С шкембе си е най-добре 8

• 32 297
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
ksd_g,единственото което мога да те посъветвам е- без черни мисли ,защото както казваш и ти  самата  понякога сами си ги навличаме. Мисли позитивно, колкото и да ти е трудно. Трябва да бъдеш силна !Успех ти желая и повече никакви оплаквания  Naughty.

# 376
ksd_g Hug не знам доколко е вярно това за черните мисли. Щото кви неща мислих докато бях бременна с Дари...  ooooh! Според мен след всичко, което сме преживяли е невъзможно да караме спокойни и леки бременности. Няма как да е иначе. И не бива да се чувстваме гузни за това пред бебетата. Не е наша вината. Това според мен е първото важно нещо - да приемем, че няма как да не се страхуваме и че това не е повод за вина. Второ - ако можеш измисли си хоби или нещо, с което да ти минава по-бързо времето -рисувай, ший, чети, слушай специлна музика за релаксация. Аз това правих. Което не значи, че страховете изчезваха. Просто времето минаваше една идея по-бързо. И друго - говорихме си с бебето как този път всичко ще е ок. Представях си момента, в който вече се гушкаме.
Гушкам те! Hug

А,да, и пиши, пиши, пиши във форума.  Grinning Така пак минава време, а и мислите ти се отвличат малко или много.

# 377

А,да, и пиши, пиши, пиши във форума.  Grinning Така пак минава време, а и мислите ти се отвличат малко или много.

Това е истината, благодарение на този форум и специално на Лилибон
и като гледах линийките на Светлето , Кикиники и много други мамчета
аз повярвах че ще имам здраво детенце, но и черните мисли си ме връхлитаха,
но пак тук ми ги гонеха  Hug Hug Hug

# 378
ksd_g, миличко другарче.  Hug Hug Hug Моля те да не униваш и да не падаш духом. Спомни си миналата година Жабче и нейните безспирни контракции. И последвай нейния пример с щастлив финал. На Асето, на Ани4ка, на Реа, моят. На всяка една от тук, която не се отказала и се е борила за своята изстрадана среща със щастието. Всяка една тук познава скръбта ти, знае как се чувстваш в момента, знае, че имаш нужда да намериш начин да разтовариш страховете си на някой. Знаеш, че аз ще бъда винаги насреща, защото си много специален за мен ЧОВЕК.  Hug Hug Hug

# 379
Момичета,стиснете по едни палци и за мен.Постъпвам в болница и там ще си чакам секциото.
Целувки на всички Hug Hug Hug

# 380
  • на дъното
Мери едни големи силно стиснати от мен имаш fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverУспех мила Hug

# 381
Мерри,  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 382
  • Варна
Мерри, това досадно време на очакване да минава бързо, а раждането да е леко и да те дари с прекрасно бебе!  newsm10

# 383
Момичета,стиснете по едни палци и за мен.Постъпвам в болница и там ще си чакам секциото.
Целувки на всички Hug Hug Hug
Hug Hug Hug мерри не остана, още малко и ще се гушкате

# 384
# 385
# 386
Мери, и от мен много късмет и чакаме добрата вест Hug!

# 387

Мерри,   Praynig fingerscrossed Още мъничко трепетно очакване и ще гушнеш своето пухкаво вързопче щастие!

# 388
Мерри, имаш и моите силно стиснати палци  Hug Hug Hug Hug Hug

# 389
леко раждане Мери ,всичко ще е както трябва да бъде мила ,скоро ще си най щастливата жена на света
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт