С шкембе си е най-добре 8

• 32 243
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Честита радост Сладуранка! Желая Ви дни изпълнени с много обич и топлота с малкия Никола!

# 151
Добре дошъл на белия свят,мъничък Никола! Бъди жив,здрав и много щастлив!

Сладуранче,честита ти радост,майче!   bouquet Само прекрасни мигове с мъничкото ви съкровище желая! А на теб бързо възстановявне!

# 152
  • Някъде там...
Сладуранка, честито юначе! Да ви е жив и здрав Никола! С любов да го отгледате!

Прити, леко раждане!

# 153
mnbvcx , Прити, още ли няма никой обебил се? Започвам да подозирам,че го правите нарочно -да ни държите в напрежение,нали?

# 154
Влизам да видя има ли бебета?Хей какво става?

# 155
Здравейте, момичета! Благодаря за милите пожелания!
Аз съм си вече в къщи, за съжаление сама  Sad  Бебчо е още в болницата защото имаше малко усложнения и трябва да постои там. Стискайте палци за момченцето ми! Сега ми пуши главата, но когато нещата се пооправят ще дам подробен отчет.

Прити, mnbvcx, какво става с вас? Чакаме добри новини! Стискам палци всичко да мине добре!

Много  Hug Hug Hug Hug Hug на всички

# 156
Сладуранка ,моля се за твоята рожба от сърце  newsm17!Незная какво се е случило, но дано скоро всичко остане зад гърба Ви и се гушкате с Никола у дома!

# 157
Сладуранка Praynig за твоето бебче.Дано по скоро се оправи,и да си доиде при вас. Hug

# 158
Сладуранче Hug Praynigмоля се скоро да се оправите и да се приберете в къщи
имаш нашата подкрепа и позитивна енергия Hug

# 159
Стискаме палци да е жив и здрав малкия Никола и скоро да се гушка с мама!Сладуранка,Бързо ни пусни добри новини! Praynig

# 160
Сладурана Hug те и се моля час по-скоро да гушнеш малкия Никола, да си го вземеш вкъщи fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover по-скоро ще е, отколкото очакваш, ще видиш мила!!

# 161
Сладурче, стискам палци да се гушкате по- бързо. Praynig

# 162
Сладуранче, Бог е милостив и скоро ще се гушате с мъничкия Никола е дома. Praynig

Притинце, mnbvcx,  нищо ли още? newsm78

# 163
много скоро ще сте двамата заедно. Praynigза Никола

# 164
Сладуранка,  Praynig за Ники.

Общи условия

Активация на акаунт