С шкембе си е най-добре 8

• 32 227
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ksd ,честито ви момченце!Да ви е жив и здрав,много да ви радва!

# 631
Четито мила, ksd_g! Да ви е жив и здрав СТЕФАН!Нек аозари живота ви с много щастие ,нека расте в много обич!  bouquet Hug

Избрали сте отново име със "С" ,и аз над имена със С се чудя.Ех  и аз нямам търпение да си гушна бебчето,но още даже какво ще е не знаем,този път нямам никаква идея ,никакви предчувствия!

# 632
  • Mediterraneo
ksd_g, честит ти син   bouquet Да расте здрав и усмихнат и много да ви радва!

Ники, то не остана! Дръж се, времето неумолимо си тече, въпреки че понякога ни се струва обратното. Съвсем скоро ще гушкаш бебе  Hug

# 633
  • Бургас
ksd_g , честито ти жадувано щастие ! Нека да расте много здрав, усмихнат и палав, разбира се  Wink
Гушкай си го много, той получава така любов за двама  Simple Smile Кака знае, че ласките са и за нея  Hug

# 634
ksd_g - честито пожелавам ти  малкия Стефан да бъде жив здрав много щаслив и да сбъдне всичките ти мечти.

# 635
  • Бургас
Първо да честитя на ksd_g малкия Стефан, пожелавам ви безоблачно щастие и много смях и детски глъч да се чува в дома ви от тук нататък.

Ох,милички,явно сме обречени и пълно щастие за нас няма и няма да има,но се моля поне да успеем да се порадваме на това,което имаме и да не позволяваме на мъката да ни пречи!Надявам се с времето да свикна,да я приютя дълбоко в сърцето си и да не обременявам малкото си момченце с нея-все пак той няма никаква вина и заслужава пълноценно да му се радвам!
ksd_g, миличка все едно чета своите мисли.

Ники, стискам палци всичко да мине възможно най- леко и скоро да си щастлива мама на син!

beru6ka, моето състояние е същото. Може да се каже , че почти всеки ден съм със сълзи в очите си, много често си мисля за моето ангелче , не мога и не мога да спотая болката си дълбоко в мен , постоянно ме раздрира от вътре, а не искам да обременявам бебока в мен , но не мога да заповядам на сърцето си, просто не става...

Сега да напиша един ред за себе си. Минала седмица бяхме на ФМ при доц. Димитрова в Сф, засега бебчо се развива добре, но още е рано да се дават крайни заключения за сърчицето, защото неговото развитие приключва към 22 седмица. Ще трябва да правим задължително минимум 2 фетални ехокардиогрофии , освен стандартните ФМ. Голяяямата изненада беше , че според доцентката е 100 % момче  stork-boy, мъжа ми противно на нейното мнение очакваше отново момиченце и съответно  Shocked, искаше ни се да е отново момиченце, отново по някакъв начин да бъдем с нашата непрежалима дъщеричка, но ...Важното е да е жив и здрав. Много ми е тежка тази бременност от психологична гледна точка, като се сетя за първата колко бях щастлива , безгрижна, в очакване , в трепет. Сега е много различно... , една приятелка ме обвинява , че не съм честна спрямо бебока , който нося, но какво да направя , не искам да тъжа, но не мога , чувството е по -силно от мен. Хората , които не са минали през ужаса да загубят детето си не знаят в какъв кошмар от спомени живеем.

Стана доста дълъг пост , но ще ме извините , за което  Hug

# 636
...Голяяямата изненада беше , че според доцентката е 100 % момче  stork-boy, мъжа ми противно на нейното мнение очакваше отново момиченце и съответно  Shocked, искаше ни се да е отново момиченце, отново по някакъв начин да бъдем с нашата непрежалима дъщеричка, но ...Важното е да е жив и здрав. Много ми е тежка тази бременност от психологична гледна точка, като се сетя за първата колко бях щастлива , безгрижна, в очакване , в трепет. Сега е много различно... , една приятелка ме обвинява , че не съм честна спрямо бебока , който нося, но какво да направя , не искам да тъжа, но не мога , чувството е по -силно от мен. Хората , които не са минали през ужаса да загубят детето си не знаят в какъв кошмар от спомени живеем.

Това все едно аз съм го писала през предишната ми бременност с Бела. Аз загубих момченце... сега пак нося момченце и спомените и ужасът са ми много близки,сякаш беше вчера. Вече нямам търпение да го гушна и да знам,че всичко е наред. Правя шантави аналогии с миналия път... Няма да продължавам, мога много да изпиша, но всяка една от пишещите тук ще ме разбере и без да продължвам... Както и аз те разбирам прекрасно spoko Бъди сигурна, че в момента, в който гушнеш момченцето си, ще се изпълниш с толкова топлина и любов Heart Eyes  А пък след някоя и друга година, като нищо ще се окажеш отново бременна и ще носиш дъщеричка.
 И друг път съм го писала това- когато доктора ми каза, че плацентата ми има същата аномалия като първия път, ревах все едно съм загубила и това бебе, оплаквах го все едно го няма вече. А то през цялото време ме риташе в корема. Докато не осъзнах, че оплаквам жив човек. До последно бременността ми беше просто "необходимо зло, през което трябва да премина", не вложих грам емоция, купих основни неща, но ги набутах в шкафа и не ги погледнах до края. Вече бях била щастлива бременна, пазарувала с желание, очаквала с нетърпение. Но когато  я видях и я прегърнах..всичко се промени. И сега при всеки случай я прегръщам, целувам и й повтарям колко я обичам... Не знам дали съм я ощетила откъм емоции през бременността, сега се стремя да й давам всикчо, което мога Heart Eyes
 Нани, вярвай,че този път ще е различен, че всичко ще е наред! Опитвай се да пъдиш лошите мисли. Казвам "опитвай" и се моля да успееш да ги изпъдиш Praynig

КСД, и твоя пост много ме развълнува. Всъщност се развълнувах още щом прочетох новината за твоето раждане в отчетната тема. Да ти е жив и здрав Стефан, да ви даде всичката радост и щастие на света!!!

Моят младеж е голям акробат. Вечер толкова беснее, че чак на моменти ме боли и естествено, се чудя нормално ли е това или не... Заради бактериите в урината пия АБ от 2 дни, лекувам и гъби. Умишлено накрая го правя, че да съм за изчистила за изследванията в болницата. Изпитвам една странна носталгия- ще кажете, че съм луда, но от известно време си мисля, че живот и здраве, не планирам да забременявам повече... и ми е мъчно за това усешане на ритници и местещ се корем наляво-надясно при мисълта, че може би повече няма да ми се случи Mr. Green луда работа:) 

# 637
  • Бургас
Ники  Hug, много ти благодаря за думите, вдъхват ми някак сили, имах нужда да го чуя от някоя "сестра" по съдба. Стискам палци скоро да си гушнеш синчето. Относно усещането за бременност... мисля , че е нормално , особено за нас майки , които са загубили детенце. Имам чувство , че имаме по - развито усещане за майчинство ... Hug

# 638
  • на дъното
nani-banani абсолютно по същия начен се чувствах цели 9 месеца с Дени,постоянно си поплаквах,но много се владеех,че иначе нямаше спиране.Та мисълта ми е когато ти се плачи плачи,не го сдържай пусни мъката си но се опитвай и да казваш Стоп заради човечето в себе си.Болката е с нас за цял живот,но с появата на другото дете малко по поносима става и това е покрай грижите с които сме заето по-цял ден.Прегръщам те  Hug и погал по коремчето.
KikiNik не остана  Hug имаш едни палци от мен за на финал Hug
ksd_g Прекрасни мерки има малкия герой Hug,а най вероятно те е боляло от системата с окситоцин която слагат след операцията а ти май така роди newsm78,но по-важното е ,че вече се гушкате.Целувки на двама ви Hug
pashic и едно погал от мен за твоето коремче Hug

# 639
  • Бургас
silviayo  Hug

# 640
Аууу, каква прекрасна новина имало тук, а аз чак сега да я видя!

ksd_g, честито, миличка! Да ви е жив и здрав мъничкият Стефан и само с щастие и радост да изпълва ежедневието ви! И вие живи и здрави покрай него!   bouquet Hug

А иначе...винаги ще носим в сърцата си празнината и спомена.

Гуш на всички тумбачета!

Ритко,Ники, този е вашият месец!  Heart Eyes

# 641
KikiNiki,желая ти леко раждане на живо и здраво бебче! Praynig Praynig Praynig
Очакваме скоро новини от теб!

# 642
pashic KikiNiki вече е родила и си има малък сладък мъж Simple Smile, ето виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=494296.90

# 643
pashic KikiNiki вече е родила и си има малък сладък мъж Simple Smile, ето виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=494296.90
Честито им бебе Габриел!Да е жив и здрав!Желая му прекрасно детство! КикиНики,бързо да се възстановиш и те чакаме да разкажеш! bouquet
Аз в другата тема не чета,а там явно повече се пише!

# 644
pashic, а ти как си миличка? Не се отчиташ редовно, а те мисля.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт