С шкембе си е най-добре 8

• 32 268
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
 Heart Eyes Борката е голям сладур,да е жив и здрав и много да радва мама и татко

# 241
Честита сбъдната мечта Темир!  bouquet  bouquet  bouquet

# 242
Честито бебе на Темир. Hug
mnbvcx (na bg- мнбжць Laughing) много е сладък Борис, кукла бебе. Heart Eyes

# 243
Честита радост на Темир! Да е жив и здрав Виктор и да носи много радост на всички, които го обичат.   bouquet
Благодаря на всички за хубавите думи за нашия шишко.  Grinning
Ladybebi, не се бях замисляла колко звучен ник имам, скоро май ще го сменям.  Laughing

# 244
  • Варна
Пу-пу голям сладурчо е Борис!

# 245
  • Mediterraneo
Добре дошъл на Виктор! Да расте здрав и щастлив!

Прити, Дара е страхотна  Hug

Мерри, ти пишеш ли в отчетната на Януарки  Thinking За кога ти е терминът? Понеже и аз съм в 30 г.с.  Grinning

# 246
Честито бебче на Темир-да им е живо и здраво!

Тарталетка,аз съм за последните дни на декември-очаквам коледно-новогодишен подарък.
А в отчетни въобще не пиша,то и тук рядко пиша де Embarassed

# 247
...то и тук рядко пиша де Embarassed

Мдааа. Което си е истина - истина си е.

Диманче, как вървят нещата при вас с бебка?

Аз да си кажа, че съм възхитена от бебе Борис - така оформен и с такива изчистени черти - като нарисуван е. Мъничка съвършена прелест.  Heart Eyes

# 248
  • Mediterraneo
Вървят  Grinning Бавно, но славно. Имах малко притеснения, докторката измисли, че главата на бебето изостава с две седмици от бедрото  Tired Но след поискани още две мнения, смятам, че всичко е наред. Последно ходих онзи ден на УЗ- девойката си отговаря на седмиците, всичко си има и е девойка, де  Laughing Понеже аз все искам да ми потвърждават пола, да не стане после аз да си нося розовите дрешоляци  Joy

# 249
Вървят  Grinning Бавно, но славно.

Това да се чува, а и вече му се вижда краят. Много е кофти като те нашака някой така.  Confused Радвам се, че всичко се е оказало ок.  Hug Драсвай ни по някой ред от време на време.

# 250
Вървят  Grinning Бавно, но славно. Имах малко притеснения, докторката измисли, че главата на бебето изостава с две седмици от бедрото

Тарталетка, така ми е познато само че обратно,
при мен казваха главата е по-голяма от бедрата върви две седмици напред
ще е с голяма глава или пък с къси крака  ooooh!
Няма такова нещо всичко си е наред още не е проял пюрета ама бира пропи  Shocked
Така че успокой душичката   bouquet

# 251
Здравейте мили мами,
след дългата, изпълнена с мнооого притеснения бременност, на 13.10 се роди моят малък бебчо с дългото име Ростислав.    bouquet
Пожелавам от сърце на всички мами, очакващи бебче, да докачат своето малко чудо и да гушнат по едно здраво и красиво бебе. Praynig
целувки от нас

# 252
  • Mediterraneo
Долре дошъл на малък Рости! Да расте здрав и усмихнат.

# 253
  • на дъното
roxsana да ти е много здраво малкото човече Ростислав и винаги да ти дава повод за усмивки от щастие.
 Hug  love001

# 254
                       Честит син roxsana

Общи условия

Активация на акаунт