Отговори
# 30
  • пак там
пльоссс препечено дупе в темичката  Mr. Green

# 31
  • София
момичета, пращайте до вторник...
Тогава милото пак е цял ден на работа и компа е мой, та ще разучавам и действам
Аз говорих с майка ми и като ми каже сметката си, направо ви давам едно РЕ на мейлите и до края на седмицата /петък/ се надявам да пуснем поръчката  Peace

Гери, до коло кг беше максимума на една поръчка?
А ти после как процедираш с нещата за други градове? По пощата или с куриер ги пращаш?

# 32
Адашке, наистина външните ролетни чудеса правят smile3521 И Сияна мн спи като е на гости у баба си Whistling
Снощи беше чудо, днес пак мрънкане #Crazy
Около 50 мин сука, рева. Пускаше ме за малко и после с ръчички пак цица търси Crazy Болят ме уши...глава.  Зъба и не е преден, а долу в дяно и май още не е пробил напълно  ThinkingС 300 зора заспа, таман да шетам, че мойте родители ще ходят утре и те на почивка на морето. Щe минат през Елена и ще спят в Сливен при нас.
Миленка , как е в Бургас и аз да попитам като Лара? Няма да казвам какво ще готвя, че пак ще раззям някой Joy
Деси, благодаря за тортичката Flutter
PIS74f не се сещам за какво корито става дума  newsm78 Нашето почти ни е умаляло, ама ще я къпя вече в банята с татето май Whistling
Последно едно поздравче с любима песничка Hug

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 12:19 от kamelllia19

# 33
Привет и от нас.
Ками, честито  първо зъбче.
Честита половин годинка на бебоците.
Свеки беше на гости и ни спретна една чудна баничка от която няма и помен вече  Laughing, а уж съм на диета.
Това е за сега, че беба ми е в ръцете и напира да пише на клавиатурата-хакерче ще го правим човечето.

# 34
Честита половин годинка на празнуващите днес!
Честито първо зъбче на Сияна!
hamelionche, Никол е прекрасна, супер усмивка.
Елфитка, ако има проблем с парите, пиши, за да изпратя майка ми да се разправя.
Ето го и моя хулиган, успокоих се, че не само той награбва на майка си бирата.

# 35
Писче,не е ли вече късно за стойка? Мисля си аз,че най-добре е едно обикновено (  hahaha "неанатомично") корито.Ачо скоро ще седи стабилно.Продават и едни специални като столчета,в които бебето да седи в коритото(но и това е нещо,без което може да се мине;просто ще придържаш Ачо..няма да го оставяш сам ).

Мамури,много са ти готини момчетата!Баткото се е научил да гледа като изпечен съблазнител! Laughing

Миме,да ти пусна ли мейла на Карбо или ти го намери вече?(има го във файла с личните данни...браво на Дорето,че осъществи тази хубава идея!   bouquet )

# 36
  • Sofia
Привет!

Честити месечинки, сладурковци! Големи да пораснете!  Hug

Много са сладки нашите бебчовци! Много!  Heart Eyes

Имам отново безумен въпрос  newsm78 Днес дадох 2 лъжички пуйка на Венци. Сега как постепенно да увеличавам количеството - всеки ден или през ден? После, като я въведа знам, че се редува през ден месно и зеленчуково, ама при въвеждането нещо не мога да го измисля... Blush

Честито ви зъбче, Ками! Да ги нареди Сиянка здрави и бели! Mr. Green

Наде, аз си избрах разни неща, само ще ги редуцирам малко и ще пратя мейл скоро!
Мога ли и аз да помоля за майла ти на ЛС. Много благодаря!

# 37
  • Варна
Момичета(за тези на  и от морето) как е времето на там.През ноща ще пътуваме.Има ли изгледи да се попечем малко  Mr. Green
почти цял ден си пече......само от време на време някое облаче се появява

# 38
 Е,не..вчера си избодох очите да разглеждам сайта и да си избирам неща,а сега влизам и.. Shocked ...три от дрешките са изчерпани и кошницата отдолу им е зачеркната!А каква шапка бях избрала на малката принцеса!Исках да ви пусна линка да я видите и тогава видях,че е останал само по-малкия размер..
 Наде,освен в понеделник вечерта пак да ти пусна мейл,че то за една вечер щом има такава динамика,незнам за 2-3 дни какво ще стане!

