106 в УСА

• 17 236
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Аtti, определено ги прави по- самостоятелни такова стъпалце, плюс това- много по- лесно се мият ръце ... Аз съм за!
Минусът, който точно вчера ми демонстрира моят син беше, (добре, че го хванах навреме) инсталирал го до печката и тъкмо се качва, за да придърпа една къкреща тенджера от котлона... Ужас...

За Икеа говорите- доскоро нямахме такова чудо в близост, но през месец май  откриха една в Тампа... Все още не сме намерили време да стигнем дотам... Изабела   newsm10 ...

От дизайна на тукашните спални съм доста потресена... Стилът, бих го определила- Барoково- Мавзолейно- Колониален- Луи- СнМ с елементи на рококо- Мейд ин Чайна или Индонезия...  Joy ... Говоря за широко известните вериги поне при нас... на юг  Crazy ... Как няма нещо по- съвременно и функционално, като за средна класа хора незнам... много ми е странно.

Луксозните кухни и мерцедесите за мен имат нещо общо, обаче какво е, ще се въздържа да кажа.

Май съм си Икеа фен по природа...

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 04:37 от облак

# 106

Луксозните кухни и мерцедесите за мен имат нещо общо, обаче какво е, ще се въздържа да кажа.

Кажи си ,облак,аз не те разбирам,но пък и не разбирам феновете на Мерцедес.И както е казал един шеф(готвач)-не е необходимо да имаш Ролс-Ройс кухня за са сготвиш хубаво ядене....така че за мен трябва да поясниш за луксозните кухни Mr. Green

# 107
Бубс, да метнеш и някоя тенекия сирене в кошницата  Grinning кашкавал, лютеница... аз да си призная бих пълнила с вино, за мезе - бг музика.

Тино, дали ще ти хареса това бледо Икейско подобие Wink
http://boconcept.com/
(аз съм им голям фен, да се чете очи пълни, ръце празни, поне докато хлапето реши да тайфуносва и хайманосва навън)

За луксозните кухни и на мен ще ми е интересно да прочета, още повече, че за 5 год съпругът ми не успя да ме убеди, че подобен лукс е оправдан... как може мъж да се запъва за такова нещо  Crazy

ПС ПО нашенско си имаме италиански мебелни магазини, та на който му се иска и му стиска - да заповяда на пазар и на гости (да не говорим колко ще спести от контейнер и как ще изпонастимулира икономиката)

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 09:23 от Agent Provocateur

# 108
Въпрос - от кои термометри детски сте доволни? Досега ползвах обикновен живачен или електронния, който ни дадоха от болницата, като се роди. Втория имам чувството, че не мери добре, а първия е в Ц и не ми се превръща всеки път.

Миз, мерси, завръщаме се скоро, със смесени чувства, като при всяко местене Simple Smile

# 109
ophie, и двете неща се използват лошо от собствениците си, да го кажа по- меко  Mr. Green Stop...

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 20:53 от облак

# 110
  • Чикаго / София
Clairette, много неприятно. Ама са големи хиени тук, ей!  С един час да закъснееш и ти режат главата от кръста.

Атти, взимай столче, много са удобни. Аз в Бг докато бяхме нямах в нас такова чудо, и все си мислех че не ми и трябва. Като дойдохме тк, се поразглезихме и купих. Голямо удобство е за децата. Носят си го навсякъде, мият се с него, дава им по-голяма свобода и самостоятелност. Моите вече са големи и сигурно скоро ще потъне някъде, но все още си се ползва. А тези които Тина е показала са много симпатични.

Икейските мебели стават - евтинки и леки - не създават много проблеми при пренасяне.  Но определено мебелите в Бг повече ми харесват. Тук за да си купя такива мебели трябва да дам "луди" пари, а за човек живеещ под наем и често местещ се, не си заслужава.

