С шкембе си е най-добре 8

• 32 261
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТО на Щастливите ни момичета!!!
Да са живи и здрави малките слънца Никола,Борис и Божидара!Да изпълват с радост и щастие,домовете в които са изгрели,да озаряват с любов и гордост сърцата на изстрадалите си и героични майки!
Господи,толкова ме зарадваха хубавите новини,а прекрасната Божидара направо ме трогна до сълзи...най-после плача от щастие с теб ,мила Прити,толкова пъти съм плакала ,като съм си мислила за теб,но този път плача щастлива и окуражена,защото ти,мила моя, си пример за това как една силна жена може да извуюва щастието си!Бъди жива и здрава и му се радвай-щастието вече е в прегръдките ти и винаги ще е с теб!Благодаря ти,че го споделяш с нас!
Прегръщам ви, мили момичета,прегръщам ви и още веднъж ви поздравявам!

# 211
ksd_g,много хубави думи си написала! Peace
Да наистина успелите мами след преживения ужас много ни окуражиха ,че може и на нашата улица да изгрее слънце  Praynig

Ле-ле как не видях подписа ти ,та ти вече си на старта и успешно ще стигнеш до финала!!!
Честито и лека бременност, и безпроблемно да мине всичко !

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 12:48 от pashic

# 212
  • на дъното
ksd_g Честито милинка и по често да даваш отчети за малкото човече Hugв тази тема

# 213
Охо още едно бебче си имамееее!!! Добре дошъл на Борис! Да радва мама и тате много, много!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Прити, имаш невероятно красиво момиченце,а ти просто сияеш, излъчваш една такава човешка топлина. Много ме умилиха снимките....

# 214
Прити , изглеждате наистина щастливи.Нека само тези усмивки има по лицата ви. Hug Божидара е много сладко бебе. Hug

# 215
Притинка, Дара е страхотна!  Heart Eyes Hug

# 216
                                   mnbvcx,честит ти син !            
 Пожелавам на малкия Борис да расте здраво и послушно бебче !Да Ви носи само сълзи от щастие!

Прити, изглеждате прекрасно!

# 217
Прити имаш си прекрасна малка сладуранка Heart Eyes Да ти е жива и здрава.

# 218
Честито на всички обебили се мами   bouquet
ksd_g Hug радвам се да видя новата лентичка в подписа ти. Безпроблемни 9 месеца- пожелавам ти го от сърце,а на финала най-пухкавото майско бебе Hug  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 219
благодаря ви отново, момичета Hug Heart Eyes
Радостта ми е още по-голяма - Kenga, ksd_g са нашата бодра смяна! Hug Praynig
Краса - очакваме и теб скоро Hug Heart Eyes

# 220
  • Варна
ksd_g, стискам палци и чакам щастливата вест напролет!  Flowers Four Leaf Clover

# 221
Ехо,здравейте и от мен.Аз много отдавна не съм писала,затова да се разпиша в тази темичка.
Стигнах вече до 30 г.с.,засега всичко е наред,поне така казват лекарите.

Момичета,много ви моля,ако някой знае нещо за кашлица,да пише,че от 10 дни ме мъчи ужасна кашлица,а от чай ,мед и лимон вече ми се повръща.Изкарах някаква настинка за 2-3 дни,която отмина много леко,но тази кашлица не ме оставя на мира.

Целувки на всички Hug Hug Hug

# 222
Мерри ,като беше по-малък  Мирко му правех бабин илач от: 1 с .л мед ,1 с. л олио, 1 с. л ракия и малко канела .Всичко това го разбъркваш в една чаша и довечерта трябва да го изядеш .Правиш го всеки ден. Много е ефикасно!

# 223
Мерри ,като беше по-малък  Мирко му правех бабин илач от: 1 с .л мед ,1 с. л олио, 1 с. л ракия и малко канела .Всичко това го разбъркваш в една чаша и довечерта трябва да го изядеш .Правиш го всеки ден. Много е ефикасно!
Мерри, и аз така се лекувах докато бях бременна. Ти почти си на финала вече, хайде малко остана  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 224
Мерри, добре разписала се. Това, за което Рени е писала е и доста вкусно. Иначе сироп Стодал е хомеопатичен и става за бременни и бебета. Аз се отпих на такъв миналата зима.

Общи условия

Активация на акаунт