С шкембе си е най-добре 8

• 32 206
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Danielkka ти май няма да се бавиш много  Mr. Green Стискам палци всичко да е наред и да мине леко раждането  Hug. И да не забравиш да се похвалиш после  Crazy

# 661
Danielka,много стиснати палци от мен! Praynig Peace  Всичко ще е наред!  Praynig
Моя съвет е да ходиш по-често на запис на тоновете! Peace

# 662
  • Бургас
Нани-Банани се губи само ,ама знам че и те с бебко са добре (нали сме заедно в отчетни)!Значи 4 бр мами! Crazy

Е, вярна дружка си имам аз,  Wink не ме забравя  Hug
За протокола да напиша, че засега не се оплаквам, в общи линии съм добре, изключая емоционалната част от нещата .

# 663
Ама май ще се караме Laughingзащо нашата прекрасна мама nani-banani ,сърфира в нета , а  не спи по това врреме ?Едно е сигурно бебо ще стане добър хакер  Laughing  Hug  Hug много късмет и здраве за цялото семейство!

# 664
  • Бургас
Дианче, имаш много целувки и прегръдки от мен  Hug. За хакера  Joy ще го видим младежа що за чудо на природата  ще е. Ти как си? Звучиш ми добре, колкото може да бъдеш след преживяното. Стискам ти палци на теб и на всичко момичета.

# 665
Благодаря ти от сърце ,опитвам се да мисля позитивно ,повече да се усмихвам ,не че няма и лоши дни ,но за да стана добра и здрава майка ми трябват сили .Нашите ангелчета   заслужават да ни гледат от небето повече с усмивки на лице , от колкото със сълзи в очите .А ти да се пазиш ,да се глезиш и да пишеш как си ! Много здраве и усмивки  Hug Hug

# 666
nani-banani, pashic, beru6ka, знам колко може да е изтормозващо чакането и как тягостно понякога се влачи времето. Но и това ще остане само спомен в момента, в който гушнете мъничките пухкави вързопчета.  Heart Eyes Grinning

Аз като една видна клюкарка проверих - Даниелка още не е родила. Стискам палци за леко раждане, Даниелка.  Peace

# 667
леко раждане на Даниелка и от мен  Hug

# 668
леко раждане на Даниелка и от мен  Hug
Виждам ,че си бременна!Имаме ново попълнение в списъка! Hug
Желая ти леко бременеене и щастлив финал!

# 669
Я имаме си ново попълнение  Mr. Green Добре че pashic е по наблюдателна.
kroelahai лека бременност и от мен и да гушкаш най-сладкото бебена финала.

Как се радвам като видя нова бременна в тази тема, хайде скоро да има още попълнения  Hug

# 670
Много ми се иска  да има нови бременни мами ,дано този месец да е на късмет на бебе правещите  Praynig Praynig Praynig

# 671
 kroelahai, страшно се радвам за теб! Стискам палци за щастлив финал и прекрасно бебе!

Лека бременност и раждане на всичките ни коремчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 672
  • Бургас
KikiNikiHug

# 673
От Danielkka:

Днес в 11.15 се роди 3500 53 см малката ми принцеса Дияна. Нормално раждане. Поздрави на всички!

Честита й дъщеричка и заслужено щастие!Да бъде жива и здрава !

# 674
Още веднъж: Честита радост Даниелка! Да ти е жива и здрава малката принцеса Дияна  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт