Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-31)

• 14 194
  • 365
  •   1
Отговори
# 330
одеве пред киното (ей вече влизам във врачанска терминология Party ) чух една мама да говори нещо на детето си малинка, дали е била нашата малинка от темата  Thinking  Wink
Хаха като едното нищо съм била аз, а и ако въпросната майка се е карала и старателно "изтупвала" панталона на детето си, то направо съм си била аз Mr. Green
Офф връщам се от бюрото по труда- винаги след срещата си с тез невероятни експерти бълвам змии и гущери. Не мога да разбера каква им е функцията, с всички хора се държат еднакво гадно независимо от възраст, образование...а да не говорим дали въобще са намерили някаква работа на някой освен, по програмите за временна заетост. Както и да е, необходимо зло са в нашата мила бюрократична родина.
Ние сме добре, аз съм се разхремявила, но ще се оправя, Малинка и на нея й мина, но продължаваме да пием АБ ( до края на седмицата ще е ).
 Рони, дано обебването е скоро, че най- накрая, най- много тежи.Аз също съм раждала в МД, и мен ме пратиха при анестезиолог, но и аз лежах в патологията. Пред кабинета си чакаха жени, които бяха за планово секцио, и също трябваше да минат задължително... Бях чела, че ако искаш епидурална упойка при нормално раждане се плаща по някакъв ценоразпис.
T o n i Ей ни на- ако другият път ни видиш свиркай. http://www.gladnishka.snimka.bg/
Аз теб не можах да позная, но аз съм си малко кьорава  Simple Smile А вие изглеждате супер  Hug

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 13:43 от Bubeto*

# 331
ооо, бубе, точно вие сте били  Mr. Green по малинка познах  Mr. Green в смисъл само нея погледнах, че много сладко русичко дете ми се видя (в количката беше)  Heart Eyes
и никога нямаше да обърна внимание, ако не бях чула "малинка", защото все пак не е като викат след някой "цеци, цеци" (не случайно това име използвам  Wink ), а е по-малко популярно име Simple Smile радвам се, че е по-добре сладурката Wink
иначе част от моите снимки са от една сватба, та на живо не изглеждам чак така добре Simple Smile там съм наконтена и с прическа  bowuu сама си ги правих де, но все пак  Blush

рониииии, с глас се смях на твоя пост  Joy не! няма да се наприказваме  Mr. Green тук поне спазваме ред и се четем една след друга, на живо ще сме като кошер  Mr. Green и като тия от едновремешното НЛО - 4-ма стоят на една маса и всеки си говори за неговото си  Mr. Green

а за тичането - ние така покрай местенията, адаптациите, пътуванията до офиса и т.н. бяхме на много бързи обороти последните 2 години и сега сякаш още не мога да повярвам, че вече всичко е спокойно и тихо... и да, очаквам да започне да ми липсва екшъна  Blush  Rolling Eyes

уф, за държавните учреждения понякога много се дразня, не знам защо половината лели там се държат все едно са хванали господ за да не казвам какво...

ПП: бубе, разгледах малко снимки - много симпатично семейство сте Simple Smile няма да се учудя, ако мъжете ни се познават, но трябва да питаме Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 13:47 от T o n i

# 332
Бубе, съчувствам ти за държавните учреждения. Там имам чувството, че 90% са просто ей така формално и те гледат на кръв сякаш отиваш да им вземеш заплатата.
На една съфорумка с 3 деца, й бяха казали да не ги е раждала щом й се струва, че много я разкарват за детските. Shocked

Тони, аз на живо съм срамежлива бре. Няма да говоря много. Blush Wink Така съм само първоте няколко минутки... Mr. Green

Сиската, ако ме чете да ми изпрати тел. си на лични, че съм го затрила някъде по стотиците сменени тел. А пък тя си ми е щъркелче на мене, и за Емата тя съобщи добрата вест и сега пак ще е тя, ако няма нищо против де. Hug

# 333
  • в полите на.... Балкана
А така, така ви харесвам, да има какво да се чете,бре..... thumbsup

Тони, добре че си е панаира-малко да се образоваме музикално, иначе къде ще чуеш този "хит" на Пепа прашката, ако не там.... Wink
Като чета за твойта щерка, се сетих за едно съседско дете, което беше много злоядо /сега незнам как е,вече порастна/-майка му все ми се оплакваше че цял ден нищо не яде и вода не пие, ама буквално залък не хапва, освен понякога пица, сандвич или нещо подобно. А иначе детето си е много жизнено, цял ден тича и играе, да се чуди човек от де взема сили. даже го водиха по доктори да не би да му има нещо. Но не,детето си е здраво, явно с годините се преодолява.Та тогава си мислех каква съм късметлийка,че мойто не е такова. Сигурно си е голяма мъка, незнам дали  се свиква Thinking. Мен ме хващат нервите понякога като почне моя син да капризничи,па не ми се мисли как е ако всеки ден е борба....Но явно ти се справяш с това  Simple Smile
А за постовете ти - все такива да ги "изтряскваш" Simple Smile А, и малката ти принцеса е хубавица голяма, много сте готини

Рони, ти така като те гледам май скоро ще ни зарадваш с новина, щом те подпира оттук оттам.....Стяга ли те корема?Става ли на камък?А че си е тежко,тежко е.И аз така накрая вече нямах търпение да родя, бях готова на всичко само и само да се освободя от този товар.... spoko Дано довечера имате късмет с жилището,че да родиш спокойно....

За Бюрото по труда.........или лошо или нищо.

Криси спи, а аз отивам да си направя едно кафе,че нещо не можах да спя тази нощ.

# 334
  • в полите на.... Балкана
djona, виждам те, не се скътавай а драсни някой ред,  Simple Smile

# 335
Здравейте мамчета!
Аз сьщо току що влизам в кьщи. Цяла сутрин тичам из града, за учебници, за тетрадки и куп други щуротии.

Мойте момчета са големи /големия на 18г. малкия на 15г./,и отивам да им готвя нещо ,че мен ще изядат.

Чао за сега и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници!  bouquet

# 336
Здравейте мамчета- в това смотано време освен у дома да си стоим май избор няма Mr. Green
Рони, моята история не е кой знае какво но ето-Родом съм от Враца, последните десетина годинки живях във София и Пловдив,а съм омъжена в Алжир.Понастоящем живея там, но сега с дребен сме тук на гости на майка ми и баща ми.Предвид че ще си постоим няколко месеца и имах допирна точка с това що е то? БГ- педиатър Вчера си позволих да коментирам темата.
 Рони, дай малко инфо за въпросната ваксина за вируса на свинския грип ( ако искаш пиши ми на лични- да не спамим тук темата с излишни неща)
Ххайде лек ден и от мен и дребен   bouquet

# 337
 Леле,ще умра!Писах ли ,писах и какво натиснах на клавиатурата,един господ знае,всичко се изтри Rolling Eyes Mr. Green
  JoyИнтересна тройка ще сме на евентуална среща.Рони ти ще мълчиш първите 5 мин. Embarassed,а аз от неудобство ще плямпам без да спра EmbarassedПосле ще се кротна-да понасъбера инерция и пак в джаза Joy
 Тони,как се сети за НЛО-то JoyТези ракиджии ми бяха любимците Crazy
 А скоро чакам една приятелка да дойде от София за панаира...Е,няма такова чешане на езици-една през друга говорим ,но ,както казваш Рончик,супер добре се разбираме Peace
 Ние и за срещи по телефона така се надпреварваме,та ту едната ,ту другата се налага да подсеща,че след малко ще се видим-да не изчерапаме темите по тел.,видиш ли Thinking
 Тони,все забравям да спомена ,че Пловдив ми е много ,ама много на сърце.Там си правихме Бала няколко отцепнички от класа. Rolling EyesБяхме в хотела срещу паметника на Альоша CrazyВсъщност ,къде ли не бяхме WinkА и роднини имам ,но поне от 10-ина г. сме загубили връзка,но  страшно се харесахме ,когато им гостувах Peace
 Само суперлативи мога да редя за снимките ти-страхотно семейство изглеждате PeaceКаката е голяма красавица,а малкият е просто невероятен с тази ризка Heart Eyes
 Рончи,разгледах най-после и твоите във Фейса,ама ти си знаеш ,че сте сладури...А и много си пораснала на пупа.Порадвай й се още малко ,че скоро ще се разделиш с нея Laughing
 Янчик,пусни ни снимчици ,деее...
 Бубето*,неприятно е да висиш на опашката в Б по Т,ако все още ги има ,де.Може да са въвели някакъв ред вече. А ти не се настройвай негативно-намират работа хората,но гадното е да търчиш по интервюта и да се окаже ,че не е това ,което си си представял Crossing Arms
   Аз имам хубави спомени от хората там.Даже  един ми спомена ,че имало курсове за бояджии,но това не било за мен.Голям майтап падна ,като му казах ,че съм ги завършила вкъши с многото ремонти и няма да е лошо и тапия да ми дадат поне.Много ме натискаха и с компютърни курсове да карам.Казвам аз,че съм изкарала такива,ама те не-да ги карам.После и предизборни анкети ме нахендриха да правя,посред лято, а и бременна с Биляна.Сега разбрах ,че заради кризата са посъкратили много от курсовете.Е ,ти ще кажеш дали е така?
 Изчезвам да взимам каката...До писане  bouquet

# 338
Belbey, сетих се че се беше представила като писа за първи път в темичката. Извини ме, че пак те разпитвах, но мозъка ми се е изпарил от тукашната жега. Иначе всеки има мнение по даден въпрос и го изказва. Wink

Лорич, мерси, мерси. А корема ми сега е още по-голям. #Crazy Ходи 2 метра пред мен. хората ме гледат странно, а някои ме заобикалят. Пък моят мъж казва, че било по-лесно да ме прескочат, отколкото заобиколят. ooooh!

Ние след малко излизаме. Ще се видя с моя дружка с която по стечение на обстоятелствата не сме се виждали от месеци. Embarassed Та децата ще поиграят, аз ще раздвижа, ще се набъбрим и после на оглед...а утре като подам док. в агенцията ще мога да отида да родя, преди това Не! Naughty Joy
Не знам защо, но моят мъж много се е спекъл. Сякаш му е за сефте. Аз дори не му звъня по тел. защото той казва, че само като го чуе и както си работи и за секунди му минават филми като на лента как ще се изстреля до депото и от там към нас с колата. Ми ако съм зараждала през това време.,.. Joy Голям спек е настанало в неговото подсъзнание.

# 339
такааа, кръгът пловдив-софия-враца взе да се затваря  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

я сега бързо да си признаете коя е петя, че се обърках  Rolling Eyes

ронка, вие няма ли да си идвате по някое време Simple Smile бъбренето на живо трябва да се тества все пак  blahblah
спомням си на първата си среща с майки от форума - два часа си говорехме на никове, докато си запомним имената  Mr. Green
между другото преди да родя и двата пъти най-много ме беше страх дали ще разбера кога да тръгна за болницата GrinningVery Happy:D

янчик, таня яде, обаче е капризна  Confused
яде риба, пилешко, зеленчуци, млечните всички без прясно мляко, всички плодове, но сготвени по точно определен начин (от мен естествено) и в 3 варианта
сухоежбинки тип принцеси, кроасани, кифли, баници и т.н. също
но например не обича ориз и чушки, направо мрази, повдига й се, и пиле с ориз не мога да лансирам
и в градината не й харесва храната, еле пък супите..
сутрин закусва вкъщи, обядва там филиите хляб и салатата (ако има, ако ли не - само хляба) и плодчето, и следобед ако е нещо сухо (ако са кремове, ориз с мляко и подобни тц)
пробвала съм да я държа гладна, да я залисвам да яде, карала съм се, какво ли не, просто си е капризна и това е, писна ми в един момент  Crossing Arms
сега я дебна само плодовете да си яде, другото когато и каквото ще
а в градината се разбрахме да я оставят каквото си реши, защото започна да се травмира от това ядене, а пък в края на краищата е някаква първична потребност, не съм я пратила на градина да я охранвам Crazy
но да, на моменти е изнервящо..

белбей - много ми е любопитно как е животът в алжир, нямам никакви познати там, но май е твърде обширна тема да я отварям Simple Smile

лоритка - докато се разберете с ронка кой кога ще говори, аз ще гледам децата, няма проблем  Mr. Green

# 340
loritka мен на курсове няма да ме пратят, то няма за какво- дипломи си имам ама какво от това  Cry Сега и педагогиката ще си изкарам и ще ги почвам езиците- поне един до края да докарам  Mr. Green ( с френският и италианският ахаа да приключа и не става...)
T o n i може да се познават мъжете- моят е набор 75, учил е в Ботев после в МГ-то, а после в Софийският- физика. Благодаря за милите думи  Hug
Belbey вчера по новините гледах, че били закупени ваксини и с предимнство ще са бременни, деца и такива, които са в контакт с болни.

# 341

ронка, вие няма ли да си идвате по някое време Simple Smile бъбренето на живо трябва да се тества все пак  blahblah

лоритка - докато се разберете с ронка кой кога ще говори, аз ще гледам децата, няма проблем  Mr. Green

Тони, запланували сме да кацнем на Бг земя догодина лятото! Много е далеч знам, но поне ако ще е почивка да е. А не да отида зимата с 2 деца, едното бебе и да се затворя вкъщи по цял ден. Naughty

Колкото до срещата, аз викам поне първата да е без деца, че ако и с тях ще се занимаваме то разговора няма да е на ниво. Wink Joy

Като заговорихте за Пловдив. И на мен ми е любим град, ходила съм само няколко пъти. Но ядох прекрасни спагети и равиоли и пици и паржоли...Ох само за ядене се сещам за дадено място. Защо ли?! Joy
Наистина е прекрасен, ама пусто ако имаше поне една табела "София" щеше да е екстра. Колко се въртяхме първият път с мъжът ми да се приберем в София... ooooh!  Ориентирахме се по слънцето, че караме в правилната посока. Joy

И на мен ми е любопитно за Алжир. Belbey, ако ти се разказва можеш да споделиш нещо за културата им.
Аз си имам един комшия Алжирец...малко на мексиканец ни прилича. Голяма скица е, постоянно закача детето. Той помогна на мъжът ми да качи пералнята преди 2-3 седмици. Та тогава му обясняваше на мойто мъж, ако зараждам и него го няма да му чукна на вратата и ще ме закара до болницата, да не се притеснява... Simple Smile Скица. Франсе трудно ще се навие да помогне за нещо, еле пък за хамалогия, какво остава пък да те заговори. Само едно "Бонжур" и до там.
Имам впечатления и от друг вид Араби, но не е за приказка. Да не обидя някого. А и не може от шепа хора да се съди за всички.

Хайде пак дръпнах ферман и ще закъснея за срещата. Embarassed
Ааа Тони, капризно ти е детето, но поне се храни здравословни. И моето е капризно, същата като баща си е. ooooh!
Чудя се как ще се справям с френската кухня след някоя и друга година, когато тя свикне с нея на училище.

ПП. Belbey, за ваксините изобщо не съм запозната. Скептично съм настроена към ваксините като цяло.
Сега като се видя с дружката ще я разпитам, че тя е във френска среда и е по-в час от мен.

# 342
бубе Simple Smile мойто мъж каза, че познава твойто  мъж по физиономия Simple Smile и той е учил в МГ, но е 74 набор Simple Smile

рони - с деца, без деца, както кажете Simple Smile и другото лято - другото, аз съм си тук!  Mr. Green

за пловдив аз.. много си го обичам и това е  Heart Eyes

# 343
Майчета,помагайте!!!

Изгоря ми адаптора/зарядното за батерията/ на видеокамерата ми.

Обиколих днес всички големи магазини Технополис, техномаркет и навсякьде ми казват "Непродаваме части за Панасоник".

Моля Ви ако някои знае от кьде може да си купя да пише/ може и на ЛС/.

Благодаря Ви!   

# 344
djona Пробвай на ул. Иванка Ботева 23- МЕГАСОФТ
ул. Кетхудов 33- ВИДЕОМАКС Дано да намериш Simple Smile
T o n i оказа се,че и моят мъж го позна, и той по физиономия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт