С шкембе си е най-добре 8

• 32 282
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
      newsm44 Краси ,така се зарадвах !Честита Ви дъщеричка! Да е жива и здрава!
            Нека Рая Ви донесе цялото щастие което  може да има на този свят !

И ако искаш може да ни разкажеш как  е минало Grinning. В София ли роди?

# 301
Честита дъщеричка Рая, мило мамче!   bouquet  Hug
Да ти е жива и здрава, да расте умна и красива, да е много щастлива и обичана! Пожелавам на цялото семейство много радостни моменти с малката принцеса!

# 302
  • София
Честито ,мамче - да ти е жива и здрава принцеса Рая !  bouquet

# 303
Честито щастие Красе, нека малката РАЯ да расте много здрава и много щастлива

# 304
  • Варна
Краси, честито! Да ви е жива и здрава малката Рая!

# 305
Рени в Шейново родих с планово секцио защото плода се очакваше голям и при това е ре; секцио.Доволна съм от моя гинеколог,всичко мина добре и аз и Рая сме добре.От втория ден забравих че съм оперирана заради нея.Сега се гледаме и за сега сме много добрички,кърмиме се и дано все така да продължава.
Снимки има много но не зная как да ги кача,когато имам време ще прочета инструкциите.
Обичам ви Hug

# 306
Е, най-после да научим добрата новина, Краси, да ти е жива и здрава малката Рая, да расте без никакви проблеми и да ви радва все така, както в момента. Много хубаво име сте избрали.

# 307
ЧЕСТИТО КРАСА!!!НЕКА МАЛКАТА РАЯ ИЗПЪЛВА СЪРЦАТА ВИ С МНОГО ЛЮБОВ. Hug

# 308
Красе,честита сбъдната мечта.Да ви е жива и здрава малката Рая,и много да ви радва.

# 309
Честита сбъдната мечта Красе
Нека малката Рая бъде много щастлива

# 310
ЧЕСТИТО КРАСЕ   bouquet ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА РАЯ И МНОГО ДА ВИ РАДВА  Hug

# 311
  • Бургас
Краси, честита малка Рая   bouquet. Да расте жива и здрава и да бъдете истински щастливи. Толкова е хубаво, нека има повече такива новини .
Чак се размечтах и аз.....

# 312
ЧЕСТИТО НА МАМА КРАСИ! РАЯ ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВА И ЗДРАВА!  bouquet  bouquet  bouquet

Радвам се, че се чувствате добре и скоро да ни покажеш малкото съкровище Heart Eyes

# 313
Много се радвам на всички нови бебета,появили се на този свят. Карате ме тайничко да си мечтая за срещата и с моя бебок (макар че има още толкова много време до тогава Blush)
Честито на всички мами и само хубави моменти занапред  bouquet

# 314
Много се радвам на всички нови бебета,появили се на този свят. Карате ме тайничко да си мечтая за срещата и с моя бебок (макар че има още толкова много време до тогава Blush)
Честито на всички мами и само хубави моменти занапред  bouquet
И твоя щастлив момент върви към теб!Късмет !
Подреждайте се следващите кандидатки за щастливи майки!!! Hug Да знаем кои предстоят!

Общи условия

Активация на акаунт