С шкембе си е най-добре 8

• 32 221
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
мерри - наминавай по-честичко Hug Heart Eyes
краса - стискам палци Praynig Praynig Praynig спазвай диетката - всичко ще е наред! Hug

# 61
Красе, стискам ти палци, успокой се, защото понякога кръвната захар се вдига и от нерви и притеснения.
Сладуранче с малко закъснение ти пожелавам дълъг и щастлив семеен живот изпълнен с много деца и внуци
Притинце, тебе вече започвам редовно да те следя, малко ти остана след малко повече от месец ще си гушкаш бебчето

# 62
Красенце, аз си признавам, че не съм компетентна, но какво означава да са в повече водите?
 Вярвам,че всичко ще си дойде на мястото - щом си под наблюдение. Peace Praynig

# 63
КРАСИ ВСИЧКО ЩЕ Е НА РЕД МИЛА ,ПОЧИВАЙ СИ ПОВЕЧЕ И МИСЛИ ПОЗИТИВНО И С МАЛКО ДИЕТА НЯМА ДА ИМАШ ПРОБЛЕМИ . Hug Hug Hug

# 64
  • Варна
Красе стискам палци! Спадвай диетата и всичко ще е наред!

# 65
Красе,стискам палци и аз всичко да е наред.Пази си диетката,и щом те следят честичко това е добре.
Иначе  сигурно и друг път съм писала,че щерката се роди 4,400,корема ми беше грамаден,за водите никой не ми е споменавал,но тя също се движеше с 2 седмици напред,на консултациите сто пъти ме питаха да не съм си объркала датата на ПРМ,защото още в първия ден на 9 месец я гледаха и казваха че е готова за раждане.Както и да е ,тя се роди пет дни преди термин и всичко беше наред.
Сигурна съм ,че и при теб ще бъде наред. Hug

# 66
Мерри, почивай си, сега ти се е паднало!

Краси, вярвам че всичко ще е наред, спазвай си диетата и няма да има проблеми! Не се притеснявай  Hug

Благодаря за пожеланията!
Мноооого Hug и погал на коремчетата!

# 67
-Честито,сладуранче

Красе,стискам силно палци и те Hug

Притенеце радвам се,че при вас всичко е наред

На всички погал Heart Eyes

# 68
Краса, всичко ще бъде наред, не остава много. Hug
Сладурана, честито ''бракуване'', да сте все така влюбени и щастливи и да давате пример с любовта си на мнoгoбройното си поколение.  Two Hearts   bouquet
Прити и аз като теб съм се заела с основно почистване, но при мен трае вече 2 месеца.  Laughing
Мен нещо започва да ме дострашава, хем не мога да дочакам деня, хем се страхувам от него, и аз не знам вече какво искам май. Днес бях на лекар, всичко е наред, било се посмъкнало надолу бебето, каквото и да означава това, но всичко било затворено.  ooooh! Ох, страшна терминология ползвам. След 2 седмици пак на преглед, а след 3 ми е термина, направо не мога да повярвам, ами че три седмици не са никак много.  Hug всички.

# 69
mnbvcx Hugто времето при теб си е дошло Hug
стискам палци за леко раждане и здраво и много сладко бебче

# 70
mnbvcx ма то вярно не останало Grinning
стискам палци мила

# 71
mnbvcx , съвсем малко остана. Praynig Завършвай почистването че време няма. Laughing

# 72
mnbvcx - стискам палци Praynig Praynig Praynig, ти си ни първата октомврийка, аз и сладурана теб чакаме Hug Heart Eyes

# 73
mnbvcx  fingerscrossed скоро ще се гушкате

˙·٠ pretty٠·˙ мен ме мъчат едни контракции и може и двете де ви изпреваря.
Стискам кълки ама то ако тръгне няма да ме пита, ох дано изчака, рано му е още Praynig

# 74
mnbvcx  fingerscrossed скоро ще се гушкате

˙·٠ pretty٠·˙ мен ме мъчат едни контракции и може и двете де ви изпреваря.
Стискам кълки ама то ако тръгне няма да ме пита, ох дано изчака, рано му е още Praynig

Ааааа, моля, моля Naughty тука има ред . . .
Ще чака малката душица, пък ако много иска навън . . . абе  важното е всичко да е наред Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт