С шкембе си е най-добре 8

• 32 232
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
ksd_g,тези дни все се сещам за теб и сега така се развълнувах от вестите .Страхотно е, че си на финала,а той ще е най-щастливия.Малко остана ,много късмет ти желая!!! Praynig Къде реши да е раждането и нормално ли?Знаеш ,че и аз от това се вълнувам.

Нека и за мен две думи-вчера бях на преглед,бебчо е мн добре в показателите ,които на този етап се следят.Изследвания доста правих,единствено ме притеснява урината,не ми е ясно какво е това -"2-3 левкоцита,урати,плоски епителни клетки".Иначе се чувствам добре,коремчето започва да личи,толкова положително ме зарежда това че идва лято и ще сме само навън и времето ще върви по -бързо.

На  всички бременни мами желая леко бременеене и само положителни емоции:hug:

Благодаря на всички тук,че се подкрепяме!

# 616
pashic дано само такива добри новини да ни носиш докрая  Hug Hug Hug

# 617
погал на всички бременни коремчета  Hug

# 618
Хайде до края все такива новини да ни носиш.
Изследвания доста правих,единствено ме притеснява урината,не ми е ясно какво е това -"2-3 левкоцита,урати,плоски епителни клетки".
И аз съм имала такива резултати. Бях се притеснила и веднага отидох на лекар.Каза ми, че това е абсолютно нормална находка в урината на здрав човек, и няма нищо общо с бременноста, и не и пречи.

# 619
Хайде до края все такива новини да ни носиш.
Изследвания доста правих,единствено ме притеснява урината,не ми е ясно какво е това -"2-3 левкоцита,урати,плоски епителни клетки".
И аз съм имала такива резултати. Бях се притеснила и веднага отидох на лекар.Каза ми, че това е абсолютно нормална находка в урината на здрав човек, и няма нищо общо с бременноста, и не и пречи.
Днес говорих с лекаря,каза че няма проблем ,но за всеки случай да направя още едно изследване и ако пак има същото да взема едно прахче монорал(било съвместимо с бременност).
Как е твоя Шошко,проходи ли?

# 620
Всички бременелки звучат прекрасно   bouquet
ksd_g ,чакаме с теб най-хубавата новина, скоро ще гушкаш твоето щастие  Hug

# 621
 Моят хулиган се е извъртял седалищно. Явно преди 2 нощи я е свършил тая работа, щото вчера ритниците му бяха доста неприятни, направо болезнени:( Днес ходихме да ни види доктора, който констатира това, което аз подозирах. Сега рита все навътре и надолу. Ще трябва да му поговоря да се обърне, че не ми е конфортно:(
 Записът на тоновете е добър.
 Имам си Е.коли в урината и трябва да пия АБ.
 Имам си гъби /както винаги/.
 Вече си имам и сенна хрема- нормална екстра за сезона.

Подгонила ме е параноята- рита-не рита. Ставам сутрин и бебето спи, явно. Ослушвам се за ритници. Няма. Свива ми се всичко и започвам да го подрусвам горкия, докато ми отговори. Всичко това, щото лошото първия път се случи точно по това време на бременността.

Рапорт даден!

# 622
Да взема да дам и аз един рапорт. Днес бях да преглед, всичко върви добре, най - вероятно ще е момиченце, което много ме радва.
До сега уж бях спокойна, ама последните дни явно хормоните са ме треснали и взе да ми става едно ревливо и снощи като му ударих един рев едва се спрях. Стана ми много мъчно за моето ангелче и едни такива мисли ме налегнаха и не знам как ще я карам. Уж бях посвикнала с мисълта, че е на едно по добро място и трябва да бъда спокойна и да продължа на пред, а сега какво ми стана....

KikiNiki няма да се даваш на параноята, всичко ще е наред, още малко е останало и ще гушкаш дребосъчето. 

# 623
  • Варна
KikiNiki хайде малко остана, изгони лошите мисли, трудничко е, но мисли само положително!
Beru6ka нека все така да са добри новините от прегледите!

# 624
Ники,още съвсем мъничко,и после един прекрасен бебешор,да се гушкате и да се гледате,страхотно.
Последните дни наистина като че ли едва минават,но си струва цялото чакане само като ги погледнеш,ти си знаеш ,де,имаш една прекрасна сладурана,целувки за нея ,намачкай я от нас. Hug Hug Hug

# 625
Здравейте!Някой има ли новини за Ksd_g,кога ли ще се включи?
НИКИ,леко раждане ти желая! Hug

# 626
Здравейте,мили момичета!
Влизам много набързо,защото моето момче е вече с колики,непрекъснато е гладно и колкото и да не ми се искаше,май вече го свикнахме на ръце;
Но както и да е,по-важното е ,че вече съм щастлива мама на още едно прекрасно момченце Стефан се роди на 21`04`2010г в гр Поморие,тежеше 3550гр и беше 52 см;Роди се много бързо,но това беше най-болезненото ми раждане,а и възтановяването ми след това беше кошмар;след раждането имах няколко денонощия адски силни контракции,като за раждане;Обясниха ми,че след второто раждане,всяко следващо е така,защото матката вече била преразтегната и съответно по-трудно се свивала;Но след десетия ден всичко отшумя,и шевовете вече бяха забравени и контракциите;Най-важното беше,че моето слънчице вече е в прегръдките ми!!!
Огромна утеха и радост ми носи това малко съкровище,но не мога да не отбележа,че болката и мъката по Сиянна си е същата,дори сега често изпадам в ситуации,в които като се радвам и целувам Течо-Мечо(така го наричаме вкъщи),ми става адски мъчно ,че не можах да се порадам по същия начин на моето момиченце,че тя си отиде от този свят без да мога да и дам и частица от ласките и нежността си;в тези моменти плача много,но си казвам ,че всичко което миналата година не можах да и го дам сега мога да и го дам чрез братчето и,целувам го,прегръщам го двойно-и заради него и заради нея;
Ох,милички,явно сме обречени и пълно щастие за нас няма и няма да има,но се моля поне да успеем да се порадваме на това,което имаме и да не позволяваме на мъката да ни пречи!Надявам се с времето да свикна,да я приютя дълбоко в сърцето си и да не обременявам малкото си момченце с нея-все пак той няма никаква вина и заслужава пълноценно да му се радвам!
Простете ми за тъжният пост,но в мен бушуват толкова различни чувства,толкова съм щъстлива и в същото време нещастна,а само вие можете да ме разберете!
Прегръщам ви всички и ви целувам!Целувки ви праща и Стефан!

пп Съжалявам,че пиша малко объркано,но клавиша с точката ми е повреден и го карам с каквото намеря Crazy
А и между другото забравих да ви споделя,че Стефан е уголемено копие на сестра си,като го гледам виждам нея,само че с 1,5 кг отгоре

# 627
 ksd_g,толкова ме зарадва поста ти,сълзите немогат да спрат още !Честито ви момче Стефан.Много да ви слуша и да ви носи само радости  Hug Hug Hug!Немога да си събера думите още  Heart Eyes  Hug Hug!Много ме е мило  Heart Eyes !

# 628
ksd_g при кого роди в Поморие? С избор на лекар ли беше ?

# 629
  • Варна
Ksd_q нека много радост ти носи малкото ти момченце!

Общи условия

Активация на акаунт