Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-31)

• 14 199
  • 365
  •   1
Отговори
# 345
Сиската, ако ме чете да ми изпрати тел. си на лични, че съм го затрила някъде по стотиците сменени тел. А пък тя си ми е щъркелче на мене, и за Емата тя съобщи добрата вест и сега пак ще е тя, ако няма нищо против де. Hug
Ех, Рони, ако знаеш от кога си го мислех това...ама викам да не се натрапвам и този път Blush

Тони, добре дошла Hug Преди доста време се засякохме с теб в Кърмаческия и още помня какво ми беше написала тогава на лични. Ти вероятно не си го спомняш, наистина беше доста отдавна. Whistling

Момичета, аз си ви чета много редовно. Ама избягвам да се включвам, че по принцип тук никога не съм пазила никаква анонимност....а започвам да се замислям, че май трябва  Rolling Eyes

# 346
привет и от нас аз тия дни лепих тапети на детската стая на бати и беше доста поразхвърляно и докато поподредя а колко ненужен багаж направо се чудя на мен къде съмгобила сложила та само работа покрай нас  сутрин ставаме към 10 докато закусим с малкия докато се оправим то стане обяд бати се прибира да му сложа да обядва да рзкаже как е минало училище и после започваме да учим вече имаме домашни и едно стихотворение на изуст и така всеки ден нещо така съм се сдухалас това еднообразие че всичко ми е криво днес ходих до града  да търсим едни  училищни помагала оказа се че едните ги няма само ни намокри дъжда и така оплаках се                     чета ви всеки ден и много се забавлявам с вас много сте положителни личности и само ме зареждате с енергия  Hug направо ви се възхищавам и е удоволствие че ви има  Heart Eyes

# 347
 djona,кофти SadАз не се сещам къде може да потърсиш адаптор,а щеше да е добре да правят универсални такива Peace
 Тони,Ронка,значи се договорихме за срещата :hug:2010-та година през лятото hahaha JoyСамо мястото да уточним ,дет се вика Mr. Green
  Рони,ама и ти -мисли те мъжлето WhistlingУспокой го и му вдъхни кураж Mr. GreenА квартирката,мисля,вече да е тази. ThinkingТия франсета какво се дърпат -нали пари им давате все пак. #Cussing outАйде,чакам да чуя добри новини Party
 Тони ,не се кахъри и не насилвай детето да яде.Ами то е малка личност със своите предпочитания.Моите изглеждат охраненки ,но също имат капризи по отношение на храната.В яслата успяха да накарат Биляна да прояде ябълка(изобщо плодове),и още не обича ориз ,а пък зеле да не вижда.Да чукам на дърво ,но в градината се съревновава с другите и е важно кой пръв ще го изяде ,а некакво има в менюто.Вкъщи обаче ми надделява Rolling Eyes
Лошото при теб е ,че в градината не може да й носиш каквото обича Thinking
  Янчик,сега ще ме карате да въртя из фолк -каналите или да отида на Панаира(ама снощи пееше мъж ,бре).Помня я онази култува песен за синята пражка,какъв ли шедьовър ще е тази newsm78
 belbey,ти ли питаше неотдавна за педикюристка?
 А ако само гостуваш,по-добре се насочи към Бисер Тодоров.Ако искаш за постоянно педиатър-честно казано, не знам.Аз съм при Гешева и не мисля скоро да я сменям.Е,то никога не се знае,де WinkМного добри отзиви и то от много хора съм чувала за Дочкова в Болницата,но ми обясниха ,че децата се записвали още преди да се родят при нея. #CrazyГолям наплив,що ли newsm78
  Малката спинка вече и много ме целува ,докато я приспивах ,а аз се притеснявам да не й предам хремата,че и без друго не спи спокойно нощем.
 А Рони ,понеже питаше...Биляна каза ,че Пожарната им е измила прозорците на градината Mr. Green JoyДържала е маркуча,моля ви се ,и са ги качили на колата ,ама само за снимка. CrazyПосле пита дали съм я гледала по телевизията ooooh!И аз смънках нещо си ...
 Бубе 85,виждам теее...Пусни един пост,де Grinning
 Нинори,хубаво ,че се разписа.Я,кажи не е ли напрегнато само в началото на уч.година ,или на мен така ми се иска? Mr. Green
 Сиска,и аз съм на мнение ,че все пак не трябва да  се прекалява с крайни мнения и "етикетчета" и пошли клюки.На мен ми е неприятна мисълта ,че един ден ще спра да пиша ,а някой непознат ще ми разглежда снимките и ще си въобразява ,че ме познава. Confused

Хайде,лека и спокойна!

# 348
бубе, голяма забава с тия наши мъже Simple Smile
между другото съм сигурна, че и още "познати" ще се намерят тук, но да видим Simple Smile

сиска, точно днес си мислех за това ЛС!! честно! виждаш ли колко съм сериозна, изпълнила съм си замисъла Simple Smile тогава още много далечно изглеждаше нашето идване тук, а гледай как бързо литна времето..
за анонимността съм съгласна Sad което ме подсеща да се върна да затрия линковете със снимки (обикновено пускам и скоро след това трия)

лоритка - аз съм я оставила, така или иначе - закусва и вечеря здравословни и важни неща, не е останала без хич, така че там й е позволено да прави каквото намери за добре с храната си Simple Smile
ще мине и това, аз също бях много злояда като малка и не ядях почти в градината Simple Smile май не е съвсем необичайно Simple Smile
ааа, това с пожарната ми хареса Simple Smile сигурно е много впечатлена Simple Smile

аз много се изморих днес, цял ден прахосмуча сополи  Crazy поне има признаци на намаляване Simple Smile и зъбопоказване Simple Smile

ПП: лори, рони, е как къде, на киното е срещата, разбира се  Mr. Green

# 349
Здравейте момичета Hug Толкова време не съм писала и включвала в темата активно ,че съм забравила да пиша (добре че има редактор) Опитвам се редовно да ви чета , но все не остава някак си време да пиша , или пък просто в момента няма какво знам ли . Толкова съм разсеяна и неорганизирана че не ми стига времето за нищо .
Дадох и двете деца на училище  Mr. Green и си мислех , ето сега съм сама ще имам време за много работи е да ама не  Shocked Връцкам се, помотвам се, и пак си свършвам само това което и с двете деца Blush.
T o n i по назад се сещам че питаше за 6-ясла. Аз водя малката там и мога да ти кажа че съм много доволна . Като се почне от Директорката , но пък то това и е работата да бъде мила с майките  Laughing Михаела е във втора група, госпожите и лелите са ми много симпатични и добрички (младички и разбиращи мъката на децата Peace) Много пъти съм ходила да видя как е Миши без да знае никой (малко шпионаж от моя страна Joy)  и нито веднъж не съм чула да плаче някое дете от тях Grinning
Лек ден ви желая на всички и много усмивки - въпреки времето Hug

Ей заплес  съм и това е то  ooooh!
Исках да кача малко снимки в snimka.bg обаче май вече я няма тази функция да се качват по много снимки на веднъж или аз несъм я видяла , това една по една ........ кой има толкова време  Naughty

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 11:02 от Скорпионка

# 350
Здравейте, мами!  Hug
На Калоян вече му поникна зъб.. .и имахме малко перипетии... сега е ред на втория...  Heart Eyes
Мъглата във Враца дойде, почна се...  ooooh!
Сега ще се върна да ви поизчета малко..  Hug

# 351
  • в полите на.... Балкана
Дорър дееен ! wavey

Много кофти време,а? Добре, че си изпрах всичко - една седмица беше само пране, то не бяха килими, то не бяха одеала, то не бяха пердета, то не беше чудо....Даже и юргани изкарвах да ги види слънце, еми така,де - зима иде  cold

