С шкембе си е най-добре 8

• 32 221
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Прити,  не бой се мила. Всичко ще бъде наред, само не мисли лоши неща  Hug.

# 91
Прити, спокойно, всичко е наред, наистина не допускай лоши мисли. Иначе за стиснатите палчета, то се подразбира  Hug

# 92
благодаря ви момичета Hug, но това с недопускането на лоши мисли ми е мисия невъзможна . . . направо съм като разбита - не знаех, че съм токова зле с нервите . . .
дано Господ бъде милостив този  път Praynig Praynig Praynig

# 93
 Praynig Praynig Praynig ˙·٠ pretty٠·˙ 

# 94
Прити всичко ще е наред,случва се за момент да се вдигне пулса или да спадне.Ако плода се задушава при контракции то ще е при всяка контракция няма да е моментно и тогава ще ти препоръчат раждане.Не се тормози излишно,докторите какво ти казаха?А плацентата коя степен на зрялост е?

# 95
Прити всичко ще е наред,случва се за момент да се вдигне пулса или да спадне.Ако плода се задушава при контракции то ще е при всяка контракция няма да е моментно и тогава ще ти препоръчат раждане.Не се тормози излишно,докторите какво ти казаха?А плацентата коя степен на зрялост е?
Казаха, че може да е от позицията в която правим записа - аз седя обикновено, а не лежа - след като полегнах тоновете бяха ок.
Плацентата при последния преглед преди 3 седмици беше 2 към 3 степен.

# 96
˙·٠ pretty٠·˙  fingerscrossed fingerscrossed  Praynig всичко ще бъде наред и скоро ще се гушкате

# 97
Прити Hug Praynig всичко ще бъде наред този път. fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 98
Притинце,  Hug Знам,че се тревожиш, нормално е, но вярвам, че всичко ще е наред. Какво друго ти каза док по въпроса? Нормално ли е, случва ли се по принцип?

# 99
Прити от позата е Hugняма страшно утре ще видиш че всичко е наред като правите записа в легнало положение разбира се

# 100
Момичета, влизам с молба за едни стиснати палчета за мен и бебка.
Сутринта бях на запис на тонове, тоновете спаднаха за момент след което се вдигнаха и записа продължи още един час през който слва Богу беше ок, за всеки случай утре ще ходя пак.

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Притинце, знам че е невъзможно да не се тревожиш, ама наистина се успокои. Аз нали последната седмица преди да родя си бях вечно залепена за апарата за тоновете, мога да ти кажа че след като имаш един час хубав запис няма от какво да се страхуваш. По това което ми обясняваха тогава акушерките, ако има поне 20-минутен хубав запис, това гарантирало че в близките 48 часа всичко с бебето ще е ОК, те затова и те викат утре пак, да са по-сигурни. Другото което ти си вече в 37 г.с. и да се наложи да вадите бебка по-рано всичко ще бъде наред
 Hug Hug Hug
Пиши ни по-често как си, че те мисля

# 101
Момичета, влизам с молба за едни стиснати палчета за мен и бебка.
Сутринта бях на запис на тонове, тоновете спаднаха за момент след което се вдигнаха и записа продължи още един час през който слва Богу беше ок, за всеки случай утре ще ходя пак.

Praynig Praynig Praynig,стискам силно палци
На всички тумбаци,погал Heart Eyes

# 102
Притенце, утре те чакаме след хубав запис.  Hug (защо ти го правят седнала, то вярно, че от легналото пада кръвно, но ...)
Хайде, и гледай да го докараш до трети октомври, че да подариш партия на Лъчи за рождения ден!  Grinning

# 103
Притенце, утре те чакаме след хубав запис.  Hug (защо ти го правят седнала, то вярно, че от легналото пада кръвно, но ...)
Освен че пада кръвното и като лежиш по гръб се притиска някаква артерия, на мен поне ми прилошаваше, затова на записите лежах на една страна.
ПритиHug Hug Hug всичко ще бъде наред.
Погал на всички бременни тумбачета

# 104
  • Варна
Pretty  и аз вярвам, че всичко ще е наред! fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт