106 в УСА

  • 17 194
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • Мнения: 1 147
Лейдис  Grinning


За колики при нас помогна само Gripe Water и шума на сешоара. 3 месеца я държа, накрая на се живееше вече...

За работата съм съгласна с Атти. Пазарът е супер стегнат, търсят се само определени профили и хора със stellar record.
 

# 226
  • Мнения: 3 367
Вясвам се да кажа че нашето детенце тръгна на К,официално остарях аз като майка на ученичка.Лаптоп лънча работи великолепно. На Ния денят е от 7.45 до 5.30 извън къщи, по-дълъг от моя,но лесно нАука се не попива.Научила е 6 думи на немски,името на шофьора на буса и че не може да се рисуват очи без вежди newsm78. От 3 дни опит-толкоз Simple Smile
*
Има професии за к се иска и портфолио освен резюме,аз понеже наемам хора и много обичам да гледам картинки Laughing,много професия-специфично е.Бащата на децата плати на една фирма 100 кинта и професионално така го напудриха че супер се възгордях  какво чудо на науката и техниката съм взела.

# 227
  • Мнения: 1 593
Вики, много добро като идея, ще пробвам   bouquet Аз досега тиквичките съм ги правила по Анетиния начин - на фурна, не стават толкова мазни, но стават хрупкави от запеченото брашънце!

 newsm78
аз досега съм пращала само резюмета, никъде в уса не са ми искали препоръки и кавър летър, гледам обявите за работа, и сега не искат. Това някаква новост поради кризата ли е?

Анет, честито ученичка! Само шестици (или там каквото им дават макс) да ти носи  Grinning

Хиър, честито и на твоята половинка   bouquet

# 228
  • Мнения: 2 563
Ще пробвам и аз тиквичките на пара, добра идея!

Лени, аз никога не съм кандидатствала без кавър летър. Както и хронологично резюме не върши работа при мен. Сега наемаме за една позиция - няма ли отличен кавър летър, директно в коша.

# 229
  • Мнения: 3 989
Вече имаме интернет.  Party

Ирка, дай адрес и подробности къде бяхте отседнали в НЙ, моля. Познати на приятели ще идват и ме помолиха за конкретни предложения.

Тиквички правя на пръчици, оваляни в паста за паниране или само яйце по време на мързел и после в галета и пека във фурната.

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 06:07 от Кюбит

# 230
  • Мнения: 2 185
Като сте заговорили за кризата и работата да ви се похвальо-оплача  Laughing : таман вчера си получих разрешителните за работа и за пътуване, сега в тази криза каква работа ще търся хич не ми се мисли. Разбира се това се случва ден преди да започна училище, та ни мога да работя, ни мога да пътувам, егати иронията, но поне съм свободен човек  Mr. Green .

Вики аз готвя всичко на пара, голяма вскуснотия, нали? Тиквички и патладжани на грил също е супер  Peace

# 231
  • WA, USA
  • Мнения: 512
Как се готви на пара? Специални уреди ли ползвате или става и в нормални тигани?

# 232
  • Мнения: 2 185
Как се готви на пара? Специални уреди ли ползвате или става и в нормални тигани?

Има и специални уреди, но има и едни метални мрежи ( има ги навсякъде: Уолмарт, Крьогер етс.), коитосе слагат на дъното на тенджерата, аз използвам такав мрежа ( не знам как се казват ) .

# 233
  • Мнения: 3 989
sipirumi, аз имам едно такова. http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/90112531
Много ми е удобно и много го ползвам.

# 234
  • Мнения: 2 185
sipirumi, аз имам едно такова. http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/90112531
Много ми е удобно и много го ползвам.

Точно за това говорех  Peace

# 235
  • Мнения: 868
Тиквички! Много обичам, но само пържени (всички други варианти ми са като варени) и понеже само аз ги ям у дома, не се прави често. Опитах в суфле и киш, и пак не ядат Sad      Явно са "acquired taste".   В моето въображение ли е, че тиквичките в България са друг вид, или не?

На пара редовно правим броколи, моркови, и други подобни.

Да не забравяме за работа и the Google factor. Всеки гугълва всеки и не, не търсят facebook.

# 236
  • Мнения: 3 989
В моето въображение ли е, че тиквичките в България са друг вид, или не?

Не е в твоето въображение.  Peace
В България са такива и такива - светло зелени. Намират се и жълти, но не са много разпространени. Тъмно зелени видях за първи път в .де.

# 237
  • Мнения: 940
Аууу тази рецепта на Анет за тиквичките на фурна съм я пропуснала....нищо и нея ще пробвам.Тиквичките се овалват в брашно само ли ?....и се пекат. На какви градуси?

А  за пара ,вече отдавна съм махнала това желязното пособие ,ползвам само стееминг багс ЦЪК и съм страшно доволна,бързо и лесно.Значи тиквичките или сините домати ги нарязвам и ги слагам за около 4 мин в микрото и  са готови.Тези багс аз лично ги използвам отново,само ги измивам след употреба,така или иначе слагам само зеленчуци вътре! Препоръчвам!
Аз използвах тъмно зелени тиквички ,жълтите нали са зукини  !

# 238
  • Мнения: 868
Кюбит, да, точно тези!  Тука не съм ги виждала тези светло-зелените. Само тъмно-зелените виждам поне където аз съм пазарувала.

Вики, зелените са зукини. Жълтите разновидности (в моя диалект) са скуош.

# 239
  • Мнения: 3 989
...експеримента е успешен  специално за девойките от здравословно-хранещия сектор. Wink

ползвам само стееминг багс ЦЪК

Вики, тия торбички не са никак здравословни предвид, че се ползват с микровълнова.  Wink

Pixie, няма ли жълти тиквички поне при вас? При нас има тъмно зелени и жълти няколко вида (скоуш по етикет и на нашия диалект Wink). От светлозелените се намират по-рядко и са скъпи.
При нас продават даже и цвета, но не зная как се приготвя.

Едит: http://www.flickr.com/photos/brandonz/2916079893/ <--- случайно попаднах на снимка на бившия ни локален плод-зеленчук. За жалост вече ми е далеч, но вчера го посетих.

Общи условия

Активация на акаунт