С шкембе си е най-добре 8

• 32 238
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
И мен ме умили поста ти.  Особено като си представих Бела, която целува бебчо в коремче и пожелавалека нощ! Прекрасна кака ще е!
Радвам се, че се чувстваш и звучиш по-добре. Hug

А другите ни бременеещи мами защо не пишат?  newsm78

# 601
svetlana_78,  Hug Hug Hug благодаря,За сега лично съм добре,бебето и то.Излседванията са ми добри,няма белтък в урината,което ме успокой малко.Следят ми бъбречната дейност и урината,за да не се получи пак прееклампсия.Почивам си повечко в къщи и чета за изпити  Mr. GreenHeart Eyes 

# 602
  • Варна
Даниелка, нали знаеш, че прееклампсията се дължи на недоимъчно хранене и най-вече на недостиг на белтъчини. Така че, мила, старай се да си хапваш редовно белтъчни храни - бобови растения, ядки, месо, яйца. От млечните продукти избягвай прясното мляко, че е алергизиращо, но кисело мляко, сирене и кашкавал може. http://prenatal-health.suite101.com/article.cfm/pregnancy_nutrit … _and_preeclampsia

И най-вече - хубави мисли и очаквания!   bouquet

# 603
Lilibon,благодаря  Hug Hug Hug!

# 604
Здравете,мили момичета!
Влизам набързо само да ви кажа,че вече ме пуснаха от болницата и като една вече нормална бременна мога да се върна там за самото раждане
Навлезнах най-накрая в етапа ,в който бебо може да се роди спокойно,той си расте нормално,а аз някакси-невероятно и за мен самата успях да устискам дотук!!!Толкова го чаках този момент,че чак ми се струва невероятно-но слава на бога е факт!!!
Сега стоя и чакам вълшебният момент,в който ще се появи на бял свят моята мечта!
Благодаря Ви на всички,за подкрепата,която ми оказвахте,за куража и оптимизма,които ми вдъхвахте!В това отношение никога няма да забравя невероятната подкрепа на скъпата ми Рони,която не спря и за миг да ми праща от силата,обичта,добротата и приятелството си-Рони,мила,благодаря ти!!!Обичам те много и съм щастлива,че познавам толкова прекрасен човек като теб!!!
И накрая силни прегръдки за всички!!!
Дано скоро се появя пак с най-прекрасната новина!

# 605
 ksd_g  Hug Hug Hug,неостана най тежкото е минало,сега те чакат само хубави и щастливи мигове.Пожелавам ти ги от сърце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 606
ksd_g_g Браво миличка толкова много ме зарадва ,че нямам думи .Много често си мисля и за теб какво стана ,че не си писала толкова време ,много се радвам  Hug Hug Hug,много малко мила ти остана до срещата с твоето момче,всичко лошо вече нека бъде зад гърбът ти и тижелая леко раждане ,пиши ни като се появи твоята рожба

# 607
ksd_g много ме радват новините около тебе. Остана да чакаме да ни се похвалиш, че гушкаш бебчо вече. Малко остана.

# 608
Миличко ksd_g, нямаш представа колко се радвам, че писа и че получихме чрез куриер преди няколко дни вестите, че сте все още 2 в едно с бебчо. Остана още мъничко до така чаканата ви среща с малкото вълшебно създание, което ще те направи отново по-цяла, усмихната и мечтаеща за бъдещето.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ники и Ритката изглеждат невероятно добре. Даже една млада госпожица ме удостои с наместване в маминия й корем. Толкова е хубаво това усещане.  Heart Eyes Heart Eyes
Даниелка, и за теб  Hug

# 609
рони  Hug Hug Hug !

# 610
ksd_g , значи заедно чакаме най-прекрасната новина!  Hug

# 611
Ksd_g smile3501 сега ще чакаме да споделиш сбъднатата си мечта с нас, когато бебенце реши да те зарадва с появата си.

# 612
  • Варна
Ksd q хайде още малко е останало и ще ни зарадваш с хубава новина!
Добре, че е Светлето, че да драснете по някой и друг ред.

# 613
Ми да се отчета и аз  Blush
В понеделник се запписах на ЖК, за сега всичко върви нормално, аз се чувствам много щастлива. Е имам си някой страхове, но си мислех, че ще е по зле положението, може би накрая ще ми е най тежко, но се опитвам да не мисля лоши работи и като че ли действа  Crazy Противно на очакванията ми съм много спокойна и вярвам, че този път всичко ще е наред, дано така да се чувствам докрая.

Много се радвам за мамите, който скоро ще гушкат бебчета, пожелавам ви леки последни метри  Mr. Green

# 614
  • Бургас
ksd_g , много стиснати палчета и от мен и....чакаме хубавата новина  Hug

Общи условия

Активация на акаунт