С шкембе си е най-добре 8

• 32 289
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Честито бебче на мама  5ja, нека малкия да расте много здрав.

# 346
  Честит син на мама Петя !Нека малкия Дани расте здрав и да радва всички около него!

# 347
  • на дъното
Честито синче 5ja,нека да е здрав,щастлив и много обичан

# 348
Честита радост и на Петя!   bouquet  bouquet  bouquet
Толкова много бебета има напоследък... дано все повече и повече щастливи родители да изпълват страниците не само на тази тема, но и на целия подфорум.  fingerscrossed

# 349
Честито бебче на мама Петя,да и е живо и здраво!

Хайде да повдигна малко темата,че много надолу отишла. Wink
Аз започнах да си събирам багажа ,колкото и да ми е невероятно,ама идва вече времето.Бебока е добре,гледахме го,доктора каза,че всичко е наред,засега няма никакви притеснения ,така че да не бързаме за операцията,не сме определили дата,но когато постъпя ще определяме.Аз се чудя на кое легло да легна и на коя страна да се завъртя,ама това да са ми оплакванията.

Целувки на всички и не оставяйте темичката надолу.
Дано по-скоро се изпълни с много пишещи.

# 350
Мерри, радвам се че бебока е добре! Хайде, ти си на ред скоро да ни зарадваш!  Hug

# 351
  • Варна
мерри, още малко търпение, мила! Времето още е хубаво, порадвай се на свободата си да се придвижваш, че като дойде бебо ще си бъдете във вашия малък свят.  Hug Всичко да мине прекрасно!

# 352
  • Варна
Мерри още малко остана. Радвам се на хубавите новини. Ще имаш най-хубавия подарък за Коледа. Laughing

# 353
Здравейте момичета не съм писала от цяла вечност но лежах а задържане. Пуснаха ме във вторник и в понеделник влизам от ново защото другия вторник ми е секциото и чакам с нетърпения да видя малката дама,

# 354
  • Варна
Silvia стискам палци всичко да е наред и другата седмица да ни зарадваш с хубава новина.

# 355
Силвенце Hugвсичко ще бъде наред Hug и ние чакаме с нетърпение да се похвалиш за щестливото събитие.
Стискаме ти палци

# 356
Силвенце Hugвсичко ще бъде наред Hug и ние чакаме с нетърпение да се похвалиш за щестливото събитие.
Стискаме ти палци

Много благодаря

# 357
fingerscrossed за Мерри и Силвия!

# 358
Мерри и Силвия, Hug-ви и стискам силно палци Heart Eyes

# 359
Мерри,Силви, още мъничко и ще гушнете безценните пухкави вързопчета щастие!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт