С шкембе си е най-добре 8

• 32 195
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
kroelahai, не съм чувала за него. Но и аз съм ЗА софийските доктори.

# 706
 kroelahai, Томова няма общо с Фемина. Или ще ходиш и на двете места?

# 707
  • Варна
Kroelahai радвам се, че прегледът е минал добре и всичко с бебчо и теб е наред. Само така да е до края.

# 708
Берушка, нормално е да се тревожиш за раждането. Но всъщност то е и най-сладката част от цялата бременност. Опитай се така да гледаш на него. Всичко ще бъде наред. Просто не спирай да си го повтаряш.Ще бъде!

Кроела, нямаше да е естествено ако карахме спокойни бременности. След всичко, което сме преживели е повече от нормално да сме изпълнени с притеснения. Всеки си носи страховете. И да ги изолираме или подтиснем е невъзможно. Важното е, че в крайна сметка колкото и дълга да ни се струва бременността идва момент, в който гушваме прекрасното малко вързопче. И този момент компенсира всичките тези дълги дни на безпокойство, тревоги и страхове. Когато страховете ти те обсебят напълно се опитай да мислиш за този прекрасен момент. Hug

# 709
Виолета Димитрова ,не Томова объркала съм нещо .
определено ще съм там ,но тези дни ще си запиша час .
Ако някой може да предложи някой добър пишете ,все пак имаме си мами от София.За сърцето се чудя при кого да отида ,там в Фемина го правят ,но незнам кой лекар ,тази Димитрова само ФМ ли прави . newsm78

# 710
Kroelahai Hug знаеш,че сме насреща само кажи и ще запазим час за Трета градска болница за сърчицето там са най добри и стискам палци  Peace / pedcard@heardhospital.bg/ това e мейла им.Секретариат-822-18-04,Амбулаторен кабинет 9217-108.Ако ти откажат по телефона записване, ще отида лично не е проблем на 5 минути време.

# 711
 Embarassed Embarassed /pedcard@hearthospital.bg/малко съм сменила едната буква Embarassed

# 712
дай ми друго предложение Диде ,там почина бебето ми като се сетя как 5 часа бях пред операционната ,как я изнесоха ,как я видях преди операцията ,как после мъжът ми ходи до моргата ауу направо няма да мога ,а няма ли други добри лекари ,които да не работят там ?

# 713
За сърце най-добра водят Томова. Тя прави точно фетална ехокардиография. А във Фемина ехокардиография прави Спасов.

svetlana_78 благодаря за куража, който ми вдъхваш, опитвам се да си повтарям, че всичко ще е наред, но мен точно от раждането ме е най - страх, понеже първия път точно там се обърка всичко. Докато не си гушна бебето едва ли ще се успокоя.

# 714
къде работи Томова.?
пиши ако знаеш  мила ,че след някой друг ден вече трябва час да си взема.
всичко ще е наред С ТЕБ И БЕБЕТО ,НЕ СЕ ТРЕВОЖИ  Hug Hug Hug

# 715
Ето ти линкче http://www.docenttomova.bg/ има и координати и телефони

# 716
Съжалявам,не исках да те връщам към тези моменти извини ме Hug

# 717
Дидке  знам мила , Hugне се тревожи .

# 718
Минавам да пожелая успех на всички и лягам защото Диди спинка да използвам момента  Mr. Green !Цунки  Hug Hug Hug

# 719
Някои да има новини от нашето момиче
Нани Банани ,май вече не е две в едно ,хайде чакаме благата вест  Simple Smile
Даниелка да и нацелуваш дупето на тази малка красавица от мен . Hug

Общи условия

Активация на акаунт