Биз, аз съм доволна от Т на Браун - електронния за ушите. Може да обръщаш Т и в Ц и във Ф, което за мен си е голямо удобство.  Доверявам му се на показанията, макар че за мен най-вярно мери живачния. Този понякога ми дава разлика, но става.
Идва времето, а? Предполагам какво ти е. Спомням си, когато се върна в Бг, ние малко след това пристигнахме в САЩ. Ти се оплакваше от Бг, аз само мрънках за скуката тук и липсата на соц. контакти за децата. Все си казвах, ех в Бг колко по -свободно живеят децата, Биз защо се оплаква, а ти сигурно си си казвал, ееех, колко си е хубаво в САЩ -ирка защо мрънка! Laughing  

Е, аз все още съм си на това мнение, но вече черпа и от положителните страни на САЩ и не мрънкам /поне не публично/ Whistling

Успешно прибиране и лесно адаптиране ти пожелавам! Hug

Проблемите с отварянето на бг. страници при мен идва от Мозилата. Сега трябва да се боря с настройките й, или по-лесното ще да е да поискам помощ от приятел! Simple Smile

Лек ден!

ПП. Да редактирам - и ние имаме този Т, който е показала анет.

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 16:25 от irka

# 111
Аз за ИКЕА не мога да дам мнение, защото и в Пенсилвания като бяхме, и тука пак ми е на 3+ часа и просто никой не е в състояние да ме накара да се вдигна да отида до магазина само за това. Гледала съм им каталозите и сайта, но на живо е друго, затова ще се въздържа.

За луксозните кухни- има смисъл от тях, ако в тях се готви.
Имам приятелка, която не може да свари едно яйце, но кухнята и е половин къща, с двойни фурни, индукционни котлони, кухненск острови, най-нови чудеса на техниката и не знам си какво. Ами стои като мавзолей и хваща паяците. Ползвала е единствено микровълновата и един път да свари макарони на котлона, които и тях загори.
АКо мога да си позволя такава- няма да се замисля ни за секунда, защото на мен 90% от деня ми минава там и съм човек, който като може да си спести време с някакво удобство не би се замислил. Проблемът е, че струват майка си и баща си.
Ако ще е само "изложбена" кухня обаче е смешно и жалко.

Биз, на Браун електронния в ухото, който се слага.  Peace

# 112
biz,тоз на браун ушния имаме,не съм непременно доволна чак защото не е точен съвсем,но меренето на т не е терапевтичен метод,топло -болно -дете е топло- болно- дете и четвърт градус разлика не е определяща за поведението ми след 3м им възраст (а и стефан вдига едни по 104+ дето нямам интерес да ги знам баш колко са).Колкото хора-толкова философии и по този ?
http://www.gpsupplies.com/images/Products/L_L_Braun_Thermoscan_Thermometer.jpg
Нашият педс офис наскоро купи подобен, от темпор.артерия до чело се движи,бил последен писък
http://www.amazon.com/Exergen-Temporal-Artery-Thermometer-2000C/ … ref=pd_sbs_hpc_34

# 113
Биз, и ние имаме ушен. За деца над 4 години били най-подходящи.

Хитруша, ние досега за Карибиън не сме използвали хапчета, но не сме ходили точно до Доминикън Републик.  По принцип, на колкото по-не-western-like място отиваш, лекарите съветват ваксини дори за възрастни, като например Тетанус и за Хепатит. На мене даже за сърцето на Европа ми предложиха наскоро заради "храната в ресторантите."   Детето отнесе ваксина за Хепатит; аз отказах.

За кухните,  важно е да е функционална. Виж, мой приятел, който никога не готви, защото живее сам и яде само навън, си инсталира най-луксозната кухня, която съм виждала. Когато ни покани на гости, извика пица от Пица Хът Simple Smile  Но проблем, обичам пица--просто реалности.

# 114
Агент наистина много хубави неща в този сайт. Ще чакам да взема наследство от незнаен роднина или да намеря торба пари някъде  Laughing.

Тандури кухнята е моята страст. Няма нещо, което не бих използвала в една супер луксозна кухня. Готвенето винаги е било удоволствие за мен. Това е една от мечтите ми, но пак...ще чакам.

# 115

Нашият педс офис наскоро купи подобен, от темпор.артерия до чело се движи,бил последен писък
http://www.amazon.com/Exergen-Temporal-Artery-Thermometer-2000C/ … ref=pd_sbs_hpc_34

Аз и преди съм казвала но ние имаме такъв и само с такъв меря Т на Елла.Много съм доволна ,вече 2 години го ползвам.
Биз  дано разделите не са тежки,сигурна съм ти е кофти и най вече покрай детето но поне ще се съберете 3мата като семейство отново ,от това по-хубаво няма.

# 116
  • WA, USA
Термометър имаме болничен, от тези дето ги използват по кабинетите и болниците, точен е и е много бърз. Обръща Ц във Фаренхайт. Взехме го по ибей след като сменихме 5 от другите и така и не бяхме сигурни колко е Т, и след като направи гърча. Друго не ме вълнува ама Т трябва да е под контрол при нас Grinning

# 117
Не се хващайте за скъпо/евтино веднага, де... само задълбавате 'начи....

тъй-тъй, праа си Mr. Green (много, много ми е драго да те видя тук)

Аз не искам луксозна кухня, само хубаво/стилно изглеждаща  Laughing Имам приятелка, която си направи супер скъпа кухня(Термадор и нагоре), но ядат навън 4-5 дни в седмицата. Прави се така в слу4ай на продажба, за инвестиция, луксозните кухни пока4ват доста цената на имота.

Като се замислям ние нямаме термометър..

Биз, безпроблемно и леко опаковане и местене и още по-леко ре-адаптиране Hug

КТВ, да знаеш днес посетихме един от арабските магазини и много ни хареса, купих си халва, не съм яла сигурно от 10-на години. Мерси много за инфото!

И между другото харесах и къща в близкия район, зву4а  като байполар, мразя Остин-искам къща пък сега  Crazy

В този ред на мисли- Какво мислите за шорт сейл на къща? Знам, 4е прецаквам кредита, но пък с тази котва, никога няма да видя нова в близките 10+ години, а ако я продадем(мортгидж компанията ни опрощава разликата или голяма 4аст от нея), парите, които сега губим в мортгидж всеки месец ще ги спестявам за даун пеймънт и много по-скоро ще мога да си купя нова.

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 21:06 от benson10

# 118
Правите Quit claim deed ако сте и двамата на тайтъла и така прецаквате кредита само на единия.

# 119
Вчера гледахме бебчето на ултрасаунд , 2ра бременност ми е но се чувствам като че чудо се е случило. Гледам и все едно гледам бебе в корема на някой друг,не проумявам че е моят. Simple Smile
А  иначе си паднахме от смях  ,явно тъкмо се беше напапкало защото хълцаше и така смешно подскачаше в ритъм ,аз пих ябълков сок 15 мин преди това и явно му е харесало.После започна да си смучи палеца и изведнъж задряма дълбоко Heart Eyes ,абе точно като бебе ...вече не е ембрио,за това ми стана интересно и като че повече повярвах че се случва.

-------------------
Бенс...ти явно сериозно си диетуваш 8 кила са това ,не е шега работа,поздравявам те за упоритостта. Доста ли се очертава да останете в Остин ? За къща идеята ми се струва добра но не разбирам много от кредити.

Като говорихме за снимки от там където живеем ,това няма да пускам но се сетих че имам снимки на  къщата ни ако на някой му е интересно мога да дам линк (вътре и отвън  Wink) и се вижда и квартала малко,бях ги снимала за роднини.Да казва на който му е интересно аз ще пускам на лични.

Общи условия

Активация на акаунт