С шкембе си е най-добре 8

• 32 296
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте аз съм сестрата на Силвия. Днес в 12ч се роди моята малка племенница  Наталия. 3500кг и 50см.

# 361
  • Mediterraneo
Честито   bouquet Перфектни мерки за малка госпожица  Simple Smile

# 362
  • Варна
Честита дъщеричка, Силве! Да ти е жива и здрава и да сте много щастливи всички!   bouquet

# 363
Добре дошла на малката Наталия! Да е жива и здрава, много щастлива и обичана!   bouquet

# 364
Добре дошла на малката Наталия!Да е жива и здрава и много щастлива

Силве,честито мила-

# 365
Добре дошла,мъничка Наталия! Весело, безгрижно и слънчево детство ти желая! Бъди жива и здрава!

Силве, честита ви радост, майче!  bouquet  bouquet  bouquet

# 366
  • София
Честито ти изгряло  слънчице ,мамо Силве!Да ви е жива и здрава принцесата,да е много щастлива ,умна и добра!    bouquet Heart Eyes Hug

# 367
Честита дъщеричка на мама Силвия.

# 368
Честити рожби на temir, електра, сладурана 83, Петя, Силвия. Да са ви живи и здрави малките слънчица  bouquet. Желая леко и безпроблемно гледане.
Краса, честита дъщеричка! Дано съдбата дари малката принцеса Рая с дълъг и щастлив живот, с много любов и късмет. Да бъдат благословенни нашите дечица - сбъднатите ни мечти!

Моля някой да каже как се качват снимки, да покажа и аз нашия Роско.
 хубав ден на всички

# 369
  • Варна
Silvia честито! Да е жива и здрава малката Наталия. Много радост да ви донесе.

# 370
Честито на мама Силвия и добре дошла на малката Наталия.  bouquet
Рокси благодаря ти за пожеланията,чудих се какво става с вас Hug
и вие да сте живи ,здрави и безкрайно щастливи  bouquet

# 371
Рокси, ако искаш имаме общ албум тук: http://www.snimka.bg/

Юзърнейм - silnite, парола -2007

чакаме да видим сладурчо Hug

# 372
                   Честита дъщеричка на мама Силви !
Да расте здрава и много спокойна малката Наталия! Бъдете много щастливи!

# 373
Силви, да ти е честита, жива и здрава малката Наталия. Да бъде много щастлива ...

# 374
Петя,Силви,да са ви живи и здрави рожбичките!Да растат щастливи и весели дечица и да изпълват изстрадалите ви сърца с много щастие и гордост!Много ,много се радвам за споходилото ви щастие!!!Прегръщам и целувам и вас и малките слънчица!!!

Аз се изгубих за доста време,но тя стана една при мен ooooh!От началото на ноември съм в болничен,то не бяха изследвания,висяне пред кабинети,на 17 ме приеха в болницата с контракции на 5 минути,слава богу овладяхме ги/но не ме питайте дали ми остана разум в главата от тогава...или нерви ...или спокойствие.../.Колко системи и инжекции ми сложиха-само бог знае...но важното е ,че увладяхме положението.Изписаха ме.След два дни вдигнах температура,сополи ,кашлици...Три дни не можах да смъкна температурата-пак луднах от притеснение/то не че по-луда от това е възможно де,ама вече и мъжа ми откачи.../.В първия ден ,в който смъкнах температурата,и контракции почти нямах.Помислих си-е,вече нещата май се оправят?!?...и -в 12 през нощта обратно с болки в болницата...Вчера ме изписаха,но сега не смея да кажа ,че съм добре,че то при мен...
Ох,милички,сърцето ми се е свило,броя дните,а има още много,много...Искам да мисля позитивно,искам да съм положително настроена,искам да съм весела и щастлива,за да не тормозя малкото същество...а как,откъде да си открадна малко кураж,как да бъда силна и да вярвам в хубавото?Знам,че с мислите си предизвикваме нещата,искам да мисля хубаво,и то да ми се случва,но неща не знам как...Посъветвайте ме нещо?Мамите,които вече минахте през това-кажете как да се преборя с параноята?Как да оцелея и да дам живот на детенцето си,като съм скована от страх???Помогнете ми,мили мои,знам,че само вие ме разбирате и знаете за какво говоря!!!
Благодаря ви предварително!Прегръщам ви всички!

Общи условия

Активация на акаунт