Доре,душо,нали идеи искаш.. Laughing Сега ще ти пусна за Боян какво ще поръчам,пък ти може да си вземеш за Йойо ..с перспектива! Щото едва ли роклите на Ралица ще те вдъхновят!

http://images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/187/53/1875309-n.jpg

http://images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/168/49/1684965-n.jpg

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 15:11 от толо

# 39
  • в сърцето на един мъж...
Запис, да не ви изтърва пак и поздрави от Старозагорските минерални бани и от нас двете с Мечолана Mr. Green Да се бяхме уговаряли, нямаше да се намерим така Sunglasses Мишо е голям сладур Heart Eyes

# 40
Червеношийка и Хетера, не се обиждам ни най - малко. Всеки има своите страхове и фобии. Аз, вярвам с всяка фибра на тялото и душата си, че всичко е Божа работа, но някак не смятам, че след като Бог е допуснал съвременната медицина и наука да напреднат толкова, иска от нас да продължаваме да живеем като кроманьонци. Затова подобно изказване от лекар, при условие, че има как и с какво да се реагира ми се струва меко казано неподходящо дори и на мен.  Peace

Ками, честито зъбче! Hug

Отивам да готвя. Вече си имам безценен помощник: най - новата страст на Мими е да бели и реже всички видове зеленчуци (без лук, естествено). Смятам другата седмица да й поверя и пюретата на Бобчо.  Laughing

# 41
 Ха!Тъкмо се чудих Мечи къде изчезна,а те се намерили с Гея!  smile3501

Янаст пък срещна Марая в самолета..изобщо,сектантска телепатия!

Куцото пате напоследък много ни заряза.. newsm78

# 42
А пък аз да ви се похваля колко съм горда със себе си Blush Днес направих домашно месно-зеленчуково пюренце на малките и те си го изядоха без никакъв проблем или мръщене Mr. Green Пюрето се състоеше от пилешко месо,картофи,чушка,домат,пилешки бульон и малко АМ за разреждане.Всичко от на дядо "ранчото",барабар с пилето.Направих 6 бурканчета и 2 от тях вече отидоха в стомахчетата на малките ми гладници Laughing
Много съм доволна.Смятам така да процедирам вече с пюретата.Не ми отнема чааак толкова време,колкото си мислех...Евентуално ако нямам време да приготвям съм се запасила с десетина бурканчета на Ганчев.

Отива назад да ви чета,защото честно казано от сутринта ви следя ама малко през редовете Embarassed

# 43
Здравейте от мен!
Ние още не можем да се оправим с часовата разлика- и тримата се будим през нощта. Последната нощ поне не ставахме с децата да си играем, успях да ги задържа полузаспали с гушкане/сукане. Надявам се тази нощ да спим по-добре Simple Smile

Карбо, и аз исках нещо подобно на Мама З да ти пиша- не забравяй че и ти и тялото ти минавате през едно голямо изпитание- раждането, кърменето и грижата за едно бебе. Това, което правиш в момента е нещо много важно и уникално, и е хубаво да те подкрепят и да си го изживееш щастливо този период, със или без излишните кила! Иначе, ако на теб ти е по-добре като започнеш диетата и да усещаш че правиш нещо за себе си, да те кара да се чувстваш по-добре, тогава съм съгласна. Но не забравяй да се грижиш за себе си, за комфорта си, за това да си усмихната. Защото най-добрия подарък за едно бебе е доволна и щастлива майка Simple Smile И на милото му кажи- ако иска Бела да е щастлива да се грижи за теб, защото вие с нея сте свързани Hug

Иначе за срещата още не съм сигурна че ще успея- тука едни договори подготвяме, още не се знае кога ще е срещата за подписването...

Опитвам се да организирам и РД на баткото- в понеделник прави 3 г.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт