Отговори
# 45
Запис и от мен,да не ме забравите Wink
Аз си мислех,че ще имам свободно време след като свеки е в отпуска,но мъжо реши,че е добре да си вземе компания и помощник за работата и пообиколих пак цяла Б-я,хем малко си останахме един с друг,че все няма време и се разминавахме.
В понеделник сме на консултация и ще видим колко е поразнал малкия калпазан.
От вчера си има и проходилка подарък,но мисля до началото на 7м.да не го слагам вътре.

Алхимика,аз имам Бертони Фокси от около 2 седмици и се родих с нея-супер лека е ,маневрена,наистина има и място за биричката на мама Wink на дръжката,а и Валето си гледка от нея ,а вече иска и полуседнал да го слагам,но не смея за повече от 10 мин.и пак го пускам да си полягва,а ако е слънчево му пускам и чадърчето,че не се върти дръжката.Взехме синя(цвят "аквамарин"-не знаех,че иам такъв  Rolling Eyes)

Утре ако е слънчево времето мисля да се качим на Студенец(на 5 км.от х.Здравец) при мама и татко,а ако ли не ,ще се видим на срещата ,ако не ми мине котка път .
Снимките на всички бебеоци са супер  Heart Eyes
Чао за сега от мен.

# 46
# 47
Раде имаш поща Peaceей много трудно ме нави Winkза количката,май още утре ще припкам да си  купя,щом на Валето му е удобна и на нас ще ни е удобна за лежане.мерси за инфото Hug

# 48
Моля ви се кажете ми какво е това чудо ooooh! Жорето днес си проспа целия ден...Сутринта се събуди към 11ч.,след това заспа пак в 12.30 до 15.30ч. и сега -17.30ч. пак заспа....Луда работа!!!!Да не му има нещо newsm78 и друг път си е поспивал,но чак толкова...

# 49
Ей Дорееее сърце нямаш,сега като ревне зет ми за това одеалце Mr. Green
Фокси виж да няма Т.,да не ви напират зъбки Heart Eyes

# 50
Здравейте и от мен в новата темичка.
Честито на всички които имат повод за празник днес.  bouquet
Фокси и Александра днес много спи но аз си го обяснявам че е затова че е по хладничко(ама как го написах Mr. Green),дано да няма друга причина Thinking

# 51
Мимски,то зъбките напират,ама аз си мислех, че тогава бебетата не могат да спят,а не обратното newsm78

# 52
В Бургас времето е много топло и слънчево  Sunglasses Подухва,ама то е така всеки ден  Wink

# 53
Мимски,то зъбките напират,ама аз си мислех, че тогава бебетата не могат да спят,а не обратното newsm78
то попринцип е така ама Мая като вдига Т и много спи,но надявам се при вас да е от времето.

# 54
Миме мерси за пощата,а за количката наистина мноого и се кефя.
Вержи,моя сиковец все още си спинка между всяко хранене,а днес и той спи  повече време от обикновенно,например в 12 заспа до 14,а уж в 13 трябваше да яде,а към 16 пак откърти до 17.30,но той е по-малък с цял месец от Жорето.
Да ви кажа как се приспиваме- жезлонга се ползва за люлка за около 5-10 мин,яко ни се откачат ръцете и скоро май ще купуваме и люлка,а преди си заспиваше и на ръце,а сега само ритка и не иска да заспива така.Само предната вечер заспа на спалнята докато му пеех и се гледкахме с любоФ,но снощи не се получи,но няма се отказвам,я  Naughty

# 55
  • София
Ричи,Найема мерси за инфото за времето.
Аз нямам много време да пиша.Стягам багажчето и да не ме забравите.Ако мога по-късно ще се включа пак. :hug
:

# 56
Коте, ето какво съм си извадила за месото:

"Дни на въвеждане
Първият вид месо се въвежда се 3-7 дни. Дозата за 6-8 м. е около 15 г. Най-напред може 2-3 лъжички от готово пюре, после 1/3 бурканаче, после 2/3 в продължение на ден-два-три, после цяло. Може и по-бързо, по преценка. Зависи как ще се разпредели готовото пюре или дали ще се приготви домашно.
Когато се въвежда, месото се дава всеки ден. След това се редува през ден със зеленчуци (и жълтък, когато се въведе). "

Цялата статия е малко дълга и непомня откъде съм я копирала, но ако искаш не е проблем да ти я пусна на лични.

# 57
Ричи,Найема мерси за инфото за времето.
Аз нямам много време да пиша.Стягам багажчето и да не ме забравите.Ако мога по-късно ще се включа пак. :hug
:
приятен път и да си изкарате много хубаво Heart Eyes

# 58
  • София
Здравейте момичета, аз имам много да чета. smile3529

Ама само да честитя на празнуващите днес бебчета!  newsm38 Да са живи, здрави и много весели.

И на Ками (или по точно на Сияна) първото зъбче, да са бели и здрави всичките и зъбчета.

Весело изкарване на larakroft1.

Хайде аз да почета и да се позанимавам и детенце, че тати да направи вечеря, кой кат мен.
Приятна вечер от мен.

ППЩе ше ми се и аз да се влкюча в поръчката, ама май ще закъснея докато прочета, че много съм пропуснала.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт