С шкембе си е най-добре 8

• 32 220
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ти Нефертити ,че си се сетила за мен!Аз съм добре на този етап,нямам никакви притеснения !Корема вече расте видимо ,тези дни започнах да усещам бебчо,нямам търпение за пола и ФМ през юни в София! Радвам се,че  започва лято ,сезона е прекрасен и знам че ще мине бързо,ще дойде октомври и вече ще си имаме бебе,само да е живо и здраво! Praynig Hug

# 646
  • Варна
Реших да побутна малко тази тема!
Никой от бременеещите не пише и не се отчита!

# 647
Е ,да ,тази тема нещо се загуби по трасето!
Аз си дебелея  и нямам търпение вече!Жегите са ужасни и си стоя само в къщи! Hug

# 648
Тук сме ,тук сме.  Mr. Green
Ама много бавно минава това време  Rolling Eyes  Mr. Green !

# 649
И на мен много, ама много бавно ми минава времето, имам чувството, че от 100 години съм в шестия месец и няма край. Danielkka на теб поне ти остава още малко, на финалната права си  Mr. Green

# 650
Хайде майчета,още мъничко остава за вас,а аз се надявам скоро тук да застъпи новата "смяна"от бременни тумбачета,пък дано и аз съм една от тях PraynigПожелавам на всички ви живи,здрави и пухкави бебоци! Hug

# 651
pashic,Danielkka, beru6ka радвам се, че сте добре.
Мари Ив от сърце ти пожелавам много скоро да ни се похвалиш, че отново си бременна.

# 652
Значи три ли сме чакащи? Hug Praynig
МариИв,до октомври се готви да застъпиш смяната  Peace Praynig Heart Eyes

# 653
Слушам и изпълнявам! Wink

# 654
  • Варна
Радвам се, че сте добре и драснахте по някой ред. Това може би е най-хубавата тема в този подфорум, така че е хубаво да има повечко пишещи в нея! Peace

# 655
  • на дъното
Е браво разписахте се  Grinning Радвам се за всички тумбаци,че са добре и по често давайте отчет Hug

# 656
  • Mediterraneo
Напълно ви вярвам, че времето за вас е спряло и едва се точи. Но пък очакването е толкова сладко, нали?!

# 657
Напълно ви вярвам, че времето за вас е спряло и едва се точи. Но пък очакването е толкова сладко, нали?!
О даа,да идва момента вече  Mr. Green ,че нямам търпение.  Heart Eyes

# 658
Нани-Банани се губи само ,ама знам че и те с бебко са добре (нали сме заедно в отчетни)!Значи 4 бр мами! Crazy

За мен е мн досаден август,после септември ще си имам първокласничка и докато се занимавам с нея ще дойде ред да раждам! Heart Eyes

# 659
Момичета намотах се по пътищата  Mr. Green.За прегледа-бебе е слязло ниско долу,бялото течение което имам се предполага че е изтичане на тапа  newsm78 ,ама много рано ми се струва.Плацентата е 2 степен ,Бебе е с главата надолу ,ама много ниско долу  Shocked .Пуснаха ми направление за хоспелизация и изследвания кръв и урина.След 7 дена пак на доктор  за запис на тонове "ако не съм родило до тогава"  Shocked ,както се изказа доки.Кръвното ми е нормално,сърдечната дейност на бебето също.Казах му за болките в срамната кост,каза ми че е нормално от натиска на бебето  Rolling Eyes .Та това е за сега  Mr. Green ,чакане му е майката  35 !

Общи условия

Активация на акаунт