С шкембе си е най-добре 8

• 32 262
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
С мъничко закъснение:

Добре дошъл на белия свят, мъничък Борис! Бъди жив и здрав и изпълвай сърцата и дома на мама и татко само с радост и обич.

mnbvcx, честита ви радост, маменце!   bouquet Бързо възстановяване ти желая! И безумно се радвам за теб и твоето сладко синьо щастие!

Притинце, Дара наистина е прелестна. А също и мама! Heart Eyes

ksd_g, така хубаво и топло ми стана като видях лентичката ти. Най-леката и безпроблемна бременност ти желая. Всички дружно ще чакаме пролетта. Подозирах те впрочем. Затова и питах в месечната тема дали нямаш да ни кажеш нещо. Hug

Мерри, още един глас за споменатия вече домашен илач. Дълги години го ползвам за лечение на кашлица. Погал по тумбачето. Heart Eyes

Красе, вижда му се краят. Чакаме скоро и та да ни зарадваш с прекрасна новина.  Hug

# 226
Мерси много за съветите.  bouquet
Ще пробвам и това,та дано вече нещо ми подейства.
Пожелавам на всички да са здрави Hugи никакви болести и вируси.

# 227
Прити, Божидара е много хубава.
Сладурана, надявам се всичко при вас да е наред.
Краса, чакам да донесеш хубави новини.
Мерри, бързо оздравяване.
Ксд_г и Кенга, ужасно много се радвам за вас, леки девет месеца и щастлив финал.

Благодаря на всички за пожеланията, много ме  зарадвахте. Ето и някоя снимка на Борис http://picasaweb.google.de/vladislava7781/Boris?authkey=Gv1sRgCI … p;feat=directlink

# 228
mnbvcx,голям е сладурко Борис,да ви е жив и здрав.

И Божидара на Прити е прекрасна.

# 229
mnbvcx ,прекрасно бебе,направо e като нарисувано,пу да не са му уроки!
Бъдете много щестливи с това прекрасно създание!!!  bouquet

# 230
Здравейте,момичета!
Благодаря ви за милите пожелания,дано наистина този път да успея да гушна бебчето си!
mnbvcx ,малкият е голям красавец-дай Боже всекимо такова съкровище!Да ти е жив и здрав!Целуни го от мен!
pashic,мила ,ти ме последва в лошото,надявам се,моля се, сега да ме последваш и в бременеенето!Пожелавам ти го от сърце!
Целувки за всички!Аз изчезвам,че аз имам много работа!При първа възможност ще ви пиша по-подробно!

# 231
  • Варна
Най-сетне дойде една дългоочаквана хубава новина - temir днес е родила момченце Виктор!

Да е жив и здрав малкия 3.750-килограмов юнак, да расте умен, красив, талантлив, да му е дълъг и успешен пътят в живота!

# 232
  • София
много е сладък Борис ,целувки от нас! Heart Eyes

Честито щастие на temir,да е жив и здрав Вики,много щастие да им носи!  bouquet

# 233
Честито бебче на Темир, нека малкия да расте здрав, хубав и щастлив и само да радва мама и тати
mnbvcx малкия е приказен пу-пу
ksd_g миличка, толкова много се зарадвах на хубавата ти новина, пожелавам ти много спокойна бременност, а през май да гушкаш най-хубавото и здраво бебче, знай че малката Сиянна бди над вас.  Hug Hug Hug

# 234
temir, честито мила! Да е жив и здрав малкият Виктор и само радости да ви носи!    bouquet

# 235
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ТЕМИР! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ МАЛКИЯ ВИКТОР!  bouquet  bouquet  bouquet
А Борис е много хубаво бебе, много добре оформено за новородено,пу-пу! Crazy

# 236
Сладуранче, а вие как сте? Как е малкия ?

# 237
Борис е голям бузанчо Heart Eyes!Пу-пу!

-   Честита радост Темир!Жив и здрав  да ти е Виктор и много радост да ти носи!

# 238
 GrinningЕ най после и Темир да излезе "на светло"
Честита сбъдната мечта Темир!Да ви е жив и здрав Виктор и само да ви радва!  bouquet  bouquet
Борис е много сладко бебче Heart Eyes

# 239
И тук,Честито мила Темир,нека само радост да ви носи Виктор

А Борис.............голям сладур Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт