С шкембе си е най-добре 8

• 32 195
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Даниелка ,мерси! Hug
Нани-Банани е в очакване всеки момент!Последна седмица от термина й!Дано скоро се гушкат! Praynig

# 721
pashic неостана мила,леко раждане и чакаме добри вести скоро от теб  Hug  Praynig  Hug!
kroelahai мерси ще я нацелувам  Mr. Green !
Лек ден   bouquet !

# 722
Тези дни навън често вали. Дали не е знак за предстоящ бебешки валеж? Wink Heart Eyes

Берушка, знам, миличка! Но всичко ще бъде наред! Наистина! Hug

# 723
  • Бургас
 Мили момичета  Hug

Минавам да ви се похваля   Simple Smile Вече съм най  - щастливата мама със син Александър. Роди се на 15 октомври, 3 500 гр., 50 см. Вече сме си вкъщи и не може да му се нарадваме и нагушкаме. Невероятно щастие  Heart Eyes Не мога да ви опиша какво чувствам. Моля на Господ да ми го пази и да ми е здравичък само  Praynig Силно ви прегръщам и пожелавам на тези , които се борят за мечтата си да гушкат живо и здраво бебче, скоро да стане реалност!

Надявам се Пашик да не ми се обиде , но само да ви споделя, че тя роди също на 15 октомври , момиченце Симона  Simple Smile

kroelahai, относно Фемина и кардиолога , в Фемина преглежда д-р Спасов, с който имах възможността да се запозная , защото той също така работи и в Токуда , където родих. Та той ми направи мн добро впечатление, той прегледа малкия като се роди.

# 724
nani-banani честита ти радост. Да ти е живо и здраво момчето, много усмивки да ви носи и само хубави моменти да имате.

А за Пашик (както и за теб) вече знаем  Mr. Green

# 725
Честито и от мен! Да са живи и здарави Александър и Симона, много да радват мама и тати,нека усмивката никога не слиза от лицата им!Много целувки и прегръдки!

# 726
  smile3501 Още веднъж поздрави за Нани и Пашик!Да са живи и здрави бебенцата и много да ви радват.  bouquet

# 727
Нани,как ще се обидя толкова се радвам  Hug  Аз тайно се надявах да сме на една дата  Peace  Heart Eyes Да са ни живи и здрави!!!  Praynig Praynig Praynig

Благодаря на всички!

# 728
  • Бургас
pashic , nani-banani   - направихте деня ми по-светъл  Heart Eyes
Много се радвам за вашите съкровища и им пожелавам мнооого здраве и хиляди усмивки  Hug

# 729
Хайде нови мами да се нареждат! Heart Eyes  Praynig
Берушка ,леко раждане и успех!!

# 730
Ехо ...................къде сте ?
никой не пише тук в най хубавата тема  Hug.
ами аз да се отчета ,по бременна съм от всякога ,имам си всички симптоми ,главоболие ,безсъние ,леко гадене , вълчи глад  , Simple Smile.
и всичко каквото се сетите за бременните ,едно обаче ме тормози ,не ми се излиза никъде и като ли ,че се крия от хората ,почти никой не знае ,че съм бременна.
Толкова  съм щастлива ,че чакам дете ,и същото време толкова и уплашена Знаех ,че ще ми е трудно ,но чак толкова  Sad
толкова от мен за сега  Hug
обичайте се и правете бебета.
забравих да ви кажа чакам  stork-boyмомчеееее Heart Eyes Grinning

# 731
Кроела, честити сини гащички! Нормално е да те е страх, мисли за синчето си как ще го гушкаш и така е по-леко!

# 732
Кроела,честито синичко вързопче!лека бременност до финала!

# 733
  • Варна
Kroelahai честити сини гащи.

# 734
Нани, Пашик, вие май не сте видели честитките в месечната тема за октомври. Ние на момента научихме за раждането на мъничките съкровища. Peace

Кроела, честити сини гащи и от мен! С момчета е мнооого забавно, макар и влудяващо на моменти Grinning

Общи условия

Активация на акаунт