С шкембе си е най-добре 8

• 32 232
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Честито и от мен!  smile3525 Много бързо възстановяване и много, много щастливи моменти.   Heart Eyes

# 136
  • София
Честито сбъднато щастие ,Сладуранче!Да ти е живо и здраво ,така жадуваното слънчице!  bouquet

# 137
Честито и тук,Сладуранче!
Бъдете здрави!Радвайте се един на друг!Много щастливи усмивки ви желая!

# 138
Май скоро ще се разписвам и аз - снощи засичах контракции до 4 часа бяха болезнени и стигнаха интервал от 7 минути, но после се разредиха и още съм 2 в 1 - надявам се това да е предвестник на скорошно раждане! Praynig
Гушки на всички! Hug Heart Eyes

# 139
pritty Hugлеко раждане

# 140
# 141
ЧЕСТИТ СИН НА СЛАДУРАНА. ДА  Е ЖИВ И ЗДРАВ, И САМО РАДОСТ И ЩАСТИЕ ДА ИМ НОСИ   bouquet
Прити, леко раждане  Hug Praynig

# 142
  • на дъното
Честито синче Сладурана.Нека да ти е много здраво и да пълни сърцата ви с радост и щастие Hug  bouquet
Прити  fingerscrossedлеко раждане и от мен освен ако вече не си гушкаш едно малко сладко вързопче Hug

# 143
mnbvcx, никаква те няма а пък ти е време да се появиш с една хубава новинка.
ПритиPraynig Hug

# 144
mnbvcx, никаква те няма а пък ти е време да се появиш с една хубава новинка.
ПритиPraynig Hug
Мда и Прити не е влизала във форума от онзи ден следобяд, сигурно си имаме две бебчета

# 145
  • София
с аз чакам с нетърпение да разбера,дали нямаме вече бебчета.Дано всичко е наред! Praynig

# 146
Надявам се Прити вече да има хубави новини  Praynig
Аз за съжаление продължавам да преносвам, а тук в Германия, преди да минат две седмици от термина отказват да предизвикат раждане. Утре пак ще се разправяме, дано да има ефект някакъв, защото започвам да полудявам, не искам и да си помисля, че накрая може да се случи нещо.  Sad

# 147
mnbvcx всичко ще бъде наред Hugлеко и скорошно раждане и здраво бебче тия дни

# 148
  • Варна
Мnbvcx вярвам, че всичко ще е наред. Изгони лошите мисли.

# 149
Mnbvcx ,  не се изнервяй мила ,всичко е наред с бебето до 2 или 3 дни ще се гушкате .прити сигорно се гушка вече с  бебока. Hug Hug Hugви бременлийки.

Общи условия

Активация на акаунт