106 в УСА

• 17 206
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Браво на мъжа ти Хиърnewsm10

Аталанта мерси за сайта,аз на теб ти имам пълно доверие откакто каза за тази пуста майонеза от гроздови семена  Simple Smile,казвай ако има и други чудесии дето не сме открили още.

# 181
Момичета, за Канада трябва ли ми виза, или мога да си отида директно със зелената карта? Всъщност аз дори не знам за българи трябва ли виза...  Thinking

Не, не ти трябва, но ще влизаш с българския си паспорт + зелената карта.

Благодаря за поздравленията, момичета! Остава му само още едно ниво!

# 182
Искрица Надежда, има едно момиче, което пише във форума - медицинска сестра, работила е като такава тук, но от скоро не живее вече в САЩ. Ако искаш, мога да те свържа.

Вики, Мишолина, записвам се за снимки и аз.

Още нямаме интернет.  Tired Уж в петък... Да видим.  Whistling

# 183
Момичета, за Канада трябва ли ми виза, или мога да си отида директно със зелената карта? Всъщност аз дори не знам за българи трябва ли виза...  Thinking

Не, не ти трябва, но ще влизаш с българския си паспорт + зелената карта.

Благодаря за поздравленията, момичета! Остава му само още едно ниво!

Блягодаря ти за отговора!

# 184
  • Чикаго / София
Вики, къщата е страхотна! Нека винаги е пълна със смях и щастие!

Хиър, честито на съпруга ти!

Pixie, моите деца не ходят на такъв вид спорт и мнение не мога да изкажа. Онзи ден успях да ги запиша на плуване и голямата на тенис, но идеята на тийм спорта ми харесва, лошото е, че спортовете които са такива не ми допадат особено. Пролетта се чудех за сокър, ама така и не ги записах. Може да пробвам другия сезон!

# 185
Да се изкажа и аз са тим спорта, ни6о ,че Пухкавел е на 2 и половина. той определено е за такив спорт, обожава баскетбол и футбол / обикновено след детската градина , ходим да гледаме и да играе баскет- колкото може човека/, но ако иска нещо по индивидуално пак няма да има проблем Grinning
Хиър, честито на съпругът ти с лекота да вземе и другото ново

# 186
  • Spain
помагаите американски майки със съвет  Mr. Green
моята Гери днес със тате сътворили един картонен вулкан , все гледам по американските филми тези вулкани  и си мисля 4е са неЩо много типи4но при вас (може и с греШно впе4атление да съм останала  Mr. Green ) и затова реШих директно да пиШа в темата ви  Mr. Green . та даите съвет как да изригне ... с какво ги пълните тези вулкани ..дано някое детенце  да е правил в у4илиЩе ..само моля ви не ме препраЩаите към интернет саит ако не сте го опитали (все пак имам само 1 или 2 опита  или Ше трябва пак да правя вулкана  Flutter)

# 187
моята Гери днес със тате сътворили един картонен вулкан , все гледам по американските филми тези вулкани  и си мисля 4е са неЩо много типи4но при вас (може и с греШно впе4атление да съм останала  Mr. Green ) и затова реШих директно да пиШа в темата ви  Mr. Green . та даите съвет как да изригне ... с какво ги пълните тези вулкани ..дано някое детенце  да е правил в у4илиЩе ..само моля ви не ме препраЩаите към интернет саит ако не сте го опитали (все пак имам само 1 или 2 опита  или Ше трябва пак да правя вулкана  Flutter)

Знам, че може да стане с dry ice. А ето и малко повече за това чудо на техниката, защото не знам как се превежда на Бг http://en.wikipedia.org/wiki/Dry_ice

# 188
  • The new Earth
Искрица Надежда, има едно момиче, което пише във форума - медицинска сестра, работила е като такава тук, но от скоро не живее вече в САЩ. Ако искаш, мога да те свържа.

Да, искам, благодаря ти за отговора! Hug
Пиши ми на лични.

# 189
Hada Despeinada  виж това.

# 190
Аз да се похваля, моята по-добра половинка днеска има РД, става на 33 Simple Smile
По случая му направих торта от хартия, защото не може да яде нищо в момента Wink
Ако на някой му е интересно: http://artcraft.anniesartbook.com/2009/08/boy-who-has-my-heart-h … irtday-today.html

# 191
Момичета, мама от форума има нужда от помощ. Копирам си поста от Петиции и се извинявам за спама:

На мама polina13 й предстои дълъг престой в немска болница и, дай Боже, животоспасяваща операция за нея и нероденото й момиченце. Поли е с плацента перкрета, рядка малформация, която застрашава живота и на двете. За болничния престой е необходим аванс от Е 60 000, който семейството трудно ще събере в оставащите няколко седмици. Ето тук историята на Поли http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.0 и последните развития.

В момента средства се събират по сметката на Поли в ПИБ:

BG 55 FINV 9150 10 BG N 0 (нула) KR YC

# 192
  • Габрово
Момичета, ако някоя от вас има желание да ми съдейстава, ще бъда МНОГО, ама МНОГО благодарна. Ето и проблема ми: имам количка QUINNY ZAPP (с 4 колелца), донесена от Щатите. ОБАЧЕ предното дясно колело се прецака и сега искам да си поръчам като резервна част предно дясно колело, ОБАЧЕ не откривам никъде в нета начина да го поръчам онлайн. В книжката на количката ми пише TO ORDER PARTS CALL (800) 951-4113; INCLUDE THE MODEL NUMBER AND MANIFACTURE DATE (FOUND ON THE STROLLER) AND A BRIEF DESCRIPTION OF THE PART. Номарът на модела е 01474, а датата на производство 07 09 11 (това сигурно трябва да е 11 септември 2007.... Simple Smile Ако на някой от вас му се занимава с моя проблем, много моля да звънне на този телефон и ако цената за това колело не е космически висока, да ми съдейства за поръчката. Аз ще ви го платя както ви е удобно - било то с банков превод до САЩ или пък на някой ваш роднина тук в БГ...Благодаря предварително, ако някой се отзове...

# 193
  • Boston, MA

В детската градина на Дани правеха със сода и оцет, но аз лично не съм го опитвала. Успех!

# 194

njamam kredor.
deteto mi pravi v science camp. Za centar na vulkana izpolzvaha plastmasova chasha i s papier mache okolo neja oformiha stenite na vulkana. Za smestta - mislja che beshe baking soda, + red food colouring + detergent; slagat se v centara (v chashata) i v momenta na "izbuhvaneto" se naliva ocet i "lavata" izliza kato pjana i se sticha po povarhnostta na vulkana. Po vazmojnost, da se pravi na dvora ili v banjata (za vseki sluchaj).

Общи условия

Активация на акаунт