Аз си мислех,че ще имам свободно време след като свеки е в отпуска,но мъжо реши,че е добре да си вземе компания и помощник за работата и пообиколих пак цяла Б-я,хем малко си останахме един с друг,че все няма време и се разминавахме.
В понеделник сме на консултация и ще видим колко е поразнал малкия калпазан.
От вчера си има и проходилка подарък,но мисля до началото на 7м.да не го слагам вътре.
Алхимика,аз имам Бертони Фокси от около 2 седмици и се родих с нея-супер лека е ,маневрена,наистина има и място за биричката на мама
на дръжката,а и Валето си гледка от нея ,а вече иска и полуседнал да го слагам,но не смея за повече от 10 мин.и пак го пускам да си полягва,а ако е слънчево му пускам и чадърчето,че не се върти дръжката.Взехме синя(цвят "аквамарин"-не знаех,че иам такъв Утре ако е слънчево времето мисля да се качим на Студенец(на 5 км.от х.Здравец) при мама и татко,а ако ли не ,ще се видим на срещата ,ако не ми мине котка път .
Снимките на всички бебеоци са супер

Чао за сега от мен.

ей много трудно ме нави
Жорето днес си проспа целия ден...Сутринта се събуди към 11ч.,след това заспа пак в 12.30 до 15.30ч. и сега -17.30ч. пак заспа....Луда работа!!!!Да не му има нещо
и друг път си е поспивал,но чак толкова... 
Подухва,ама то е така всеки ден

Да са живи, здрави и много весели.