С шкембе си е най-добре 8

• 32 285
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Момичета къде да прочета какда пусна снимки?

# 316
Сега ще ти пиша на лични.

# 317
Красе, честита да бъде твоята Рая! Само сълзи от радост да носи в очите на мама! Честито щастие и всичко най-прекрасно за двете ви желая!    bouquet Heart Eyes

# 318
Красенце, честита ви сбъдната мечта! Да ви е жива и здрава, мъничката Рая! Само с обич и щастие да е изпълнен житейският й път! Бързо възстановяване на мама!   bouquet

Добре дошла, мъничка Рая!

# 319
Добре дошла на малката-голяма Рая!  Tada
Краса радвайте се на малката си принцеса, по-голямо щастие от това да гледаме как растат децата ни няма.  Hug
Аз чакам снимки  Simple Smile

# 320
честита сбъдната мечта Краси , Hug Hug Hugда ти е живо и здраво момичето ,нека расте щастливо и безгрижно.

# 321
аз нещо не мога да се справя с качването на снимки,мога само по една Confused

# 322
# 323
Прекрасна е!!! Hug

# 324
  • Варна
Пу да не и е уроки! Голяма сладуранка!

# 325
Краси,честита радост!Честито щастие!Честита сбъдната мечта!
Бог да закриля малката-голяма Рая,да я дари с много здраве,а щастието,безграничната обич и всичко, останало тя ще получи от вас!
Бързо възстановяване на теб и дано моментите на еуфория,преливаща радост и любов,които те обземат в момент,никога не те напущат!Прегръщам ви и двечките!

# 326
 Краси, аз със закъснение..ама като не съм писала в тая тема и така и не стигам до нея... Да ти е жива и здрава Рая- твоята сбъдната мечта! Бъдете много щастливи с нея, да ви радва и да бъде слънцето в живота ви! както казах в месечната тема- малката е прекрасна! И много ме е яд,че не съм разбрала,че си в Шейново, на две крачки ми е..щях да дойда да ви видя...  Hug Hug Hug

# 327
Краси, честита радост и от мен  bouquet!
Да ти е жива и здрава и мноооого щастлива Hug.

# 328
Красе,честита радост.Да ви е жива и здрава малката принцеса,да ви донесе много радост!

На мама -бързо възстановяване Hug Hug Hug

# 329
Краси, Рая е голяма красавица! Да я нацелуваш от нас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт