Отговори
# 15
Добър ден,почти съм се наспала Crazy милата ми пчеличка яде само 3 пъти през ноща.
Теди мерси за темичката,и аз да си кажа за вещицата,нали знаете колко много се понасяме с мойта Twisted Evil,аз ако съм на теб веднага ще уведомя благоверния за случката,ама преди нея да не излезне историята друга.И то в подробности,можеш и да украсиш малко тя си го заслужава.Не ги било боляло,тая луда ли е(без извинение) дори когато са гладни мозъчето им го отчита като болка,да вземе да попрочете нещо,преди да говори глупости.Била си невъзпитана,дрън- дрън,както ти е казала Ламтурника,то и аз миналия път ти казах че най-добре срещите да си ги правите навън,и може и да разреди идванията.
Е забравих какво още щях да пиша ама като се сетя пак ще навестя форума.
 Hug за всички

# 16
Нета ми е под всякаква критика #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Една почерпка за нашата 6 месечинка

Ками, честито зъбче Hugна малката Сияна Hug

# 17
КАМИ честито ви озъбване tooth нека всичките ви зъбки да са здрави,бели и подредени

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ИВО НА ДЕСИ06  smile3525

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА СТАНИСЛАВА НА РЕД newsm51

и да не забравя ако не беше спряла да пише милата ни Тифани днес нейната щерка щеше да празнува 5 си месечинка rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 18
  • София
запис и Честито на още 2 февруарчета, изпълнили 6те месеца  Hug

Чакам още мейли Wink
Аз още нищо не съм си харесала  Embarassed

# 19
Честито на празнуващите ни днес дечица - нека растат здрави,усмихнати и много щастливи!

Ками,да си ви здрави и бели зъбките и от тук нататък още по-лесно да ги вади Сияни  Hug

Относно ужилването - ето тук пише нещо подобно относно алергичните реакции,които се проявяват при последващи ухапвания http://www.monitor.bg/article?id=202557

Ники има прекрасна усмивка  Heart Eyes

# 20
Да взема да се запиша,а?!?
Карбо,то и аз много напирах,ама май нищо не си харесвам..То всъщност не че не харесвам,ама някои неща ми идват скъпички Blush

# 21
  • Пловдив
записссссссссс

# 22
Наде какъв ти е мейла и аз да се включа?като гледам не си на линия,някой друг ако го знае ще може ли на лични да ми го прати,моля.

# 23
Момичета,да ви питам един път въпрос,а  newsm78 Когато се научим да пием от чаша,освен вода и млякото трябва от там да пием нали?Ние си взехме и Белослава проявява голям интерес към нея.Пие си самичка от първия ден - засега само вода.От време на време леко се задавя,но си вади шишенцето и после пак  Laughing

# 24
Добро утро и от нас с Плами, че ние сега ставаме  Mr. Green Е, цяла нощ ми разказа играта, но като заспа в 7ч. та чак до 10.

Ками, честито ви първо зъбче.
На нас ни никне вече трето - горе в ляво и май затова е кисела от време на време, но се ядва. Сега си играе сама в кошарата и си говори на играчките, сигурно вече е прорязало, защото вчера беше много твърд венеца и си личеше самото зъбче много ясно.

Дая, Доре, благодаря за превода и разясненията. Държача за шишетата ще си го взема, и може би това за смукането. Ама умувам още.

Честита месечинка на Ивчо и Станислава, нека растат здрави и щастливи!

Деси, благодарим за почерпката и ..... чакаме те тази седмица в София на пазар  Wink

Стига за сега от мен .... до после, като гледам какво е мрачно вън ......

# 25
  • Варна
Добро утро момичета. Да ви се похваля, от както сложихме ролетните щори голямо спане тая моята щерка прави.Е, вярно, събуди се към 7.30ч да хапне / но пък заспива в 20.30- 21ч и прави едно хапване към 4ч/ и заспа пак към 8.30ч. Сега още спи  Shocked. Влизах, излизах, снимах я, оправях леглото...... е, няма. Аз съм се приготвила да излизаме, а тя няма намерение да става. Даже сега ги вдигнах да влезе малко светлина, та да видим. То стана обед докато излезем Simple Smile
И аз разглеждам немския сайт, ама още не мога да се спра на нищо конкретно.
Вижте как сме се заровили в обиколниците и не ни се става:

Днес сутринта направихме и първото пишу на гърнето. Бяхме седнали за друго, ама и това е нещо  Peace

# 26
Не мога да смогна да чета, само да попитам за да не закъснеем - мислите да пуснем обща поръчка към немския сайт ли? И ако да - към кого да пращаме парички и желания артикул?

# 27
  • София
Момичета(за тези на  и от морето) как е времето на там.През ноща ще пътуваме.Има ли изгледи да се попечем малко  Mr. Green

# 28
hamelionche ,Карбо ще прави поръчката на нейния мейл пращаш каквото си си харесала,нпо незнам докога newsm78

# 29
 Добро утро/ден и от наше село  Grinning
 Теди пак благодаря за темичката   bouquet
 Аз се позагледах в немския сайт ама мъжо сега се прибра и ми подряза крилцата да не поръчвам каквото и да е сега  Tired, а се бях затичала към една згъваема кошака, че ние си нямаме и тук и в Пазарджик имаме дървени доста масивни легла. И ако може да помоля за линка към тази кошарка от 20 евро, че не мога да го намеря назад в темите  Praynig И сега се чудя примерно като идем на срещата къде ще спи Ачо  newsm78. Ама сега правихме ремонт на колата, май се очертава и нова да се купува ( с кредит естествено, който трябва да се връща) и за сега колкото и да ми се иска май ще се въздаржа от поръчка. Може в някоя следваща да се вкюча.
 А днес моя милост е наспана. Да си похваля момчето спа от 22 до 4:30 и после до 8:30 това май не се е случвало от месеци.
 Сега отивам да търся ново корито със стойка, а всъщност дали е удачно да купувам със стойка имайки впредвид, че вече малчо доста тежи. И до кога изобщо могат да се ползват тия стойки. А и дали да търся анатомично, или да взимам обикновено корито. Ачо все още не седи стабилно сам, но предполагам че до месец и малко ще може.
 Давайте мнение моля, след около 2 часа хуквам по магазините.
 Хубав и слънчев ( дали  newsm78 ) ден от нас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт