли и този път поне не са откраднали нищо.Е сега ще трябва милото и с техния магазин да се разправя.
Наде аз мога да ти предложа един дофтор,много е добър но е на павлово.Операции прави събота и неделя,но да видиш какво ще ти препоръча Силвето, че все пак тя е човека Hug
честити месечинки на празнуващите бонбони днес

лек и слънчев ден от мен и пчеличката на всички  bouquet

# 125
леле Теди тази как ми прилича на свекърва ти Joy Joy Joy

всъщност на почти всички свекървища

# 126
Доре,имам едни,но ако ми пратиш нови ще е още по-добре Peace И нека поне една да има с теб Simple Smile
Мимееее,изби рибата Joy Joy Joy

# 127
  • Варна
Riccie, не включва завивката, само чаршафите.

мерси Hug
Аз сега писах на една мама от Варна, която ще пуска поръчка, дали можем да се присъединим варненските мами. Като ми отговори, ще пиша дали ще се включвам тук  Peace

# 128
Ехооо здравейте  Hug
Алхимиче в грешка си .... това е моята  hahaha
riccie на мен ми писа една мама от Варна че ще правят поръчка DeSuta се пише момичето, да я питам ли дали може да се включим .... така ще е по  удобно и няма да занимаваме мамите от София да ни мислят поръчките  Hug

Дая благодаря за отговора   bouquet

# 129
  • София
Хаха, я вижте кой ни шпионира... Joy

# 130
  • Варна
 Виви, аз писах н Peaceа Snezko. Ако искаш да изчакаме какво ще ми отговори тя

# 131
Хаха, я вижте кой ни шпионира... Joy

Кой?

# 132
Здравейте мами,
леле колко имам да прочета назад, ние бяхме на моренце с мъжо и малчо. Ходихме първо в Равда а после за 2 дни до Варна, за пръв път ходя там и мнооого ми хареса града. Иначе на морето си е супер, а и Криси беше много спокоен и се кефеше на всичко и всички.
След малко ще пусна и снимчици на малчо. А и ние да се разпишем с паданията, в събота се изтърси от спалнята Sad, обаче не го видяхме кака е паднал и тичахме до Пирогов, слава богу нищо му няма, ама колко рев изплаках като го видях свит на земята Sad
Айде отивам да попрочета какво сте изписали и пак ще пиша Hug

# 133
  • София

Ихааа, веднага изчезна... Баба Здравка-Баба Мравка... Laughing

# 134
Честити месечинки на празнуващите ни днес дечица!

Общи условия

Активация на акаунт