Лорка, ще пусна снимки, ама нещо и аз взех да се замислям за анонимността, но ще пусна някоя по-късно, пък ще трия. Ама да ти кажа то и мъже пеят култови песни, сещам се сега например за една на Константин .....оффф,не мога да си спомня точно текста, но беше за един питон...и в клипа участваше Митьо Пищова......Та като стана дума за маанета, имах глупостта да покажа на моя син как се слага диск в компа и той изнамери един на Слави Трифонов /незнайно откъде попаднал/, и първата му работа като си дойде от градина е да го пусне, та от 17ч. докато си легне в нас звучи Слави. Главата ми стана на тупан, ама като го гледам какво удоволствие му доставя, колко е щастлив,че и той най-сетне нещо прави на компютър, сърце не ми дава да го спра. Дано се споразумеем довечера поне да сменим диска.

Нинори, това с тапетите ми е мнооого близко и познато, миналата седмица с мъжо лепихме, та на другия ден имах мускулна треска, цялата лепнех в лепило, но пък стаичето стана като ново  Simple Smile Незнам още какво е да имаш ученик, ама сигурно не е лесно. Имам чувството че сега са ми най-блажените години, че после като се почне с тетрадки,учебници,бележници.....брррррр..... Tired

И като стана дума за педиатри....нашата е Василка Борисова, симпатична възрастна женица /46-ти набор  Rolling Eyes/, но горката никак не е в час с новостите при захранването и др. Когато сме имали по-сериозен проблем тя ни праща /щото си е шубе,/ при Йончева или Новкиришка, и аз съм доволна засега. Ама то когато избирахме педиатър, аз никого не познавах /нали не съм мома врачанка/ и на нея попаднахме случайно. Чак пооосле разбрах,че не е много подходящ избор, но пък винаги е била отзивчива,даже и вкъщи идва веднъж,когато Тими беше вдигнал висока температура като бебе и аз се сбърках какво да правя, нали бях още мамче-новобранче... Embarassed

djona, намери ли адаптор? Щото и аз незнам къде има.

Тони, важното е,че детето яде все пак здравословни неща. Пък и като и ти си била злояда....ето от къде идва цялата работа. Ще се оправят нещата Peace

Днес пък с мъжо имаме годишнина - 4г. откак сме се бракували Rolling Eyes, та му казах ако и днес не ме заведе на панаира на кебаци и кюфтаци, и Пепа Прашката и Сие да ми пее.....хич и да не излизаме по-добре. Crossing Arms............Хе-хе-хе, айде ще видим къде ще идем,но при всички случаи ще настоявам да излезем.... 1dating

Малеее, какво изнаписах толкова,бре....Айде да си вдигам чукалата  bye

А Рони, обади какво стана с квартирата, щом те няма значи май е станала работата,а? А дано  Praynig

# 352
скорпионче, на тедко групата е също 2-ра Simple Smile
не знам дали има и друга 2-ра или е само една, ако е само една, значи са в една групичка Simple Smile
той е ходил все още само два дни, та не съм успяла да "разгледам" децата и госпожите и не знам кое дете е михаелка  Blush
но ако се засечем някоя сутрин там, се обади, аз го водя между 8.15-8.30 Simple Smile
я ми кажи как се казват госпожите? още не мога да ги запомня  Embarassed иначе и на мен са ми симпатични Simple Smile
ех, много благодаря, че така хубаво наговори за яслата, сега ми е още по-споко  Hug

мона, честито зъбче Simple Smile

янчик - честита годишнина!! да се обичате и разбирате до диамантена сватба Hug

джона, за адаптор не се обаждам, че хич не мога да помогна  Embarassed

аз днес си имам две деца у нас, и таня е хремава и се чудя как да ги накарам да са по-тихи, че едва си върша работата
невъзможна мисия направо
сега бабата отиде с тедко за храната, та малко тишина..

ПП: да питам пак, коя мама е петя? имаме ли петя тук, да се обади моля  Blush

# 353
Добро утро момичета,
Аз Loritka питах за педикюристка.Педиатур имаме вече и тук, но мисълта ми беще че като чували , яе ставало на въпрос за чужденец нещо мрънкали.То пък детето си е бг- гражданин по вс. закони ама на хора разни.При нас важното беше да е наистина някой с който може да се комуникира , предвид това че и тук правим някой от ваксините.Ех уви педито е такава поне в това отношение доста внимание ни обърна относно кога, как , колко да изчакаме и т.н.
Рони, аз лично франсетата не ги харесвам -  Peace мое мнение  идват ми много лицемерни, но може и да съм в грешка.Моя опит с тях не е кой знае какъв  Thinking.За алжирците- мн да ще ти помогнат наистина са доста услужливи.Много пъти когато сме били на пазар и като разберат че съм чужденка ми правят дребни подаръчета, като например шоколад, перли и т.н.Даже докато бях бременна веднъж на пазара един от продавачите хоп и лимони ми напълни в една торбичка че аз трябвало да ям витамини.
Тони, наистина темата  е доста обширна и май ако почна аз да разказвам , ще стигнем бързо до 50- та стр. ooooh!
Пловдив и аз много си го харесвам, този град така си и остана в сърцето ми!
За прослувутата ваксина разпитвам така старателно предвид по следващото ми пътуване с малчо- сорръ ако съм ви досадила
Хайде лек ден    bouquet

# 354
белбей, то и така по мъничко като разказваш пак е интересно  Wink
а за ваксината - аз не съм чула да има готова ваксина срещи свинския грип? нали още ги тестваха, или съм назад с инфото...

# 355
T o n i,  djona , здравейте Simple Smile
За педиатрите - и ние сме при Лещарска.. Тя ми беше казала, че има проблем с една мама (както и аз съм проблемна) на тема захранване... но мисля, ще се поправи, защото във 2-ри месец ме караше да захранвам, а когато станахме на 3... ми каза, че 'захранването става по преценка на майката между 4 - 6 месец'  Sunglasses. Иначе е внимателна , да. Даже на моменти аз се поизнервям, защото съм си такава - все бързам.... а тя жената си обяснява... Не бях съгласна и с още нещо - забелването на пишката... искаше да стигаме до хирург, но тя се забели сама  Wink
Ронка, много си сладка с това коремче Simple Smile
За групата "излъганите от врачани" и аз се присъединявам - родом от Момчилград, запознанство в Италия и ето ме тук...
ето малко снимчици на Кайо...
http://www.facebook.com/profile.php?id=1723048030&ref=name#/ … amp;id=1723048030

# 356
Ми Тони -  мисля че има, или поне за сега е само за Америка.Може и аз да не съм добре инфо-на.но явно както Рони писа има истерия на доста места.
 за разказването няма проблем ше разказвам   Sunglasses

# 357
Здравейте момичета! Hug

Много сте изписали, харесвате ми така! Wink

Вчера огледа мина добре...оглед като оглед. Апартамента е приятен, хубаво разположение на стаите, чистичко и поддържано. Peace
Днес ходих да подам док. в агенцията, искат ми още някои документи и ми го дават. А дано! Аз не вярвам докато не подпиша договора, че какъвто съм карък.... ooooh!

Вчера цял ден скитане, днес до обяд също. Та и следобед съм замислила дълга разходка в приятна компания, но времето се разваля. Ако завали ще си седим вкъщи. Tired

Много съм изморена и ви оставям, като си взема дозата сън на обяд ще ви навестя. Peace

# 358
Здравейте всички!

Янчик честита годишнина!Желая Ви още много, много години заедно.

Адаптор няма никъде ще пробваме с порьчка от интернет.
Да ви се оплача за друго: миналата седмица си порьчах перде за кухнята уж дадох точни мерки днес се оказва 30см по-кьсо. Mr. Green

Няма да ви казвам колко съм бясна, но изход намерих ще го подаря на сестра ми на нея и пасва супер, а пьк аз ще си купувам друго.Както казва мьжа ми "вода не можеш да свариш" и може да е прав човека.
 Стига съм ви занимавала с моите щуротии чао за сега.

# 359
Адаптор няма никъде ще пробваме с порьчка от интернет.
Проверихте ли в магазина на Сандро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт