106 в УСА

• 17 250
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Разменям линк към снимки от италианската ваканция, за линк от Вики и от Стела на нейното пътешествие Simple Smile)

Laughing Мишолина разсмя ме много по сутрешно му .След малко ще ти пусна и после сядам да гледам твоите.

Атти ...мерси

За киселини взех едно много силно лекарство снощи ,то не се издържаше направо и пак  няма оправия,отпусна ме малко но при всяко обръщане ме изяжаше.Аз и със Елла имах киселини но като че малко по-късно в бременноста.Днес ако пак ме мъчи ще пробвам вашите трикове че хич не обичам да взимам лекарства и особено сега, и без това все още ме гложди че взимам хапче всеки ден за да не ми е лошо а пък ако трябва и за киселините... Tired

Анет ..до момента всичко е много различно в бременноста ми от тази на Елла,ако е така като бебчо се роди язък за успокоението че всичко знам  Confused

# 136
Мишолина....страхотни снимки,представям си каква  фотографска радост си изпитала.Много от снимките ти и особено пейзажните са достойни за стена.Всички ми харесаха ,най- любима на децата ти ми остана 3тата на  дъщеря ти със оранжевата рокля,иначе имаш страхотни портрети и на 2мата. От пейзажните се влюбих във тази "Градината на Изола Бела"
,невероятно изглежда.
Кажи как беше пътешествието като цяло с 2 деца,струва ли си или бързо се уморяваха?

# 137
  • Boston, MA
Омръзна ми с тези глупави термометри, сменили сме сигурно 10, и пак не съм доволна, последният е темпорален, но аз мисля, че аз с докосване меря по-добре от него (как може да ми дава различни стойности на двете слепоочия?).

От пъзелите, първият ни беше този тип:
http://store.scholastic.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDis … 77_-1_10052_10051

# 138
Анет, книжките на български или на английски трябва да са? Извинявам се, разсеяна съм и не разбрах. Аз нямам, но имаме хубави секънд хенд  буук-магазини, където книгите са по 1-2-3 долара и мога да взема. Ако са на английски, пусни ми списъка Peace

Вики, СТРАХОТНА Е !!!  За киселините нямам опит, но съм 4увала спрайт на малки глътки, дано минат скоро.

Мишолина, благородно завиждам на приказните места, които посещаваш Hug Тези дни ще ти пиша за другото. 

# 139
Вики къщата ти е страхотна и без картини. Изглежда доста голяма. Аз вчера чистих 2500 скуеар фита и се оплезих, но все пак имам помощта на госпожицата. Дано имаш помощник. Киселини казваш....то моето не са киселини, то е сякаш огън в стомаха и гърдите ми. Ей, няма спасение да знаеш. Аз бях така и с първата бременност. Рупам солети и пак имам киселини. Това е. Тези Тъмс са бла бла. Аз си правя сода с лимон и като стане нетърпимо си пия по мъничко на често. Другото, което помага много е Зантаг, но все още не е доказано дали вреди на плода. Нямат данни, но и не искат да препоръчват, тъй като не са сигурни. Имам приятелка в БГ, която с лоша язва от години. С второто дете тя взимаше Ранитидин само в екстрени ситуации. Бебока е ОК, но докторите не бяха много ЗА и я следяха през цялото време много. Дори извадиха малкия по- рано. Говори с док и виж, какво ще каже. Пий много вода и мляко, това е.

# 140
  • Чикаго / София
мишолина снимките са страхотни! Такава красота е там, приказно!

вики дай снимки и на мен!

# 141
Вики, къщата ви е просто страхотна, вече освен за времето ви завиждам и за нея  Heart Eyes

Момичета, много ви благодаря за пъзел идеите, страхотни сте   bouquet

# 142
Мишолина снимките са уникални, напъни ми душата еххх.

Абе момичета вие големи професионалистки във фотото бе. Аз с моите недодялани снимчици...чак ме е срам да ги покажа  Embarassed. Щракам си там и си мисля, че снимки правя, а то... Ще се престраша де...

За термометрите: Аз имам голямо дете, но от както се е родила използвам само един термометър (железен излезе) на Чико, купен в БГ. Живачен е и до днес е перфектен. Не мога да се ориентирам аз с тези Фаренхайт градуси и това си е. Ако ще я водя на док тогава меря и с другия, за всеки случай.
Много добре знам всичките им измерителни единици, но сякаш мозъка ми отказва да ги приеме. Реална представа добивам в метрична и това е.
Дори като ме питаха в началото как съм родила 1вия път и колко е тежало бебето, аз без да се церемоня им отговарях 3500гр. Добре, че те работят и с двете и им е ясно. Срам, ама това е.

# 143
Мерси момичета,аз затова като я купихме и споменах че е нашата къща мечта. Хубавото е че не ни е паднала отгоре, живяли сме и в малък апартамент под наем и после в къде по-малка къща в не толкова хубав квартал но бавно и плавно стигнахме до целта и това е най-сладко.Пожелавам на всички ви да стигнете и до вашата цел.

Ванхорн ...точно както го описваш,огън братче. Ужас! А тия тъмс отгоре на това не ги понасям,и оригиналните купувам и пак са гадни ,все едно тебешир с вкус.Предпочитам някое хапче да го глътна и да се приключи.Сега тъкмо в гугъл гледам кои храни да избягвам та да подпомогна поне с това.

Да хайде престрашете се със снимките и давайте ,който има снимки на мен да ми ги праща автоматично ,аз обичам да гледам всякакви. Simple Smile

# 144
Сега тъкмо в гугъл гледам кои храни да избягвам та да подпомогна поне с това.

Аз като ветеран в борбата с киселините да ти кажа: яж малки порции и не яж преди лягане. Всеки човек си има индивидуални тригъри и ти сама трябва да си ги откриеш. Аз примерно от фета получавам киселини още преди да съм преглътнала, но от домати и лютиво нищо не ми става. Дъвченето и смученето стимулират произвеждането на слюнка, която неутрализира стомашната киселина, затова дъвки и бонбони помагат. Яденето на студено и топло променя чувствителността на хранопровода за известно време и затова помага.

И каквото и да правите, не пийте сода за хляб. Продуктът от реакцията със стомашна киселина е чиста сол.

# 145
Вики, може ли и на мен Wink Аз нямам тайни снимки за размяна, ама ако ти се гледа, заповядай във Фликър албума ми Simple Smile))

# 146
  • У дома
Вики, хайде и аз на опашката за снимки  Simple Smile

мишолина, страхотна ваканция сте направили, а за мен беше празник за окото. Как ми се ходи пак в Италия и на мен, много е красиво.

Аз преживях рожденния ден на малката, другия месец - баткото. Добре, че той вече не е по големите празненства, че днес цял ден реанимирам  Grinning

# 147
Аталанта, честит рожден ден на дечка, да ти е жива и здрава  bouquet

пак аз с въпрос  Embarassed
някой ще пътува ли към България скоро (преди 10ти септ)? Налага ми се да изпратя нещо по-скъпо нищо нелегално и незаконно ъв корс по ръчен багаж до България и ще си платя за услугата, за да компенсирам за неудобството. Ако има някой, моля да ми пише на лс   bouquet

# 148
Хиър много мерси  .
Проблема е че не мога да не ям преди да легна че ми става пък лошо,виж ако не бременувах е друга работата но сега нещата са много различни.Аз иначе киселини нямам ,много рядко от чесън или лук примерно но и хапчета не взимам по тази причина,сега обаче не мога да установя източника,струва ми се че е от всичко.

Дано днес не е толкова интензивно както снощи ,то мен си ме е страх да ям днес целият ден затова и ми е супер лошо днес.Поне знам че е временно това ме успокоява.

Аталанта ...ЧРД на дъщеричката,тортата няма ли да я пускаш да я видим  Flutter ,отдавна не си ни показвала красотите си!

# 149
Вики страхотна е къщата и без да си готова с всичко...много мерси за разяснението, но и да не беше казала нямаше да се сетя...просто много ми хареса-особено факта , че има басейн.Мечта ми е вупеки цялата работа около него.Иначе и аз съм фен на изчистените пространства и даже си падам по по-широките.Колкото по -малко врати и стени, толкова по-добре.Иначе харесвам аксесоарите, но не малки джaджи, а хубави вази, лампи, свещници... Sunglasses

Мшолина страхотни снимки,да му се прииска на човек да е там...ама верно много фотографки си имаме в темата.Поне ще знам ако се наложи някога към кого да се обърна...ахахаха Peace

Аталанта честит рожден ден на щерка ти...жива и здрава и още мнoгoоо РДта Simple SmileSimple SmileSimple Smile Grinning

P.С. И да не забрави-мерси много за пожеланията на всички ви....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт